Ένας χρόνος Me, Myshelf and I! Ποια είναι τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν τα κορίτσια που ακολουθείς φανατικά στο instagram;

Happy birthday Me, Myshelf and I! Η αγαπημένη στήλη εδώ στο beauty κλείνει έναν χρόνο. Έναν χρόνο που πολλά αγαπημένα μας κορίτσια που ακολουθούμε φανατικά στο instagram ή συναναστρεφόμαστε καθημερινά μαζί τους αλλά κυρίως α) ξεχωρίζουν με την προσωπικότητά τους και β) μοιραζόμαστε μαζί τους την ίδια εμμονή με την ομορφιά, μας άνοιξαν το σπίτι τους, μας έδειξαν τις beauty γωνιές τους και μας μύησαν στις συνήθειές τους.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε την νέα σεζόν με νέες φωτογραφίσεις, θυμόμαστε τις καλύτερες beauty στιγμές των Me, Myshelf and I και σημειώνουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούν τα κορίτσια/ γυναίκες που ακολουθούμε φανατικά στο instagram!

Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, η Global Senior Artist της MAC

“Λατρεύω τα κραγιόν, ειδικά το Ruby Woo, (το αγαπημένο μου κόκκινο) και τώρα τελευταία και το Men love Mystery, το μoβ που μου έχει γίνει εμμονή και τα εναλλάσσω. Προσέχω πολύ το δέρμα και τη βάση μου, χρησιμοποιώ γενικά ελαφρύ founfation, face and body δηλαδή, με essential oils ή strobe cream. Μου αρέσει πολύ να νιώθω το δέρμα μου ενυδατωμένο και γι’ αυτό ένα tip που αγαπώ είναι να βάζω λίγο Softening Lotion μέσα στο Face and body. Αυτό κάνει το δέρμα μαλακό και σούπερ ενυδατωμένο. Επίσης, κάτι άλλο που κάνω και με βοηθάει να έχω αυτήν την αίσθηση στο δέρμα είναι να βάζω το foundation ενώ δεν έχει στεγνώσει ακόμα η ενυδατική μου. Τονίζω τις βλεφαρίδες μου με upward mascara και μου αρέσει να κρατάω το βουρτσάκι σταθερό και να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου, γιατί έτσι μπορεί να πάει το βουρτσάκι πολύ κοντά στη ρίζα και να γυρίσει τις βλεφαρίδες. Μου αρέσουν οι κρεμώδεις υφές, οπότε επιλέγω πάντα cream color base για χρώμα στα μάγουλα, το Vintage rose ή τo Improper copper και το Hush ή το Shell για highlighting”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Κορίνα Βρούσια, beauty blogger @typemystyle

“Όσον αφορά στην φροντίδα του προσώπου είμαι εθισμένη στην απολέπιση. Έχω πάντα 2-3 διαφορετικά προϊόντα στο ντους – στην ήπια μορφή τους βεβαίως – και κάθε μέρα ακολουθώ τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το πρωί η φροντίδα μου περιλαμβάνει κυρίως προϊόντα με ελαφριές και λεπτόρρευστες συνθέσεις. Αφού έχω καθαρίσει τέλεια το πρόσωπο δεν κάνω βήμα χωρίς τη λοσιόν προετοιμασίας Aqua Infini της Galenic. Στη συνέχεια ακολουθεί πάντα μια κρέμα ματιών, ένα σέρουμ, κρέμα ενυδάτωσης ή λάμψης ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας και στη συνέχεια μια έξυπνη κρέμα με χρώμα και SPF. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για το πρόσωπό μου προέρχονται κατά 90% από το φαρμακείο καθώς αυτά ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας που έχω. Όταν επιστρέφω στο σπίτι αφού κάνω ντεμακιγιάζ μου αρέσει να κάνω κάποια μάσκα είτε σε όλο το πρόσωπο ή στην περιοχή των ματιών. Προσωπικά θεωρώ ότι ο απόλυτος ναός για μάσκες είναι τα καταστήματα Sephora που έχει μια απίστευτη πλούσια γκάμα. Προσωπικά λατρεύω τις μάσκες που φέρουν οποιαδήποτε Κορεάτικη υπογραφή, τις Dr.Jart+, Frank Body & Patchology”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Τζένη Μελιτά, δημοσιογράφος- παρουσιάτρια

“Μετά το μπάνιο λατρεύω να πασαλείβομαι με τις κρέμες σώματος. Μη σου πω ότι τις αναμιγνύω κιόλας. Τρελαίνομαι με τα αρώματα τους με τον τρόπο που αναδύονται μέσα στην μέρα και με ταξιδεύουν. Λατρεύω όλες τις κρέμες της Natura Siberica τις λατρεύω. Κάποιο tip για απαλή επιδερμίδα; Σε αυτό το σημείο θα μοιραστώ μαζί σας ένα από τα οικογενειακά μυστικά μας. Το χονδρό αλάτι της μαγειρικής κάνει το τέλειο φυσικό peeling! Κάνοντας μαλακές κινήσεις αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο μαλακό από ποτέ. Επιπλέον , πιστεύω ακράδαντα ότι η λάμψη πηγάζει από μέσα μας, επομένως συμπληρώματα βιταμίνης Ε ή η ισορροπημένη διατροφή είναι τα καλύτερα καλλυντικά για το δέρμα μας”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Αννούσα Μελά, δημοσιογράφος- ιδιοκτήτρια του shopping & coffee concept store ANAMESA

“Ελάχιστη ποσότητα από primer με υαλουρονικό οξύ σε ξεχωριστό layer κάτω από την CC cream, κονσίλερ που σβήνει την δημιουργική αυπνία, υγρό ρουζ στην απόχρωση της φράουλας για να κάνει πάντα catch up το χαμόγελό σου με τον Αύγουστο, γήινη σκιά σε τόνο καραμέλας στο κινητό βλέφαρο-MONO-, μάσκαρα στο θεωρείο των ματιών, τη στρατηγική γωνία με τις πιο μεγάλες βλεφαρίδες και αρωματικές νότες παραλίας γύρω παντού.Θεατές και σε λίγο πρωταγωνιστές τα 80’s style scrunchies για απρόσμενα updo στα μαλλιά σε μυστηριώδες διάτρητο μαύρο ή funky σατέν κομποζάρισμα από την αποκλειστική Old School Twist συλλογή στο ANAMESA concept store, πάντα υπο την εποπτεία της πολύτιμης πρέσας ισίωματος για ένα ανέμελα σχεδασμένο beauty κρεσέντο με αυθάδεις βαγκ και φλύαρες τούφες”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Βασιλική Ρούσσου, μοντέλο- δημιουργός του Brand MARIVEE

“Κάθε πρωί που ξυπνώ, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πλύνω τα δόντια μου με την whitening toothpaste της frezyderm και αμέσως να πλύνω το πρόσωπό μου με το σαπούνι acnorm active cleanse της frezyderm επίσης. Λόγω της δουλειάς μου περνάω συχνά αναταράξεις δερματικές γι’ αυτό προσέχω πάντα να κρατώ το δέρμα μου καθαρό και μακριά από κακά ερεθίσματα. Δε χρησιμοποιώ ποτέ πετσέτα για να σκουπίσω το πρόσωπο μου και να ένα tip, να το σκουπίζετε πάντα με χαρτί κουζίνας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο. Κάθε πρωί, και χειμώνα και φυσικά καλοκαίρι θα βάλω το αντηλιακό προσώπου μου της bioderma το AKN mat με δείκτη 30spf και αν χρειαστώ κάποια κάλυψη σε σημαδάκια θα χρησιμοποιήσω το toleriane teint correcteur της la rocheposay. Για φρεσκάδα στο make up αλλά και για φυσικότητα, πάντα χρησιμοποιώ το touche eclat μου της Yves Saint Laurent που μου δίνει λάμψη στα σημεία που πρέπει γύρω από τα μάτια. Κάπως έτσι εξαφανίζομαι τρέχοντας κάθε πρωί από το σπίτι για τις δουλειές μου και αν χρειαστεί έχω πάντα ένα από αυτά μαζί μου για ανανέωση μετά από ώρες. Συνήθως σερί από το καθημερινό μου πρόγραμμα θα έχω κάποιο κάλεσμα σε event ή ακόμα και meeting με τις φίλες μου, άρα κουβαλώ στην τσάντα μου πάντα ένα κόκκινο ή σκούρο ροζ κραγιόν, φυσικά και ένα από τα σκουλαρίκια της συλλογής μου, για να κάνω αμέσως το look μου πιο βραδινό. Τελευταία ανακάλυψα ένα κόκκινο φοβερό κραγιόν της inglot τυχαία, το νούμερο 419 που έχω αγαπήσει και είναι η τέλεια απόχρωση του κόκκινου για το καλοκαίρι”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Σελίνα Γκόμες, ιδιοκτήτρια της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων Mosaique

“Έχω να ισιώσω τα μαλλιά μου από το 2009, οπότε καταλαβαίνετε και τη λατρεία που έχω στις μπούκλες μου. Τις γουστάρω γιατί έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν πάνω στο κεφάλι μου! Τις φροντίζω με την ειδική σειρά για σγουρά μαλλιά της Bumble and bumble, και έτσι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός – ποτέ δε θα μου προσφέρουν το λεγόμενο bad hair day. Λατρεύω τις μάσκες, σε όποια μορφή και για όποιο μέρος του σώματος. Έχω κυκλοφορήσει στο σπίτι σα μούμια, με υφασμάτινες μάσκες για πρόσωπο, χείλη, χέρια, ντεκολτέ και πόδια σε κάτι κρίσεις beaute και cocooning. Επιλέγω δαγκωτά και αδιαπραγμάτευτα οτιδήποτε έρχεται από τη Μέκκα της ομορφιάς (aka Κορέα) και υποκλίνομαι βαθιά στον Dr. Jart+ και την ενυδατική του κρέμα για το πρόσωπο, τη Ceramidin”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Ευχαριστούμε την σχολή Make Up Lab by Yiannis Marketakis για τα μακιγιάζ

And More