Από μέρα σε μέρα φτάνει ένα συγκλονιστικό άρωμα! Κι εδώ σου έχω όλες τις λεπτομέρειες από μέσα!

Η εβδομάδα αυτή, όπως και κάθε εβδομάδα, είχε beauty παρουσιάσεις. Για να σε βάλω στο κλίμα, είναι αυτό που εμείς οι beauty editors συγκεντρωνόμαστε σε έναν χώρο και μας παρουσιάζονται τα νέα λανσαρίσματα. Και σε αυτό το post, που έχει να κάνει με αυτή την παρουσίαση, α) θα σε συστήσω σε ένα ολοκαίνουριο άρωμα που θα προκαλέσει τόση μανία όσο το Black Orchid του Tom Ford (είναι Tom Ford) και β) θα σου αποδείξω πως η ομορφιά περνάει από το στομάχι (πράγμα που είναι αρκετά βολικό αν σε αυτή την φάση της ζωής σου δεν έχεις κάποιον έρωτα και αυτός είναι ο τέλειος τρόπος να καλύψεις κάπως το κενό!).

Και ας το πάρω από την αρχή: δεν είμαι καθόλου gourmet τύπος και αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ένα λαχταριστό burger και ένα κάτι από vinegret και μπούρου, μπούρου θα διάλεγα το πρώτο. Εκτός, αν μιλάμε για το Funky Gourmet. Γιατί σε αυτό το μέρος όπου έγινε και η παρουσίαση του αρώματος και θα χορτάσεις, και λαχταριστά burger θα βρεις και μοριακή κουζίνα και έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin! Και στο γράφω γιατί παρ’όλο που αυτή η στήλη είναι beauty (αν και συνδέεται τελικά με ομορφιές), είμαι περήφανη που θα μοιραστώ μαζί σου αυτό το info γιατί είναι όντως κάτι ξεχωριστό. Και σου έχω κάποιες εικόνες για να το διαπιστώσεις κι εσύ…

Παραπάνω ο χώρος που βρίσκεται σε κάποιο στενό στον Κεραμεικό, όπως διαμορφώθηκε ειδικά για την παρουσιάση. Υπό κ.σ. τα τραπέζια είναι χωρισμένα και κάπου εδώ να σου πω ότι είναι μια τέλεια ιδέα να πας με τον φίλο σου- σύζυγό σου να γιορτάσετε ας πούμε την επέτειό σας (δεν είναι και πολύ οικονομικό, οπότε πρέπει να έχεις μια καλή αφορμή για να πας, εκτός αν το budget σου δεν είναι περιοριστικό!).

Παραπάνω μια σαλάτα με λουλούδια (τα λουλούδια τα τρως!) και παρακάτω το γλυκό που έβγαζε καπνούς! Τι να σου εξηγώ τώρα!

Εδώ θα βρεις και το πιο νόστιμο mini burger από τους chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο.

Το μενού της ημέρας με οκτώ πιάτα! Ναι, οκτώ! Οι κόκκοι που βλέπεις παρακάτω είναι για να καθαρίζεις την όσφρησή σου όταν δοκιμάζεις πολλά αρώματα ή νότες. Και στα stands των ψαγμένων brands υπάρχουν πάντα κόκκοι καφέ!

Και η στιγμή που αυτό το blog (και το post!) δικαιολογεί τον beauty χαρακτήρα του: ορίστε το ολοκαίνουριο άρωμα του Tom Ford, το Velvet Orchid. Αν έχεις μανία με τα αρώματα του Tom Ford θα το λατρέψεις! Αν ορκίζεται στο Black Orchid αυτό το λανσάρισμα μπορεί να γίνει ο λόγος να… αλλαξοπιστήσεις. Αν ψάχνεις για νέο άρωμα μην αγοράσεις αν δεν μυρίσεις πρώτα αυτό! Η πιο floral, αισθησιακή και sexy εκδοχή του Black Orchid μπαίνει σε μοβ μπουκάλι και είναι έτοιμο να μας ξεμυαλίσει οσφρητικά. Και εσένα που θα το φοράς και όποιον το μυρίσει πάνω σου…

And More