Μια beauty editor (και δύο και τρεις) φεύγει τριήμερο! Τι καλλυντικά παίρνει μαζί της;

Όταν έχεις καλές φίλες ξέρεις ότι δεν θα ξεμείνεις ποτέ. Από αγάπη. Από παρέα για μερικά ποτά όταν όλα πάνε λάθος. Ή ότι δεν θα ξεμείνεις ποτέ στην Αθήνα, κανένα τριήμερο ή Σουκού, μόνη σου. Γιατί έχεις καλές φίλες. Κι όταν τυχαίνει αυτές οι φίλες σου να είναι (επίσης!) μπιουτούδες, δηλαδή να κάνουν την ίδια δουλειά “beauty-editors-σα-να-λέμε” με ΄σένα , ξέρεις ότι δεν θα ξεμείνεις από οοοοολαααααααααα τα παραπάνω συν αντηλιακά, μάσκαρα, πούδρες, αρώματα, κρέμες σώματος και, και, και…

Λοιπόν, εγώ και οι μπιουτοφίλες μου Μ. και Χ. αποφασίσαμε να φύγουμε τριήμερο. Και έστω ότι η γνώμη μου ως beauty editor για το τι καλλυντικά πρέπει να πάρεις μαζί σου κι εσύ στα αντίστοιχα δικά σου φευγιά έχει κάποια βαρύτητα, σκέφτηκα ότι οι γνώμες τριών beautiezzz θα είχαν βαρύτηταΧ3.

Και κάπως έτσι, ανάμεσα σε βουτιές, γέλια, flirting, κάποιες συζητήσεις βαθιάς ενδοσκόπησης και να, κάπως μελαγχολικές (εντάξει, δεν ήταν πολλές!) φωτογραφήσαμε τα beauty goodies χωρίς τα οποία δεν θα κάναμε βήμα. Και αυτή είναι η ευκαιρία σου να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στα νεσεσέρ μας!

Τα απαραίτητα της Μ.

“Όχι, δεν είμαι από τα cool κορίτσια που στις διακοπές παίρνουν 2-3 πραγματάκια. Οφείλω να σου ομολογήσω ότι είμαι ένα beauty junkie και μια συνέχεια της ταινίας shopaholic. Έτσι λοιπόν όταν αναγκάστηκα να διαλέξω 5 προϊόντα για το υπερ-υπέροχο τριήμερο, δυσκολεύτηκα, όμως το έκανα και έτσι έχουμε και λέμε…:

1. Βερνίκι νυχιών Essie, κωδικός ‘She said yes’ από τη φετινή bridal collection. Έχει την ιδανική λευκή απόχρωση που δεν είναι ακριβώς διάφανη και –πολύ σημαντικό- δεν θυμίζει μπλάνκο. Εννοείται τη σετάρω σε πόδια χέρια πόδια.

2. Άρωμα για φέτος, κάτι τροπικό!. To Sisley Eau Tropicale είναι δροσερό, λουλουδάτο αλλά και λίγο sexy όποτε δεν γινόταν να του αντισταθώ…

3. Για τα χείλη μου επιλέγω lib balm Monoi -ναι καλά διαβάζεις-. Οι αγαπημένες μου φίλες Π και Κ πήγαν ένα ταξιδάκι μέχρι τη Γενεύη και με σκέφτηκαν, φέρνοντας πίσω αυτό το υπερ-προϊόν ενυδάτωσης (για την ακρίβεια μια σειρά από ένα σωρό προϊόντα με έλαιο Monoi). Μου έχει γίνει εμμονή, βάζω συνέχεια και αν βρείτε κάτι αντίστοιχο αγοράστε το.

4. Αγαπημένο αντηλιακό από πέρυσι το Sun Sport από την Lancaster. Με τεχνολογία Wet Skin με προστατεύει ακόμα και όταν η επιδερμίδα μου είναι βρεγμένη. Όχι, δεν απλά αδιάβροχο, το εφαρμόζω αμέσως μόλις βγω από τη θάλασσα και επειδή είμαι κορίτσι που αγαπά το κολύμπι το έχω ερωτευθεί. Extra bonus δεν αφήνει λευκά υπολείμματα.

5. Για το βράδυ πούδρα Dream Sun από τη Maybelline NY. Έξυπνο προϊόν καθώς συνδυάζει bronzer και ρουζ μαζί. Όταν μαυρίζω δεν χρειάζομαι τίποτα παραπάνω πέρα από μια στρώση από αυτό το προϊόν που μυρίζει και τέλεια!

Τα απαραίτητα της Χ.

“Νομίζω δεν παίρνω πολλά μαζί μου, καρύδα, καρύδα και λίγη ακόμα καρύδα (μόνο μια ολόκληρη καρύδα λείπει από τη βαλίτσα μου) και πουθενά χωρίς το clarisonic.
• Σταθερή αξία κάθε καλοκαίρι. Body butter, Coconut Body Butter, The Body Shop 15€
• Νέα εμμονή, μυρίζει όπως ακριβώς το λατρεμένο λάδι της Nuxe. Άρωμα, Prodigieux Le Parfum, Nuxe 50€, στα φαρμακεία από τη Pharmathen
• Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά χωρίς αυτό. Έχει αλλάξει το πρόσωπό μου. Συσκευή καθαρισμού, Clarisonic 149€, αποκλειστικά στα Sephora
• Ναι, το ξέρω δεν είναι υψηλός δείκτης. Αντηλιακό, Sun Beauty Fast Tan Optimizer SPF 15, Lancaster
• Το δοκίμασα φέτος και το λάτρεψα! After Sun, Sun Control Anti Ageing After Sun, Lancaster”

Τα απαραίτητά Μου

(εντάξει! Το παράκανα, αλλά χωρίς οοοοολαααα αυτά μαζί μου θα έρχονταν τα πάνω κάτω. Εξού και η photo!)

Τώρα που ξαναβλέπω την photo που τράβηξα με τα απαραίτητα που παίρνω μαζί μου όταν φεύγω τριήμερο (τα ίδια είναι και των διακοπών) σκέφτομαι πως μάλλον έδωσα λάθος brief στα κορίτσια! Γιατί ενώ ήμουν πολύ αυστηρή μαζί τους (ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΑΧ ΤΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ) άφησα όλη την ελαστικότητα για τον εαυτό μου. Και να τα αποτελέσματα. Ή με άλλα λόγια, να τι παίρνω μαζί. Να ξέρεις πάντως: μπορεί να κουβαλάω μια βαλίτσα καλλυντικά, αλλά τα ρούχα μου είναι ένα… νεσεσέρ!

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Άλφα και το Ωμέγα! Και η ιεροτελεστία κάθε βράδυ είναι η εξής (ότι ώρα κι αν γυρίσουμε, όσα cocktails κι αν έχουμε πιει. Και στην Τζια κάθε βράδυ ήταν τέτοιο βράδυ!): αφαιρώ το μακιγιάζ με το νεράκι Hydrabio H2O της Bioderma (ορκίζομαι σε αυτό!), τη μάσκαρα με το They’re real remover της Benefit, πλένω το πρόσωπό μου με gel (το Sensitive Foaming Gel της Froika είναι αγαπημένο μου εδώ και κάμποσο καιρό) και μετά ενυδατική Declare που είναι πολύ, πολύ λεπτόρρευστη! Και με τούτα και με κείνα έχει πάει 6 το πρωί!

Στην παραλία οπωσδήποτε το Sun Control της Lancaster με 50SPF γιατί με τον ήλιο πια δεν παίζεις, το Coppertone λάδι γιατί η μυρωδιά του μου θυμίζει τότε που έκανα μπάνιο με μπρατσάκια και τον μπαμπά μου να μου μαθαίνει βουτιές, και το αντηλιακό μαλλιών της Kerastase γιατί βλέπεις, έχω και αυτή την εμμονή με τα μαλλιά μου και θέλω πάντα να μυρίζουν τέλεια!

Φυσικά αντηλιακή προσώπου La Roche Posay με τέλεια ανάλαφρη υφή και 50 SPF και το βράδυ κανένα make up! Μόνο τόνους αρώματος Bronze Goddess, glossy χείλη (το benebalm της Benefit και οοοολα τα gloss της MAC είναι αγαπημένα μου) και αυτή η πούδρα από την συλλεκτική σειρά της Rihanna για τα MAC που συνδυάζει και bronzer και ρουζ. Και δεν θα την βρεις πουθενά τώρα, αλλά να που αυτή παίρνω πάντα μαζί μου, οπότε δεν μπορούσα να μην στην δείξω!

Και για το μπάνιο πάντα μα πάντα αφρόλουτρο, σαμπουάν και conditioner σε travel size από την Kiehl’s. Γενικότερα, τρελαίνομαι με ό,τι σε travel size. Ειδικά όταν έχει μια τόσο τέλεια μυρωδιά (και είπαμε, με τις μυρωδιές έχω μανία!).

Αλήθεια, συμπέσαμε σε κανένα από τα προϊόντα; Εσύ τι παίρνεις μαζί σου; Θα ήθελα να ξέρω!

Be youtifull (και για αυτές που ξέρουν Τενκ γιου και πάντα και καρδούλες)! Have fun, girlzzz! Beautiezzz και μη!

And More