EIMI! Να μην ξεχάσω να είμαι ο εαυτός μου!

Αυτό που μου συμβαίνει πάντα όταν έχω να μοιραστώ μαζί σου ένα huge beauty νέο είναι ότι η εισαγωγή του σχετικού post γράφεται και σβήνεται δεκάδες φορές. Γιατί καμία πρόταση πληκτρολογημένη στην σειρά δεν μπορεί να μεταφέρει το πόσο huge είναι αυτό το νέο. Λοιπόν, αυτή η εισαγωγή έχει γραφτεί και έχει σβηστεί παραπάνω φορές από ότι συνήθως!

Έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε που βρέθηκα στο Μονακό για τα νέα λανσαρίσματα της Wella. Και επιστρέφοντας τα είχα μοιραστεί όλα μαζί σου εδώ με κάθε λεπτομέρεια. Όλα, εκτός από εκείνο το νέο που με ενθουσίασε περισσότερο. Κι επιτέλους έφτασε η στιγμή!

Η Wella λανσάρει ΤΩΡΑ μια ολοκαίνουρια σειρά styling. Περίμενε: η Wella λανσάρει ΤΩΡΑ μια ολοκαίνουρια σειρά styling της οποίας το όνομα είναι ΕΙΜΙ από το αρχαίο ελληνικό Ειμί που σημαίνει είμαι- υπάρχω. Το concept της σειράς είναι να τονίσει την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθένα από εμάς, των κοριτσιών και των αγοριών εκείνων που περπατούν στο δρόμο και κάνουν τα κεφάλια να γυρνάνε. Όχι επειδή έχουν τέλειο σώμα ή τέλεια χαρακτηριστικά. Απλά επειδή έχουν εκείνο το απροσδιόριστο κάτι που τους δίνει στιλ (και αυτά τα κορίτσια πρέπει να γίνουμε όλες μας!).

Η σειρά ΕΙΜΙ αποτελείται από 24 διαφορετικά προϊόντα styling με δικά μου αγαπημένα το (1) Grip Cream (το αγόρι σου θα το λατρέψει ή/και εσύ αν έχεις κοντά μαλλιά), το dry shampoo (2) Dry Me (δεν το χρησιμοποιώ μόνο την δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο αλλά και για να κάνω τα χτενίσματα εκείνα που προϋποθέτουν όγκο) και το (3) Perfect Me, μια ανάλαφρη λοσιόν που δίνει λάμψη, ενυδατώνει και τιθασεύει τα μαλλιά!

ΑΛΛΑ! Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο από όλα (αμέσως μετά το γεγονός ότι μια σειρά που υπάρχει παγκοσμίως έχει ελληνικό όνομα) είναι αυτό το προϊόν που είναι τόσο μα τόσο μπροστά. Προφανώς θα έχεις διαπιστώσει τον χαμό που γίνεται με τα spray αλατόνερου. Τώρα, η Wella και η σειρά EIMI ανοίγει μια εντελώς νέα αγορά και μας συστήνει στο spray με ζάχαρη! You said whaaaaat? Ναι, μετά το spray αλατόνερου ήρθε το spray με ζάχαρη, το Sugar Lift που ανασηκώνει τις ρίζες των μαλλιών ακόμη και στα πιο μακριά, βαριά (aka δικά μου!) μαλλιά!
PS: Η photo που βλέπεις παραπάνω είναι τραβηγμένη στο Μονακό όταν εγώ και το sugar spray είχαμε το πρώτο crush!

Και για να έχεις καλύτερη αίσθηση για την νέα EIMI σειρά (προφέρεται Εϊμι) δες το βίντεο παρακάτω…

Και κάτι τελευταίο: αν αυτό το blog ήταν… προϊόν ομορφιάς θα ήταν το ΕΙΜΙ. Γιατί καμία άλλη σειρά μέχρι σήμερα δεν ταιριάζει με το μότο που επιλέγω για να σε αποχαιρετώ κάθε φορά!

Be… youtiful, λοιπόν (και τώρα ξέρεις και τι να βάζεις και στα μαλλιά σου! Χα!).

Read More

And More