Οσκαρικά… χτενίσματα στο The Voice χάρη στο Syoss! Σε ποιο δίνεις το χρυσό αγαλματίδιο;

Σε λίγες μέρες από τώρα είναι τα Όσκαρ. Εν τω μεταξύ, μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη φροντίζουμε πάντα να σε ενημερώνουμε για όλα εκείνα που συμβαίνουν στα backstage του The Voice κάνοντας πάντα focus στα τέλεια χτενίσματα, χάρη στο Syoss φυσικά!

Λοιπόν, στο τελεύταιο live του The Voice ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι κοινό με το μεγαλύτερο red carpet event που περιμένει ο κόσμος του Hollywood και όλος ο πλανήτης κάθε χρόνο: τα τέλεια χτενίσματα! Γιατί στο 2ο live που έγινε την περασμένη Πέμπτη οι experts του Syoss επιστράτευσαν την έμπνευσή τους και με την βοήθεια των επαγγελματικών προϊόντων που φέρουν την υπογραφή Syoss (αλλά που μπορούμε να βρούμε παντού! Lucky us!) δημιούργησαν κάποια glam hair looks που έχουμε δει να υποστηρίζουν και οι stars πρώτης γραμμής στις οσκαρικές τους εμφανίσεις.

Παρακάτω ποια είναι, πώς θα τα κάνεις βήμα- βήμα αλλά και ποια είναι τα key προϊόντα για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Braids

Οι πλεξίδες δεν είναι ένα χτένισμα που προορίζεται για bohemian εμφανίσεις. Μερικές από τις stars που τις έχουν υποστηρίξει στα Όσκαρ είναι η Maria Menounos και η Olivia Wilde. Στο 2ο live του The Voice οι experts του Syoss δημιούργησαν κάποια πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα και στις παίκτριες. Βεβαίως, για να επιτευχθεί ένα τόσο εντυπωσιακό χτένισμα προϋποτίθεται και αρκετό styling. Αλλά χάρη στο Syoss και το hairspray Syoss Keratin δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την ποιότητα των μαλλιών σου στο βωμό μιας… οσκαρικής εμφάνισης! Το συγκεκριμένο προϊόν αλλά και όλη η σειρά περιέχει κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας που ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας. Με άλλα λόγια: δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για την υγεία των μαλλιών σου ούτε αν το χτένισμά σου θα κρατήσει. Τουλάχιστον όχι όσο έχεις το Syoss με το μέρος σου 😉

Sleek and glossy

Βασικός κανόνας beauty και fashion ισορροπίας: όταν το ρούχο που θα επιλέξεις να φορέσεις είναι υπερθεαματικό, διατήρησε ήπιους τόνους με το styling των μαλλιών σου. Ανάδειξε την υγεία τους και άφησέ τα sleek και μακριά. Πρέσβρειρες του hair look που λατρεύουμε και έχουμε δει και να το επιλέγουν για τα Όσκαρ είναι η Jennifer Anniston, η Sandra Bullock, η Nicole Kidman και η Gwyneth Paltrow. Στο 2ο live του The Voice είδαμε αντίστοιχα υγιή και λαμπερά μαλλιά και δεν θα γινόταν αλλιώς αφού οι παίκτες έχουν εμπιστευτεί την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών του στο Syoss! Αν ζηλεύεις αυτό το αποτέλεσμα και θέλεις να το δεις και στα δικά σου μαλλιά, η σειρά Syoss Shine Boost θα δώσει εκτυφλωτική λάμψη προτού προλάβεις να βγεις από το μπάνιο (το έχουμε δει να συμβαίνει!). Εν συνεχεία, το μυστικό είναι αφού τα στεγνώσεις και τα λειάνεις για ελάχιστα λεπτά με μια πρέσα να ψεκάσεις με την λακ Syoss Glossing Hold που θα απογειώσει τη λάμψη ή το Syoss Max Hold για διάρκεια στο αποτέλεσμα που φτάνει τις 24 ώρες.

Romantic waves

Οι ρομαντικοί κυματισμοί με ή χωρίς μισό πιάσιμο μας αρέσουν πολύ. Τους είδαμε στο 2ο live του The Voice όπου οι experts του Syoss είχαν την έμπνευση να το σετάρουν με μια διπλή πλεξίδα αλλά και κατά καιρούς στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από πολλές χολιγουντιανές stars με πιο αγαπημένες μας την Angelina Jolie και την Jessica Chastain. Για να πετύχεις αυτό το εφέ, χώρισε τα μαλλιά σου σε λεπτές τούφες και τύλιξε τις γύρω από μια πρέσα κρατώντας την κάθετα. Το μυστικό είναι να αφήσεις τις άκρες των μαλλιών σου εκτός, αφού ολοκληρώσεις να χτενίσεις με τα δάχτυλά σου ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο messy αποτέλεσμα και να “κλειδώσεις” το χτένισμα με το Syoss Hold & Flex που εξασφαλίζει τέλειο κράτημα και ελαστικότητα, απαραίτητη για αυτό το hair look που δεν πρέπει να δείχνει καθόλου στιλιζαρισμένο!

Vague

Ένα από τα πιο κλασικά οσκαρικά χτενίσματα που λατρεύουμε είναι αυτές οι στιλιζαρισμένες vague που κατά καιρούς έχουν μονοπωλήσει το κόκκινο χαλί: Charlize Theron, Emma Stone, Penelope Cruz και Stacey Keibler είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες μας χολιγουντιανές stars με αυτό το χτένισμα! Και φυσικά, οι experts του Syoss που είναι πάντα πολύ updated δημιούργησαν αυτό το χτένισμα την πιο κατάλληλη στιγμή: λίγο πριν τα Όσκαρ! Για να το πετύχεις είναι πολύ βασικό να θέσεις τις σωστές βάσεις για χτένισμα που διαρκεί. Μετά το λούσιμο βάλε στα νωπά μαλλιά σου τη mousse Syoss Max Hold που δίνει φυσική λάμψη, δεν κολλάει και χαρίζει mega δυνατό κράτημα. Αφού στεγνώσεις, χώρισε τα μαλλιά σου με μικρές τούφες και τύλιξε γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες, ξεκινώντας από τη ρίζα και φτάνοντας και τις άκρες. Αφού ολοκληρώσεις βούρτισε τα μαλλιά σου για να ενοποιηθούν οι μπούκλες και ψέκασε με την λακ Syoss Max Hold που ενώ σου χαρίζει πολύ δυνατό κράτημα δεν κολλάει και φεύγει με ένα βούρτσια. Γύρισε τις άκρες των μαλλιών σου προς τα μέσα, στερέωσε με τσιμπιδάκια ενώ στα σημεία που κάνει τα μαλλιά σου το κύμα τοποθέτησε clips ώστε να δώσεις το απαραίτητο σχήμα που θα κρατήσει. Προχώρησε στο μακιγιάζ σου και αφού ολοκληρώσεις βγάλε τα clips και ψέκασε ξανά από απόσταση με την αγαπημένη σου Syoss λακ. Το οσκαρικό σου hair look μόλις ολοκληρώθηκε!

Λοιπόν, ποιο Syoss (ή/και οσκαρικό, ή/και The Voice χτένισμα σου άρεσε περισσότερο; Έχουμε την δική μας beauty ψηφοφορία παρακάτω και δυστυχώς, δεν μπορείς να ψηφίσεις… όλα!

And More