Πώς ξεκινάει η μέρα μιας beauty editor! Το πρωινό της routine!

Είμαι η Νατάσα Μπερέκου ή αλλιώς Berenata και είμαι beauty editor και beauty addict και θα το διαπιστώσεις αν με ακολουθείς ήδη/θα με ακολουθήσεις στο instagram το οποίο είναι γεμάτο beauty ιστορίες (και… beauty stories!). Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, σε ένα από τα αυτά τα stories έκανα το εξής poll: “εσύ πότε κάνεις ντους, το πρωί ή το βράδυ;” για να διαπιστώσω ότι είμαι στην μειοψηφία του 15% που προτιμώ να μην πιω καφέ το πρωί παρά να φύγω από το σπίτι χωρίς να κάνω ντους!

Βεβαίως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι ή, καλύτερα, έγιναν έτσι όταν στη ζωή μου μπήκε το αφρόλουτρο με πράσινο τσάι matcha από το Dove, ένα αφρόλουτρο που συγκεντρώνει α) τέλεια μυρωδιά β) αντιοξειδωτική δράση γ) αυτό το ξύπνημα των αισθήσεων σαν να ήπιες μόλις έναν απολαυστικό espresso (ποιος χρειάζεται καφέ;) και κυρίως δ) αυτό το αποτέλεσμα της πολύ απαλής επιδερμίδας.

Βλέπεις, τα αφρόλουτρα Dove δεν διαταράσσουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας. Και τώρα η επεξήγηση: φαντάσου το μικροβίωμα της επιδερμίδας σαν έναν μικρόκοσμο όπου υπάρχει η απόλυτη αρμονία. Ο μικρόκοσμος αυτός, όμως, είναι πολύ εύκολος να διαταραχθεί πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά από προϊόντα που είναι σκληρά με την επιδερμίδα σου, που σου δημιουργούν αυτή την αίσθηση τραβήγματος ή που (για να στο κάνω εικόνα) όταν βγαίνεις από το μπάνιο χρειάζεσαι οπωσδήποτε body lotion για να επανέλθει η ενυδάτωση, όσο επανέλθει.

Τα αφρόλουτρα Dove χάρη στους ενυδατικούς τους παράγοντες είναι πολύ απαλά με την επιδερμίδα, διατηρώντας το μικροβίωμα σε απόλυτη ισορροπία.

Και ένα μυστικό: πολλές φορές δεν επιλέγω απλώς να ξεκινήσω την ημέρα μου με ένα τονωτικό ντους με το αφρόλουτρο πράσινο τσάι matcha! Πολλές φορές κλείνω και τη μέρα μου με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και μερικά κεριά για να διώξω την ένταση της μέρας. Άρα ναι, χάρη στο Dove σε αυτό το poll εγώ δεν χρειάζεται να επιλέξω! Μπορώ να έχω και τα δύο!

PS: για το βραδινό μου ντους λατρεύω το αφρόλουτρο με γάλα βρώμης!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία το Coco-mat Hotel

And More