Θα έχουμε… απώλειες την Κυριακή στο “Just the two of us” !

Ενα “Just the two of us” διαφορετικό απο τα άλλα ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Mega γι ΄αυτή την Κυριακή… Ενα “Just the two of us” το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο θα έχει έντονη εορταστική ατμόσφαιρα ,αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού θα προσπαθήσουν να κινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στο κλίμα των Χριστουγέννων…

Αυτός ,λοιπόν, ο γιορτινός λόγος έδωσε την ιδέα στους τηλε-ανθρώπους του Mega αυτή την Κυριακή να καλέσουν στο πλατό, όλους όσους έχουν αποχωρήσει μέχρι σήμερα, έτσι ώστε να μας προσφέρουν ένα πιο… ενισχυμένο live ! Παρόλα αυτά, όμως, αν φαντάζεστε πως όλοι είπαν το “ναι”, κάνετε λάθος !

Υπήρξαν κάποιοι συμμετέχοντες – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας – που θέλησαν να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από το “Just” και αυτοί οι συμμετέχοντες απ ΄ότι μάθαμε, δεν είναι άλλοι απο την Εύη Αδάμ και την Μαρία Κορινθίου. Ετσι, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρεθούν κανονικά στο πλατό, εκτός απο τις δύο κυρίες που σας προανέφερα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με όλους μαζί να τραγουδούν το «Happy Christmas the War Itʼs Over» του Τζον Λένον, ενώ λίγο αργότερα στην ενότητα του Γιώργου Καπουτζίδη «Γιώργος & Friends» θα τραγουδήσουν τα «Καλά Χριστούγεννα» σε στίχους Κώστα Τουρνά και μουσική Στέφανου Κορκολή, οι οποίοι έγραψαν το συγκεκριμένο τραγούδι ειδικά για τη βραδιά.

Στο μεταξύ, όπως σας έγραψα και την περασμένη εβδομάδα, οι συμμετέχοντες που θα μένουν στο σόου θα τραγουδάνε πια σε κάθε live από δύο τραγούδια, ενώ το εν ΄λόγω πρόγραμμα του Mega θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, όπου δυο ζευγάρια θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Read More

And More