Beauty Confessions: Σταμάτησα να βγάζω τα φρύδια μου!

Αντί προλόγου: αυτός ο πρόλογος έχει γραφτεί κι έχει σβηστεί πολλές φορές. Αυτό το θέμα, λοιπόν, δεν έχει πρόλογο!

Στο κυρίως θέμα: Σταμάτησα να βγάζω τα φρύδια μου. Μια… γενναία απόφαση (εντάξει, εντοπίζεις τον σαρκασμό. Σωστά;) που πήρα εκεί στις αρχές του καλοκαιριού όταν στα χέρια μου έπεσε αυτή η photo που θα δεις παρακάτω. Προειδοποίηση: παρακάτω ΔΕΝ θα δεις photo της Cara Delevinge.

Η σωστή photo είναι αυτή!

Για την ιστορία πρόκειται για την Rebecca Rittehno που μη με ρωτήσεις ποια είναι και τι κάνει. Το μόνο που ξέρω γι’ αυτή είναι ότι έχει υπέροχα, άβγαλτα φρύδια τα οποία χτενίζει ανοδικά. Σου έχω και tip πιο κάτω. Αλλά πριν από αυτό να σου πω ότι από την στιγμή που πήρα την απόφαση να σταματήσω να βγάζω τα φρύδια μου πέρασα πολλές άχαρες φάσεις.

Το να σταματήσεις να βγάζεις τα φρύδια σου είναι σαν να αποφασίζεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου. Και αν ποτέ είχες αφέλειες, ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Είναι άχαρο. Ξυπνάς και μια τρίχα βρίσκεται εδώ και η άλλη στην Αμερική. Και όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλοι σε κυνηγάνε με ένα τσιμπιδάκι γιατί “πώς κυκλοφορείς έτσι” και άλλα τέτοια. Αλλά μετά ήρθαν οι διακοπές. Που δεν βάφεσαι, τα μαλλιά σου έχουν αλάτι και κυκλοφορείς ξυπόλυτη (τα ξανάπαμε κι εδώ). Και σε αυτό το διάστημα η κατάσταση… σουλουπώθηκε κάπως με το αποτέλεσμα που βλέπεις στην πρώτη- πρώτη photo! Και έχω και μια άλλη θεωρία για τα φρύδια. Συνέχισε να διαβάζεις…

Γυναικεία πυκνά φρύδια: το αντρικό γένι!

Ναι, αν θέλεις να αφήσεις τα φρύδια σου να πυκνώσουν δεν θα πρέπει να τα αφήνεις παντελώς απεριποίητα! Όπως ακριβώς και το αντρικό γένι έτσι και το γυναικείο φρύδι θέλει φροντίδα (προς τα αγόρια: αλλιώς αντί για ωραίος μουσάτος είσαι ο Tom Hanks στον ναυαγό!). Μιλώντας για φροντίδα, λοιπόν! Αν είσαι αρκετά μελαχρινή όπως εγώ σίγουρα θα έχεις αρκετό χνούδι σε εκείνο το επίσης άχαρο σημείο ανάμεσα στα φρύδια σου. Και αυτό το βγάζεις (προς τα κορίτσια: αλλιώς αντί για ωραία, πυκνά φρύδια είσαι η Μαρία η άσχημη στο πριν)! Επίσης, δεν τα αφήνεις ανεξέλεγκτα! Ένα καλό tip είναι να τα χτενίζεις ανοδικά και με ένα ψαλιδάκι να κόβεις ότι πετάει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, αν έχεις πάρει αυτή την απόφαση να πυκνώσεις τα φρύδια σου θα πρέπει να εξοπλιστείς με υπομονή (γι’ αυτό και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα μια καλή περίοδος) και αφού φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό σημείο να κλείσεις ραντεβού σε ένα καλό brow bar και να σου δώσουν εκεί το σωστό σχήμα. Αλλά τόνισέ τους ότι τα θες ΠΥΚΝΑ για να μην πάνε οι κόποι σου χαμένοι.
Αν πάλι, έχεις εξασκήσει το χόμπι παίρνω το τσιμπιδάκι φρυδιών και τσουρομαδιέμαι για να γεμίσω τον ελέυθερό μου χρόνο ή αν από την φύση σου δεν έχεις πυκνά φρύδια, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά μόνο να τα βάφεις με τον σωστό τρόπο. Κι εδώ σου έχουμε δείξει τον σωστό τρόπο!

Το tip: γιατί να ψεκάσεις την οδοντόβουρτσά σου με λακ!

Υπάρχει αυτό το tip που αγαπώ πολύ αυτή την περίοδο. Και είναι αυτό!

1. Παίρνεις μια λακ με μια οδοντόβουρτσα. Παλιά οδοντόβουρτσα.

2. Ψεκάσεις την οδοντόβουρτσα με λακ.

3. Χτενίζεις τα φρύδια σου ανοδικά. Αυτό το tip δίνει αυτομάτως ανοδικότητα στα μάτια σου και κάνει τα φρύδια σου να δείχνουν πιο περιποιημένα.

Κι επειδή αυτό το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση σειρά σου να πεις: σε τι φάση είναι τα φρύδια σου αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές; Έχεις αποφασίσει ποτέ να τα αφήσεις να μεγαλώσουν; Τα κατάφερες; Επίσης, έχεις κάποιο καλό tip για τα φρύδια; Αν ναι, θα ήθελα να το μάθω- τεστάρω!

Be… youtiful!

PHOTO CREDIT: Χρήστος Κέδρας

And More