Αν δεν έβαλες αντηλιακό σήμερα, δεν δικαιούσαι να διαβάσεις εδώ!

Δώσε μου μερικά δευτερόλεπτα για να μοιραστώ μαζί σου όοοοολο μου τον ενθουσιασμό για το πρώτο post του πρώτου μου blog! Γιούπιιιιιιι! Ναιιιιιι! Υπερφανταστικααααααααααααααα!!! Α! Και φιοοου (έτσι, γιατί μετά από πολλές, πολλές ώρες ξοδέματος από το ατελιέ και την Ξένια για να με κάνουν να κινούμαι, να που είμαι εδώ, ολοζώντανη μπροστά σου!).

Post no 1: αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα τρελά πλάσματα, τις γυναίκες που βγαίνουν από το σπίτι τους φορώντας… 12 ρούχα! Ή, για να στο θέσω αλλιώς: είχες φανταστεί ποτέ ότι βγαίνεις από το σπίτι σου με 12 ρούχα (αλλά τελικά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το αντηλιακό σου!);

Να, κάπως έτσι…

Στην παραπάνω λήψη φοράω:
1. Καλσόν
2. Biker boots
3. Φόρεμα
4. T-shirt
5. Τζιν πουκάμισο
6. Ζακέτα
7. Μαλλινη χοντρή ζακέτα
8. Φουλάρι
9. Ένα κολιέ
10. Δύο κολιέ
11. Ένα δαχτυλίδι
12. Δύο δαχτυλίδια

Χμμμ! Και ok, μπορεί να μην σε έπεισα ότι το κάνεις με τα ρούχα γιατί δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και το layering (το ένα ρούχο φορεμένο πάνω στο άλλο) προϋποθέτει κρύο, αλλά το κάνεις με τα καλλυντικά σου. Κι επειδή εδώ είναι μπιουτομπλογκ, η όλη ιδέα ξεκίνησε από αυτή την έρευνα για την οποία σου έχω ξαναγράψει εδώ. Εν τάχει, η έρευνα αυτή λέει ότι οι γυναίκες κατά μέσο όρο χρησιμοποιούμε 12 προϊόντα, τα οποία μεταφράζονται σε 168 συστατικά! Και κάπως έτσι, ξύπνησα σήμερα το πρωί και άρχισα να φωτογραφίζω με μανία όλα εκείνα τα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που φόρεσα για να βγω από το σπίτι και να πάω στο γραφείο.

Μέτρησε μαζί μου…

1. Σαμπουάν (επί δύο φορές, αλλά ντάξει, δεν το μετράω για διπλό!)
2. Μάσκα μαλλιών
3. Αφρόλουτρο
4. Gel προσώπου

5. Κρέμα ματιών
6. Ενυδατική προσώπου
7. Αντηλιακή προσώπου. Ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα: ενυδατική φοράμε οοοοοοολο τον χρόνο! Η φωτογήρανση είναι η νούμερο ένα αιτία γήρανσης και δρα σωρευτικά. Δηλαδή, αν την επόμενη μέρα ξυπνήσεις με πανάδες στο πρόσωπο δεν είναι επειδή την προηγούμενη μέρα δεν φόρεσες αντηλιακό, αλλά γιατί δεν φορούσες οοολα αυτά τα χρόνια! Κατανοητό;

8. Ενυδατική σώματος
9. Λαδάκι μαλλιών

10. Gel χεριών (εν τω μεταξύ έκανα κάτι άλλες δουλειές- στρώσιμο κρεβατιού, πλύσιμο πιάτων- και έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου πριν το μακιγιάζ, και ναι είναι sos κίνηση που πρέπει να κάνεις κι εσύ πριν αγγίξεις το πρόσωπό σου).

11. Make up
12. Ρουζ
13. Μολύβι χειλιών με χρώμα

14. Άρωμα
15. Άρωμα μαλλιών (εντάξει, το βήμα δεν είναι πάντα απαραίτητο αλλά εγώ δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν έχω ψεκάσει… σωμαλλιά (δηλ. σώμα-μαλλιά!)

16. Κρέμα χεριών

Κι εντάξει, μπορεί όλα αυτά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, να είναι κάπως υπερβολικά. Ακόμη και για μένα που λατρεύω το beauty και τις περιποιήσεις και τις ωραίες μυρωδιές και όλα αυτά που λέγονται καλλυντικά. Αλλά αν έπρεπε να σε αναγκάσω να κάνεις κάτι από όλα αυτά κάθε μέρα, και να μην το ξεχνάς ποτέ μα ποτέ, αυτό είναι η αντηλιακή σου!
Να γιατί…

Οπότε ορίστε η νέα μου λίστα:
1. Απόλαυσε τη δύναμη και την ομορφιά της νιότης σου. Θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι μόνο όταν την χάσεις!
2. Μην ανησυχείς για το μέλλον.
3. Κάνε κάθε μέρα ένα πράγμα που σε τρομάζει!
4. Μην παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων.
5. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου ζηλεύοντας.
6. Απόλαυσε το σώμα σου!
7. Γνώρισε καλύτερα τους γονείς σου. Δεν θα είναι για πάντα μαζί σου…
8. …Και οπωσδήποτε φόρεσε κάθε μέρα αντηλιακό!

BΕ… youtiful!

And More