Candy Girl! Η τάση της μόδας που θα τον κάνει να θέλει να σε “φάει”

Η μόδα μπορεί να γίνει επιθετική με aggressive outfits που υπογραμμίζουν το δυναμισμό της γυναίκας μπορεί όμως και να γίνει γλυκιά με girly attitude αποκαλύπτοντας την πιο “χαμογελαστή” μας πλευρά! Αυτή που υπονοεί ότι είμαστε ευάλωτες, αυτή που θυμίζει ότι είμαστε το ασθενές φύλο (λέμε τώρα), αυτή που αρέσει πολύ στους άντρες…

Τα fashion shows για το Xειμώνα του 2011 είχαν γεύση λεμόνι, μανταρίνι, φράουλα, δυόσμο και κεράσι! Οι σχεδιαστές εμπνέονται για την χρωματική τους παλέτα από τα ζαχαρωτά, τις παιδικές λιχουδιές που ευθύνονται για τα σφραγίσματά σου και σε ντύνουν με girly διάθεση!

Ο Υves Saint Laurent παρουσίασε ένα φόρεμα συνδυασμένο με κάπα σε πράσινο που θυμίζει μέντα ή δυόσμο φέρνοντάς μας σε απόσταση δροσερής αναπνοής από το γνώριμο παριζιάνικο στιλ του οίκου. Ο Paul & Joe με ένα παλτό που φέρνει κάτι από την γλύκα των εσπεριδοειδών στην καρδιά του χειμώνα. Στον οίκο Miu Miu μπλέκουν πορτοκάλι, με λεμόνι και φράουλα σε ένα outfit. Γευστικότατο!

O Giambatista Valli και o Paul & Joe εμπνέονται από τα βατόμουρα, τις φράουλες και τα κεράσια παίζοντας με τόνους του ροζ ενώ ο οίκος Emporio Armani συνδυάζει παλτό και ψηλοτάκουνα με πορτοκαλένια αρώματα.

STYLING TIPS:
-Κοινός παρανομαστής όλων των fashion show είναι η μίξη των έντονων χρωμάτων με γερές δόσεις μαύρου! Συνδύασε το φόρεμα ή το παλτό σου με ζώνη, παντελόνι, παπούτσια ακόμα και γάντια σε μαύρο.
-Η τάση των ζαχαρωτών φοριέται όλη μέρα! Συνδύασέ το με μαύρες μπότες και καλσόν το πρωί, με ψηλά τακούνια και εντυπωσιακά αξεσουάρ το βράδυ.
-Μην συνδυάζεις παραπάνω από δύο έντονα χρώματα σε ένα outfit.

Read More

And More