Glitter eyeliner σε αυτοκόλλητο! Το πιο glam μακιγιάζ των γιορτών γίνεται στο λεπτό!

Χωρίς καλά- καλά να το καταλάβουμε τα Χριστούγεννα είναι μια εβδομάδα μακριά! Και δεν το καταλάβαμε γιατί ο χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας είναι κάτι παραπάνω από ελάχιστος. Είναι ανύπαρκτος. Το ενδεχόμενο, λοιπόν, να αφιερώσεις κάμποσες ώρες για να σκεφτείς τι μακιγιάζ και μαλλιά θα κάνεις και άλλες τόσες για να το κάνεις επίσης δεν υφίσταται. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε βρει το τέλειο μακιγιάζ που γίνεται μέχρι να πεις glam και δεν προϋποθέτει κανένα ταλέντο από μέρους σου! Yeap!

Πρόκειται για τα eyeliner σε stickers που απλώς τα ξεκολλάς από την συσκευασία τους και τα κολλάς κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων σου. Τα συγκεκριμένα stickes τα δοκίμασα πολύ πρόσφατα για την καθιερωμένη ετήσια φωτογράφιση του TLIFE και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!

Για beauty ντοκουμέντα check την παρακάτω photo…

Βαικά info: τα glitter- stickers- eyeliners είναι από την Bijoux de Pele και έρχονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Make Me Up και την αγαπημένη μας Ράνια Μπουντούρη. Θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά θα σου πρότεινα για τις γιορτές και το ρεβεγιόν να επενδύσεις στο glitter. Κι επειδή δυσκολεύτηκα πολύ να αποφασίσω αν θα φορέσω ασημί ή χρυσό glitter (τo poll στο instagram ήταν 51-49 και… εχμ (!) αυτό δεν βοηθάει καθόλου) σου προτείνω να επενδύσεις και στα δύο. Εξάλλου, η τιμή τους στο επιτρέπει!

Το κάθε eyeliner κοστίζει €7.90 και περιέχει τέσσερα stickers. Και το πιο σημαντικό: μπορείς να κάνεις την online παραγγελία σου εδώ.

And More