Shhh! Δες εδώ το νέο μου beauty μυστικό για τέλεια μαλλιά!

Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε αυτό εδώ το blog υπερεντατικά ούτε να διαβάζεις κάθε μέρα με κάθε λεπτομέρεια την στήλη του beauty (αν και πρέπει!) για να καταλάβεις ότι πάσχω από το… Ραπουνζέλ σύνδρομο. Το σύνδρομο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το μήκος των μαλλιών (the longer the better) αλλά και με την υγεία τους. Να δείχνουν λαμπερά, να είναι πλούσια, να μυρίζουν όμορφα, να-μην-χορταίνει-να-στα-χαϊδεύει μαλλιά!

Και μπορεί να είμαι αμελής σε σχέση με πολλά πράγματα, αλλά όχι με την φροντίδα των μαλλιών μου. Λούσιμο όποτε νιώθω ότι το έχουν ανάγκη (όσο μπορώ προσπαθώ να αποφεύγω το καθημερινό λούσιμο), μάσκες και οπωσδήποτε το έλαιο μαλλιών Elixir Ultime της Kérastase το οποίο υπάρχει 1. στο beauty routine μου 2. στο ντουλάπι του μπάνιου μου 3. στην τσάντα μου τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια, απ’ όταν, δηλαδή, πρωτολανσαρίστηκε. Και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και στην πορεία έγινε αγάπη αφού, όπως σου είπα, κρατάει χρόνια αυτή η σχέση.

Και μετα ήρθε το πρώτο διφασικό έλαιο Elixir Ultime το οποίο αποτελεί και το πρώτο έλαιο σε μορφή spray ever. Και ξαναερωτεύτηκα! Με άλλα λόγια: σου παρουσιάζω την νέα μου beauty εμμονή!

Όπως σου είπα, το ολοκαίνουριο Elixir Ultime σε μορφή spray είναι στην πραγματικότητα ένα διφασικό έλαιο το οποίο δίνει όγκο ακόμη και στα πιο άτονα μαλλιά και την πιο λεπτή τρίχα. Κάπου εδώ να σου πω ότι το κακό με το σύνδρομο Ραπουνζέλ είναι ότι λόγω βάρους τα μαλλιά χάνουν τον όγκο τους…

Στα πρακτικά, τώρα: πώς χρησιμοποιείς το πρώτο έλαιο σε μορφή spray από την Kérastase; Πανεύκολα! Για αρχή, ανακινείς το προϊόν έτσι ώστε οι δύο υφές να γίνουν ένα, με έναν τρόπο.

Ψεκάζεις! Ψεκάζεις είτε σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο και πριν το πιστολάκι, είτε αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου ή ακόμη και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα νιώσεις ότι τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από ένα instant boost! Επίσης, προστατεύει από τη θερμότητα ενώ καταπολεμά την ψαλίδα και το φριζάρισμα. Και ψεκάζεις και αν θες να δώσεις στα μαλλιά σου την τέλεια μυρωδιά! Εντάξει, μπορεί ο ρόλος του ολοκαίνουριου έλαιου Elixir Ultime να μην είναι αυτός αλλά δεν-έχεις-ιδέα-πόσο-υπερφανταστικά-μυρίζει!

Bonus info: αν θες να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τον όγκο που σου εξασφαλίζει το πρώτο λάδι μαλλιών που κυκλοφόρησε ποτέ σε μορφή spray μπορείς να γυρίσεις ανάποδα να ψεκάζεις 3-4 φορές στα μήκη των μαλλιών σου και να τρίψεις απαλά με τα ακροδάχτυλά σου ώστε να δώσεις όγκο. Ή απλά να ψεκάσεις τα μαλλιά σου, όπως εγώ εδώ!

Περιμένω feedback όταν το δοκιμάσεις! Γιατί ανυπομονώ να μοιραστούμε και μαζί αυτόν τον ενθουσιασμό που ένιωσα όταν στα χέρια μου έφτασε αυτό το μαικό προϊόν!

Be… youtifull!

Photo: Αλέξανδρος Μακρής
Make up: Νατάσα Μανουσιάδη, Freddy Make Up Stage

And More