Η πολυτάραχη ζωή της κόρης της Whitney Houston μέσα από φωτογραφίες

Μετά από περίπου 6 μήνες νοσηλείας, η Bobbi Kristina Brown άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή, στο ειδικό ίδρυμα περίθαλψης που την είχε μεταφέρει η οικογένειά της.

“Επιτέλους ησύχασε στα χέρια του Θεού”, αναφέρει η οικογένεια στην επίσημη ανακοίνωσή της για τον θάνατο της 22χρονης, ενώ ευχαριστούν όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους όλο ατό το διάστημα.


Μια νεκροφόρα είχε στηθεί εδώ και μέρες στην πίσω πλευρά της κλινικής όπου νοσηλευόταν

Η περιπέτεια της κόρης της Whitney Houston ξεκίνησε όταν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα. Ακριβώς όπως και η διάσημη μητέρα της, πριν από περίπου τρία χρόνια!


Ο Bobby Brown ήταν συνεχώς στο πλευρό της κόρης του

Η εγκεφαλική βλάβη που υπέστη η 22χρονη ήταν μη αναστρέψιμη, όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή…

Η πολυτάραχη ζωή και το τέλος της Bobbi Kristina

Η Bobbi Kristina Brown γεννήθηκε στις 4 Μάρτη του 1993 και πήρε το γονίδιο της Whitney Houston και έγινε τραγουδίστρια. Από μικρή είχε βρεθεί στη σκηνή με την μητέρα της και μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με το τραγούδι.


Στη σκηνή μαζί με τη μητέρα της σε ηλικία 16 ετών

Ωστόσο, από μικρή έζησε την άσχημη πλευρά της δημοσιότητας όταν οι δυο της γονείς χώρισαν και τα media είχαν στρέψει την προσοχή τους πάνω στην οικογένειά της και σε εκείνη.

Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα για εκείνη όταν έχασε την μητέρα της το 2012. Άνθρωποι που ήταν κοντά της λένε ότι ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον θάνατο της τραγουδίστριας και έριχναν ευθύνες και στον πατέρα της, Bobby Brown για τον άσχημο δρόμο που είχε αρχίσει εκείνη να παίρνει.


Με τους διάσημους γονείς της

Ήταν μόλις 18 ετών όταν πέθανε η Whitney. Ήταν στο λόμπι του ξενοδοχείου Beverly Hilton, όταν η μητέρα της βρέθηκε νεκρή σε μια σουίτα. Η έφηβη μεταφέρθηκε στο Cedars Sinai Medical Center εκείνο το βράδυ, και πάλι το επόμενο πρωί, για να κάνει θεραπεία για το στρες και το άγχος.

Η Bobbi Kristina είχε αντιμετωπίσει τους ίδιους δαίμονες με τους γονείς της, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τον εθισμό τους στα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της ταραχώδους, 14 χρόνων σχέσης τους.


Με τη γιαγιά της Cissy

Η ίδια είχε παραδεχτεί πως κι εκείνη έκανε χρήση στο παρελθόν και ότι αντιμετώπισε πολλή πίεση μεγαλώνοντας στο προσκήνιο. Ωστόσο, το 2011 όταν το National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες της να εισπνέει μια λευκή σκόνη αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών, λέγοντας ότι ήταν στημένο από έναν πρώην-σύντροφο.


Με τον σύντροφό της Nock Gordon

Η Bobbi Kristina εμφανίστηκε αρκετές φορές μεθυσμένη να παραπατάει μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μικρής διάρκειας reality show της οικογένειας, The Houstons: On Our Own. Το 2013, η μητέρα της Whitney, Cissy ανέφερε πως ο θάνατος της κόρης της, συνέχισε να επηρεάζει αρνητικά την εγγονή της.


Η Cissy Houston, από χθες, θρηνεί και για το θάνατο της 22χρονης εγγονής της…

Read More

And More