Το sexy κορίτσι του Θέμου, Λάουρα στο TLIFE για την πρόταση από τη Μενεγάκη, τον έρωτα και το Όλα!

Η 21χρονη σέξυ Λάουρα Νάργες με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ που τη διακρίνει μίλησε στο TLIFE για το καινούριο της ξεκίνημα στο Όλα , τον χορό, την τεχνολογία, τον έρωτα και τις προτάσεις που είχε ακόμη κι από την Ελένη Μενεγάκη.

Σε γνωρίσαμε μέσα από τον χορό, από το “Sο you think you can dance”, στη συνέχεια σε είδαμε στο Mad και μετά στο Escape. Τι απ’τα τρία είναι πιο κοντά στη Λάουρα;

“Και τα τρία είναι κοντά σε μένα και μου άρεσαν όλα, αλλιώς δεν θα έμπαινα και στη διαδικασία να τα κάνω. Όλα είναι ένα κομμάτι της Λάουρας. Και ο χορός με το Mad συνδέονται, εξαιτίας και της μουσικής! Για τον χορό τρελαίνομαι και η τεχνολογία είναι κάτι που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου!”

Έχεις σπουδάσει χορό; “Πήγαινα για πολλά χρόνια στη Γερμανία και συγκεκριμένα χόρευα Hip Hop. Ουσιαστικά αυτό είμαι, χορεύτρια του Hip Hop! Αυτή είναι και η μουσική που μου αρέσει, hip hop, R’n’B κλπ.”

Στη Γερμανία μέχρι πόσο χρονών έμεινες; “Μέχρι τα 17 μου! Εκεί γεννήθηκα κι εκεί μεγάλωσα. Η μητέρα μου είναι από τις Σέρρες και ο μπαμπάς μου από τη Γερμανία. Εγώ παίρνοντας συμμετοχή στο “So yoy think you can dance”, γλύστρισα κι έμεινα στην Ελλάδα. Εκεί που ήταν να φύγω και να πάω στη Γερμανία να τελειώσω το Λύκειο, γιατί ακόμη ήμουν μαθήτρια, ξεκίνησαν εδώ οι ευκαιρίες. Λίγο τα διαφημιστικά, στη συνέχεια το Mad κι έμεινα. Ξαφνικά νοίκιασα μόνη μου σπίτι εδώ! Εδώ ζω μόνη μου, όλη η υπόλοιπη οικογένεια είναι στη Γερμανία. Μαγειρεύω, κάνω δουλειές, απ’όλα!”

Μετάνιωσες καθόλου που έμεινες στην Ελλάδα με όλα όσα γίνονται στην οικονομία; “Είναι δύκολα στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή που έμεινα γιατί έχω τις ευκαιρίες που θέλω, οπότε το απολαμβάνω πλήρως! Δεν είναι πάντα αναμενόμενο να σου δίνει ευκαιρίες η ζωή και να κάνεις πάντα αυτό που αγαπάς και που έχεις ονειρευτεί! Δεν μετανιώνω απολύτως για τίποτα!”

Τελικά το τελείωσες το σχολείο; “Το τελείωσα και μάλιστα πήγα σε ελληνικό σχολείο, έδωσα πανελλήνιες, πήρα θετική κατεύθυνση λες και θα γινόμουν γιατρός, είχα πήξει πραγματικά στο διάσβασμα! (γέλια) Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση αυτό για μένα. Εξαιτίας της γλώσσας και των προηγούμενων μαθημάτων που δεν είχα ξανακάνει, αλλά τα κατάφερα και το τελείωσα. Τελικά σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή αλλά δεν έχει σημασία! (γέλια) Δεν είχα χρόνο για φροντιστήριο. Στη Γερμανία ευτυχώς πήγαινα το απόγευμα και σε ελληνικό σχολείο, αλλιώς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμη και τώρα βέβαια κάνω λάθη στα ελληνικά, είναι πολύ δύσκολα!”

Όταν έμαθες ότι το Escape δεν θα συνεχιστεί στενοχωρήθηκες; “Αυτό με το Escape είναι λίγο μπερδεμένο. Δεν έχει κοπεί επίσημα. Υπήρχε μια ελπίδα ότι θα συνεχιστεί κι ότι θα πάρει έγκριση, αλλά εγώ δεν σου κρύβω ότι παράλληλα είχα και κάποιες άλλες προτάσεις. “

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί εκπομπές μόνο με τεχνολογικό περιεχόμενο; “Ναι, βέβαια!”

Είναι επικίνδυνο το διαδίκτυο; “Το διαδίκτυο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Διαρρέουν όλα για πλάκα. Θέλει πολλή προσοχή. Μια κοπέλα μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία της και να κυκλοφορήσει παντού. Όταν κάνεις chat δεν ξέρεις ποτέ ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης! Δεν το ξέρεις ποτέ!”

Ισχύει ότι είχες προτάσεις από το Made in Star αλλά και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; “Υπήρχαν διάφορες προτάσεις. Όντως κι από αυτές τις δύο εκπομπές. Μιλήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.”

Τελικά θα είσαι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, στο Όλα! Γιατί επέλεξες αυτή την εκπομπή; “Ναι, θα είμαι ένα απ’τα κορίτσια του Θέμου! Το ότι διάλεξα τελικά αυτή την εκπομπή, συνδέεται και με τις παραπάνω προτάσεις. Αυτή ήταν η καλύτερη!”

Τι ακριβώς θα κάνεις στο “Ολα”; “Θα είμαι κανονικά συμπαρουσιάτρια του Θέμου και θα συζητάμε μαζί με τους καλεσμένους. Πιστεύω πως θα έχει πολλή πλάκα!”

Πώς σου φάνηκε ο Θέμος Αναστασιάδης κι ο Βαγγέλης Περής; “Είναι τέλειοι και οι δύο πραγματικά! Έχουν πολύ χιούμορ και είναι σωστοί επαγγελματίες! Τα σπάνε! (γέλια) Το σημαντικότερο είναι ότι νιώθω ότι μ’έχει αγκαλιάσει κι αυτή η ομάδα κι αισθάνομαι πολύ ωραία! Πιστεύω πως έχω να μάθω πολλά από εκείνους!

Θα δείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες στο Όλα; “Όχι!

Έχεις άγχος; “Άγχος δεν έχω ακόμη. Ίσως μου έρθει ένα βραδάκι πριν ξεκινήσουμε. Ξαναμιλάμε για να σου πω: έχω χάσει τον ύπνο μου! “(γέλια)

Πιστεύεις ότι αυτή εκπομπή θα σου δώσει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από τις άλλες
; “Η αναγνωρισιμότητα δεν είναι κάτι που μ’ενδιαφέρει πολύ. Παρ’όλα αυτά σε σχέση με τα άλλα κανάλια που ήμουν, νομίζω ότι κάνει τη διαφορά ο ΑΝΤ1. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με την κρατική τηλεόραση.”

Τι είναι αυτό που θες να κάνεις και να νιώσεις ότι πραγματοποίησες τα όνειρά σου; “Η αλήθεια είναι ότι μ’αρέσει που έχω την επιλογή του να κάνω διάφορα πράγματα κι όχι ένα συγκεκριμένο. Όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Από το μουσικό κανάλι, στην τεχνολογική εκπομπή και τώρα σε βραδινή που θα έχει σχέση και με τη shοwbiz. Όλο αυτό μου αρέσει! Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στο μυαλό μου, αλλά είμαι πάρα πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ γενικά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος έκφρασης!”

Πρόσφατα παρουσίασες και τo live web stream του Red Bull Art of Motion Σαντορίνης 2011. Πώς ένιωσες;
Ήταν απίθανη εμπειρία! Είχα πάθει σοκ! Εγώ νόμιζα ότι στο parkour απλά πηδούσαν από τον έναν τόιχο στον άλλο! Τώρα όμως που είδα, κατάλαβα πόσο διαφορετικό είναι. Πέρα απ’ ότι εμπνέεονται από πολεμικές τέχνες και άλλα αθλήματα, όλο αυτό έχει και πολύ brake dance μέσα! Ρυθμική, ενόργανη… Είχα ενθουσιαστεί πραγματικά. Οι αθλητές παθιάζονται κι από τη μουσική κι αυτό φυσικά μ΄άρεσε πολύ! Είχαν το mp3 τους, τα ακουστικά τους κι άκουγαν τη μουσική τους όσο αγωνίζονταν! Ήταν τέλειο event!

H Λάουρα ανακοινώνει τον νικητή στο Red Bull Art of Motion Σαντορίνης 2011, Pavel Petkuns.

Στη Σαντορίνη είχες ξαναπάει; “Είχα πάει το καλοκαίρι και είχα ενθουσιαστεί! Όταν έμαθα ότι το event θα γινόταν εκεί είχα πάθει την πλάκα μου γιατί πραγματικά είχα σκεφτεί ότι αυτό θα ήταν το τέλειο ιδανικό μέρος για parkour! Όλοι αθλητές από το εξωτερικό είχαν ενθουσιαστεί με το μέρος. Είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όλα τα εμπόδια ήταν φυσικά. Δεν είχαν ξανακάνει parkour σε κανένα καλύτερο μέρος!”

Εμπνέεσαι από τον έρωτα; Πας καλύτερα στα επαγγελματικά σου;

“Δεν τον είχα σκεφτεί ποτέ έτσι τον έρωτα, ως πηγή έμπνευσης! Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο ο έρωτας και σε κάνει να νιώθεις ανεβασμένος! Έχω όμως κι άλλους τρόπους έμπνευσης, όπως είναι η μουσική! Δεν εξαρτιέμαι μόνο από τον έρωτα.”

Τώρα είσαι ερωτευμένη; “Είμαι πολύ καλά! Super! Όλα είναι τέλεια!”

Δες το έξυπνο τρέιλερ του “Όλα”!

Read More

And More