Μια εβδομάδα… παντρεμένη και θα το έκανα ξανά!

Είμαι από τα κορίτσια που δεν έχουν πολυσκεφτεί το γάμο. Παραδόξως, έχω σκεφτεί το τραγούδι που θα ήθελα να παίζει στο γάμο μου (χμμμ!). Πάτησε play γιατί αυτό το τραγούδι ταιριάζει σε αυτό το post γάντι!

Και την στιγμή που δεν με είχα φανταστεί ποτέ με νυφικό (αλλά είχα βρει το τραγούδι), ήρθε η πρόταση… Και είπα ας είναι, Yes I Do! Και ήταν μια κατάφαση που έφερε μια σειρά από υπέροχες εμπειρίες, γέλια, νέους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου και ένα ονειρεμένο νυφικό που… δεν είχα φαναστεί ποτέ… ότι υπάρχει!

Με λίγα λόγια, συμμετείχα στο δεν-χρειάζεται-συστάσεις Yes I Do catwalk που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά με τεράστια επιτυχία. Γιατί εκτός από διάσημες νύφες και γαμπρούς υπήρχαν πολλά όμορφα χαμόγελα και ένα party που θύμιζε περισσότερο bachelor παρά σκηνικό backstage προετοιμασίας για catwalk.

Και να μερικά από όλα εκείνα που έγιναν μέχρι τη στιγμή που ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας… Καλά! Καλά! Περπάτησα στην πασαρέλα…

Έχω παντρέψει και τις δύο κολλητές μου οπότε ξέρω πως το άγχος της νύφης αποβάλλεται σε ποσοστό 80% όταν βρει το τέλειο νυφικό. Αν δε το νυφικό σου είναι δια χειρός Άννας Ανεμομύλου (aka ANEM) το ποσοστό είναι 100%, ακόμη και αν δεν έχεις τίποτα λυμένο από τα διαδικαστικά! Κι εγώ ήμουν αυτή η τυχερή νύφη που φόρεσα καναδυό από τις υπέροχες δημιουργίες της μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό το παραμυθένιο που βλέπεις παραπάνω. Για το νυφικό έγιναν δύο πρόβες στο ατελιέ της Άννας στο Κολωνάκι. Η πρώτη για να βρούμε το νυφικό και να το φέρουμε στα μέτρα μου, η δεύτερη δύο μέρες πριν το show για να τσεκάρουμε ότι όλα είναι ok (και παρά τα burger των προηγούμενων ημερών ήταν… Φιουυυ! Καθόλου προσεκτική αυτή η νύφη).

Το Yes I Do catwalk έγινε την περασμένη Παρασκευή στις 20 Ιανουαρίου. Το show ξεκίνησε στις 18.00 αλλά το ραντεβού για την προετοιμασία ήταν ώρες πριν. Επίσης, ήμουν αυτή η τυχερή νύφη που το make up μου έκανε η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, global και senior artist της MAC, η οποία μου δημιουργεί πάντα αυτή την ασφάλεια ότι το μακιγιάζ μου θα είναι τέλειο no matter what!
Το look ήταν ένα smudged smokey με nude χείλη και υπερτέλειες γυαλάδες αποτέλεσμα της μίξης δύο προϊόντων: Mineralize Skinfinish και Extra Dimension.

Συνεχίζοντας με τα backstage info παύλα beauty inspo, το hair styling έγινε με την σειρά EIMI της Wella με την οποία έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο γιατί μου είχε πρωτοπαρουσιαστεί χρόνια πριν σε ένα ταξίδι στο Μονακό που ακόμη θυμάμαι (και μπορείς να θυμηθείς κι εσύ εδώ). Τα μαλλιά μου έπρεπε να είναι messy wavy για το catwalk, ένα look που κολακεύει όλες τις νύφες και που αν σκέφτεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Αρχικά κάναμε, λοιπόν, ψαλίδι σε όλο το μήκος και έπειτα πιάσαμε με clips για να σταθεροποιηθούν. Ok, όχι εγώ αλλά οι experts των κομμωτηρίων Teo.
Για το μανικιούρ (και το γούρι) το βερνίκι ήταν το I Do της Jessica σεταρισμένο με χρυσή cuticle λεπτομέρεια που είναι τάση. Σου δίνω ιδέα επίσης αν σκοπεύεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας…
Last but not least: λάτρεψα το λουλούδι που μας φόρεσε στο χέρι η Άννα Ανεμομύλου.

Και μετά από όλα αυτά τα backstage info και την beauty ούτε-νύφη-να-ήμουν (χα!) προετοιμασία ήρθε η ώρα του catwalk. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση είχα μεγάλη λαχτάρα για το event. Είχα, όμως, στο μυαλό μου κι αυτό…

Αντί γι’αυτό, όμως, έγινε αυτό..

Και κάπου εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ:
– Τίνα Μιχαηλίδου για την πρόταση που μου έκανες. Ήσουν μια υπέροχη νύφη!
– Άννα Ανεμομύλου γιατί ακόμη και αν είχα φανταστεί τον εαυτό μου νύφη, η φαντασία μου δεν θα μπορούσε να αγγίξει τις παραμυθένιες δημιουργίες σου
– Μυρτώ Κάζη γιατί είσαι πανέμορφη έξω σου και μέσα σου. Και γιατί έχεις αυτή την αύρα και αυτό το χαμόγελο που κανένας δεν μπορεί να σου αρνηθεί. Οπότε… Yes I Do! Και θα το έκανα ξανά…

Πότε να πεις το “ναι” όταν δεν πρόκειται για catwalk; Δώσε πέντε λεπτά στον εαυτό σου και δες το video clip του Leonard Cohen παραπάνω. Θα ξέρεις!

And More