Bun Bun by Berenata! Ή αλλιώς: το αγαπημένο σου bracelet φοριέται τώρα στα μαλλιά σου!

Το bun (όλα τα μαλλιά πάνω) ή hun (τα μισά μαλλιά πάνω) είναι από τα αγαπημένα μου χτενίσματα. Ok, ίσως αν είχα ταλέντο και λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή μου το αγαπημένο μου χτένισμα να ήταν οι sexy red carpet κυματισμοί αλλά ελλείψει και των δύο προσαρμόζομαι και από τις 7 μέρες της εβδομάδας περνάω και τις 7 με bun. Βαρετό; Κάπως…

Μέχρι την στιγμή που ανακάλυψα αυτό το beauty trick που αναβαθμίζει το bun μου (και σου) και το κάνει πολύ, πολύ φρέσκο και άλλο τόσο ενδιαφέρον σε dt. Στο εξωτερικό παίζουν πολύ τα bun cuff, ειδικά hair accessories που μπαίνουν και στολίζουν την κορυφή του κεφαλιού. Στην Ελλάδα, όμως, δεν έχω βρει ακόμη κάτι αντίστοιχο. Πλέον, δεν το χρειάζομαι κιόλας όσο έχω το αγαπημένο μου bracelet. Τα πράγματα είναι απλά, τα βήματα απλούστερα και μπορείς να αντιγράψεις ελεύθερα παρακάτω (ωστόσο, διατηρώ το πνευματικό δικαίωμα της ιδέας!)

Βήμα 1

Διαλέγεις το αγαπημένο σου bracelet. Φροντίζεις αυτό το αγαπημένο σου bracelet να είναι α) αρκετά ογκώδες ώστε να μην “χάνεται” μέσα στον όγκο των δικών σου μαλλιών β) αρκετά “ελαστικό” ώστε να το πιέσεις όσο εσύ θες για να σταθεροποιηθεί γύρω από το bun σου.

Βήμα 2

Κάνεις το bun ή το hun σου κατά τον γνωστό και πολύ απλό τρόπο και στερεώνεις είτε με φουρκέτες είτε με ένα λαστιχάκι που θα βάλεις περιμετρικά. Πλέον, είναι μια διαδικασία που γίνεται αυτοματοποιημένα από όλες μας, σαν να έχει περάσει στο DNA μας!

Βήμα 3

Φοράς το αγαπημένο σου bracelet στα μαλλιά!

Voila!

‘Η και… voila (η εναλλακτική)

Και η πιο γιορτινή… εναλλακτική (voila vo. 3)!

Last chance tip: αν τα μαλλιά σου γλιστράνε, μπορείς να ψεκάσεις ελάχιστη ποσότητα λακ στο αγαπημένο σου bracelet από τη μέσα μεριά αλλά και στα μαλλιά σου για να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη σταθερότητα.

Και ας σου θέσω το ερώτημα: γιατί να κάνεις ένα βαρετό bun όταν μπορείς να κάνεις αυτό το bun; Μην μου απαντήσεις, απλώς ΚΑΝ’ΤΟ. Ή κάνε ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι! Με άλλα λόγια, να είσαι όμορφη με τον δικό σου τρόπο. Ή αλλιώς…

Be youti-ful

Special thanx στον Γιώργο Μαράσκα για το μακιγιάζ!

Photo credits: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More