Κουτάλια για τις σακούλες, nude βερνίκι από make up και άλλα μαγικά tips!

Κουτάλια για τις σακούλες, nude βερνίκι από make up και άλλα μαγικά tips! | tlife.gr

Στον κόσμο μου τα κουτάλια αποκτούν μαγικές ιδιότητες και τα nude βερνίκια φτιάχνονται ως διά μαγείας! Και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι καθόλου τυχαίο κι εκείνο το μαγικό ραβδί στο ένα μου δάχτυλο που καααααααπως φαίνεται στην παρακάτω photo…

Σημείωση no1: κλάψε ελεύθερα με την παραπάνω photo μου! Αλλά να ξέρεις, το tip πιάνει!

Και αν με αφήσεις να μιλάω για όλα αυτά θα ξοδέψω πολλές εργατοώρες (από τον χρόνο σου στο γραφείο, γιατί εγώ το blog μου το απολαμβάνω!) οπότε θα είμαι σύντομη και περιεκτική! Γιατί το βίντεο… ΜΙΛΑ από μόνο του!

Ένα σύντομο intro: ήμουν καλεσμένη στην Τατιάνα για να μοιραστούμε μαζί μας tips ομορφιάς, όπως:

Πώς να φτιάξεις ξηρό σαμπούαν (αυτά που κοστίζουν περίπου 20 ευρώ, είναι πολύ τάση τώρα, δίνουν όγκο και απορροφούν την λιπαρότητα) με λίγο ριζάλευρο.

Πώς να φτιάξεις nude βερνίκι με ένα παλιό σου make up!

Πώς να απαγάγεις την Μαρία Μαρκαντωνάτου, make up artist της Τατιάνας, να την φέρεις στο TLIFE και να σου λέει όλα της τα μυστικά ομορφιάς! Εντάξει, εντάξει! Αυτό το tip μην το δοκιμάσετε όσοι μας βλέπετε από το σπίτι, αλλά όντως η Μαρία θα έρθει στο TLIFE για να μας δείξει μερικά υπερτέλεια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με pigments (αν η λέξη σου είναι άγνωστη θα τα αναλύσουμε σύντομα!).

Και επειδή ξέρω ότι ενδιαφέρεσαι για το πρακτικό του πράγματος, πάτησε play και δες tips τόσα κι άλλα τόσα από το Μίλα!
PS: Και κάπου εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα αφεντικό μου (η Τατιάνα είναι η γυναίκα αφεντικό μου) γιατί με έκανε να νιώσω τόσο άνετα που να, τελικά, δεν λιποθύμησα ήσυχα- ήσυχα σε μια γωνιά όπως ήταν η αρχική μου πρόβλεψη!

BΕ… youtiful!

READ more