Μια μέρα στη ζωή μιας beauty editor (και το αγαπημένο της beauty μυστικό!)

Η ζωή μιας beauty editor δεν είναι μόνο υπέροχα καλλυντικά, ταξίδια και παρουσιάσεις. Είναι κυρίως πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή του γραφείου, το laptop του σπιτιού και το κινητό. Ειδικά αν αυτή η beauty editor είναι instagram addict (#εγώ).

Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε κουρασμένο βλέμμα, μαύροι κύκλοι, σακούλες και θαμπή όψη. Όχι μόνο λόγω των εργατοωρών, αλλά κυρίως όλων αυτών των μέσων τεχνολογίας που εκπέμπουν μπλε φως.

Pause: τι είναι το μπλε φως;

Πριν σου αναλύσω τι είναι το μπλε φως, επίτρεψέ μου να κάνω αυτή τη μικρή εισαγωγή: πριν πολλά χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου με τις ώρες κάτω από τον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Όχι γιατί η μαμά μου ήταν απρόσεκτη αλλά γιατί τότε δεν είχαμε ιδέα τι σημαίνει φωτογήρανση, ακτίνες UV ή SPF. Και άρα δεν γνωρίζαμε τον κίνδυνο που ελλόχευε. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και δεν υπάρχει μέρα που να βγω από το σπίτι μου χωρίς αντηλιακή προσώπου. Χειμώνα – καλοκαίρι! Αντίστοιχα, σήμερα ελάχιστα γνωρίζουμε για τη σύγχρονη μορφή γήρανσης που είναι αποτέλεσμα της έκθεσής μας στο μπλε φως του υπολογιστή ή του κινητού. Τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε για κάτι για το οποίο στο μέλλον όλοι θα κάνουν λόγo (ακριβώς όπως η φωτογήρανση!). Αλλά ευτυχώς για εμάς, η Estée Lauder έχει δημιουργήσει ήδη το πρώτο προϊόν προστασίας από το μπλε φως: την κρέμα ματιών Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery!

 

Και επανέρχομαι στο θέμα μας: τι είναι το μπλε φως; Το μπλε φως υπάρχει παντού. Υπάρχει ακόμη και στο φως του ήλιου και μας βοηθάει να ξυπνήσουμε. Πώς το κατορθώνει αυτό; Επηρεάζοντας (θετικά) την μελατονίνη, ορμόνη που σχετίζεται με τον ύπνο. Το ίδιο μπλε φως, όμως, εκπέμπεται και από τους υπολογιστές, το κινητό, ακόμη και την οθόνη της τηλεόρασης. Τα επίπεδα της μελατονίνης συνεχίζουν να επηρεάζονται (αρνητικά αυτή τη φορά), ο οργανισμός μας σε αυτή την περίπτωση εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι μέρα και άρα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Ή έστω, δεν κοιμόμαστε σωστά. Και ένας μη σωστός- διαταραγμένος ύπνος μεταφράζεται σε κουρασμένο δέρμα, θαμπή όψη, μαύρους κύκλους και σακούλες.

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery της Estée Lauder: γιατί πρέπει να μπει στη λίστα σου οπωσδήποτε!

Η νέα κρέμα ματιών της Estée Lauder είναι το skin savior προϊόν που υπάρχει πάντα στο κομοδίνο μου: γιατί είναι ακριβώς το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν πέσω για ύπνο και το (σχεδόν!) πρώτο όταν ξυπνήσω! Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών δρα τόσο προληπτικά όσο και επανορθωτικά αφού ενυδατώνει, μειώνει τα πρηξίματα, κάνει το βλέμμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο (θα το διαπιστώνεις ολοένα και περισσότερο όσο το βάζεις στη ρουτίνα σου) και προλαμβάνει τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες!

PS: για να δεις την καθημερινότητα μιας beauty editor και για να ανακαλύψεις γιατί η Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery της Estée Lauder έχει εξέχουσα θέση στην καρδιά της και το beauty routine της πήγαινε στο instagram του TLIFE και τσέκαρε το Highlight!

Read More

And More