Η Barbie κάνει τα μαλλιά της ουράνιο τόξο!

Τα bleached out hair είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο τρελό hair trend που αγαπούν οι fashionistas ανά τον κόσμο! Στο είχαμε πει από τον περασμένο Αύγουστο (αν δεν μας άκουσες τότε, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να το κάνεις τώρα!). Γρήγορα, πολλά fashion icons το αγάπησαν και το υιοθέτησαν (δες εδώ τη λίστα). Στην Ελλάδα το έχει τολμήσει μόνο η Τάμτα (τσέκαρέ την photo που ανέβασε στο twitter της συνομιλώντας με την δικιά μας Εβίτα!).

Μετά από όλες αυτές, μια ακόμη fashionista τόλμησε να το υιοθετήσει. Και το έκανε παρόλο που α) είναι 52 ετών και β) ποτέ άλλοτε δεν είχε πειράξει το χρώμα στα μαλλιά της! Ναι, η Barbie έκανε τα μαλλιά της ουράνιο τόξο και μάλιστα επισκεπτόταν για πολλές συνεχόμενες μέρες το κομμωτήριο Bleach Dalston στο Λονδίνο (είναι το κομμωτήριο που καθιέρωσε το συγκεκριμένο trend και το μέρος που θα δεις να παρελαύνουν οι πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και τα πιο stylish ντυσίματα!).

Δες εδώ τα νέα look της Barbie!

Σχεδίασε την δική σου Barbie!
Στο official site της Barbie μπορείς να μπεις και online να σχεδιάσεις τα δικά σου μαλλιά της Barbie όπως εσύ τα θες. Εδώ μπορείς επίσης να μάθεις λεπτομέρειες σε περίπτωση που θέλεις να τα παραγγείλεις (τσέκαρε ότι τις φέρνουν και στην Ελλάδα!) ή απλώς να περάσεις μερικές ώρες δημιουργικά με την κόρη σου ή την ανηψιά σου!

Read More

And More