Ποια είναι η πιο συνηθισμένη… beauty ερώτηση που κάνουμε τα κορίτσια μεταξύ μας;

Αν, λέω αν, έπρεπε να σπάσω το κεφάλι μου και να βρω ποια είναι η πιο συχνή beauty ερώτηση που κάνουμε η μια στην άλλη, αυτή θα ήταν η εξής: Έχεις ένα λαστιχάκι; Σκέψου το: πας γυμναστήριο, και λίγο πριν ξεκινήσεις crossfit, trx, power yoga ή whatever (θα σου μιλήσω γι’ αυτά άλλη φορά), αν έχεις τα μαλλιά σου κάτω θα ζητήσεις από την διπλανή σου ένα λαστιχάκι. Ή, είσαι για μπάνιο στη θάλασσα και βγαίνεις μετά από κάτι μακροβούτια (ποτέ!) και θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου. Επίσης, ζητάς από την διπλανή σου (την διπλανή σου όπως λέμε τη φίλη σου και όχι την διπλανή σου παύλα μια άσχετη) ένα λαστιχάκι.

/

Λοιπόν! Για την πιο συχνή ερώτηση, θα σου απαντήσω με… ερώτηση! Γιατί τα Exeis_ena_lastixaki είναι τα πιο stylish λαστιχάκια μαλλιών που εντόπισα τελευταία. Η ιδέα ξεκίνησε από την Ολίβια και την Καλλίστη, δύο εργαζόμενες μαμάδες στις οποίες οφείλουμε τα εξής:
α) το γεγονός ότι πλέον μπορούμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας χωρίς να σπάει η τρίχα
β) το γεγονός ότι πλέον μπορούμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας αφού τα έχουμε ισιώσει και να μην μένει αυτό το ενοχλητικό τσάκισμα όταν τα λύνουμε (και όλες ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ειδικά από την στιγμή που έχουμε ξοδέψει εργατοώρες πάνω από ένα πιστολάκι!)
γ) το γεγονός ότι μπορούμε να στολίζουμε τα χέρια μας (λειτουργούν και σαν βραχιολάκια. Εξάλλου, αυτό είναι όλο το point. Τα φοράς συνεχώς και είσαι ετοιμότητα όταν κάποιος σε ρωτήσει… Exeis_ena_lastixaki?)

/

Στα πρακτικά: τα exeis_ena_lastixaki μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, στο fanpage στο facebook, να κάνεις follow στο instagram, ενώ οι τιμές του κυμαίνονται από 6-10 ευρώ περίπου.

Be… youtiful (με πιασμένα ή όχι μαλλιά!)

And More