Η μέρα μιας beauty editor!

Είμαι beauty editor. Η αμέσως επόμενη δουλειά που θα ήθελα να κάνω αν δεν ήμουν beauty editor θα ήταν… δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Λατρεύω αυτή τη δουλειά όσο τίποτα αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Το 24ωρο μιας beauty editor έχει μια έντονη καθημερινότητα. Η καθημερινότητα αυτή περιλαμβάνει παρουσιάσεις, φωτογραφίσεις, πολύ αρθρογραφία και ένα αέναο πήγαινελα (μια λέξη!).

PS: αν με ακολουθείς στο instagram θα έχεις δει πολλά από αυτά να συμβαίνουν. Αν όχι, μπορείς να το κάνεις τώρα εδώ!

Για να έχεις μια σύντομη εικόνα μέχρι να πατήσεις το follow η ημέρα μου είναι κάπως έτσι: ξυπνάω γύρω στις 8 το πρωί με πολύ μεγάλη δυσκολία οπότε το πρωινό μου πρόσωπο είναι επίσης κάπως… έτσι! Μετά από μια κούπα καφέ και ένα γρήγορο ντους είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τη μέρα!

Ετοιμάζομαι στο boudoir μου, είναι ο αγαπημένος χώρος στο σπίτι μου, εκεί που το beauty chaos μοιάζει περισσότερο… beautiful παρά chaos! Είμαι multi tasking που σημαίνει πως έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως να βάφομαι και να τρώω ταυτόχρονα. Είμαι αρκετά γλυκατζού και η μέρα μου δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς ένα γλυκό σνακ, σαν να επιβραβεύω τον εαυτό μου για την τεράστια μέρα που έχει μπροστά του. Από πριν! Τα OREO Crispy & Thin είναι το τέλειο σνακ που έχω εντάξει τελευταία στην καθημερινότητά μου γιατί μου δίνει τη γλύκα που χρειάζομαι χωρίς να νιώθω τύψεις. Εξάλλου, τι τύψεις μπορεί να σου δημιουργήσει ένα μπισκότο που λέγεται… thin;

 

Φεύγω από το σπίτι τρέχοντας και συνήθως πηγαίνω σε κάποια φωτογράφιση που έχω κανονίσει για το TLIFE. Η πιο αγαπημένη μου στήλη εδώ είναι το Me, Myshelf and I όπου επισκέπτομαι σπίτια αγαπημένων μου κοριτσιών που ακολουθώ στο instagram και μαζί με τον Αλέξανδρο Μακρή φωτογραφίζουμε τις beauty γωνιές τους. Η διαδικασία παίρνει σίγουρα 2-3 ώρες και μετά διακτινίζομαι στο γραφείο.

Όταν δουλεύω με άλλους δεν μου αρέσει να τρώω. Θέλω να είμαι σίγουρη πως γίνεται η δουλειά. Αυτό μεταφράζεται στο εξής: όταν φεύγω από κάποια φωτογράφιση ή από κάποια παρουσίαση θα πρέπει να φάω κάτι. Τα OREO Crispy & Thin υπάρχουν πάντα στην τσάντα μου. Extra info: θα τα βρεις σε δυο διαφορετικές γεύσεις για να διαλέξεις: βανίλια και σοκολάτα.

… Και μετά ξεκινούν οι ώρες γραφείου οι οποίες είναι κάπως ατέλειωτες αλλά είναι όλες τους πολύ γλυκές. Γιατί αυτές οι ώρες συνδυάζουν την δουλειά με την απόλαυση. Γιατί το να είσαι beauty editor παραμένει μια δουλειά, αν και πολύ απολαυστική! Και είναι στο χέρι σου να βρίσκεις τρόπους να της δίνεις αυτή τη γεύση. Στο κάτω- κάτω όλα συνδυάζονται! Και η απόλαυση μπορεί να έχει μία τόσο λεπτή και τραγανή όψη!

Last chance info: μπορείς να πάρεις μια… γεύση από την καθημερινότητά μου στο instagram μου, @berenata

Photo: Αλέξανδρος Μακρής

 

And More