Τα μαλλιά σου δεν έχουν κανέναν όγκο; Δες τι βρήκα!

Τα μαλλιά σου δεν έχουν κανέναν όγκο; Δες τι βρήκα! | tlife.gr

Στο έχω ξαναπεί: αν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει σε σχέση με τα μαλλιά μου είναι ότι έχω αυτό το σύνδρομο της Ραπουνζέλ (όρος μη αποδεκτός από την ψυχολογία, αλλά να που υπάρχουν πολλές… παθούσες εκεί έξω που θα ταυτιστούν!). Θέλω μακριά μαλλιά. Και έχω μακριά μαλλιά. Αλλά αυτά τα μαλλιά έχουν ένα βασικό default: είναι μακριά, άρα και βαριά και όσο πιο βαριά τόσο λιγότερο όγκο έχουν στην κορυφή. Ή τόσο λιγότερο όγκο ΕΙΧΑΝ στην κορυφή.

Και κάπου εδώ σου παρουσιάζω με υπερηφάνεια τις νέες δύο μου beauty ανακαλύψεις: δύο επαναστατικά προϊόντα από την Alterna που δίνουν όγκο σε μερικά απλά βήματα μέχρι να πεις… pump up the volume! Και να τα βήματα!

Βήμα 1: τα εντοπίζεις και τα παραγγέλνεις

/

Εδώ κι εδώ σου έχω μιλήσει για το femall.gr το online mall καλλυντικών που έχει γίνει εμμονή κάθε beauty addicted μιας κι εδώ βρίσκεις μεταξύ άλλων προϊόντα best sellers που μετρούν πολλές fan στο εξωτερικό αλλά που στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολο να τα εντοπίσεις. Μέχρι τώρα!
Εδώ, λοιπόν, βρήκα τα δύο προϊόντα Alterna για τέλειο όγκο στα μαλλιά:
– To Alterna BAMBOO Volume Uplifting Root Blast (αριστερά) που συνδυάζει τη θρέψη από το Αγνό Οργανικό Εκχύλισμα Bamboo και την τόνωση από την πλούσια σε φυτικά θρεπτικά συστατικά Βιολογική Ρίζα Maca με αποτέλεσμα να ανυψώνει τον όγκο που διαρκεί σε άλλα επίπεδα. Το παραγγέλνεις εδώ
– Το 48 hour Sustainable Volume Spray που συνδυάζει επίσης το styling με την φροντίδα των μαλλιών και δεν έχει τυχαία αυτό το όνομα (ο όγκος τεσταρίστηκε επί δύο 24ωρα!). Το παραγγέλνεις εδώ

Βήμα 2: Φτάνουν στα χέρια σου σε ελάχιστες μέρες (ναι, ε-λά-χι-στες!)

/

Βήμα 3: Ψεκάζεις

/

Ο σωστός τρόπος είναι να κάνεις χωρίσματα στην κορυφή του κεφαλιού (4-5 αρκούν), να ψεκάσεις τοπικά την ρίζα κι έπειτα να τρίψεις απαλά με τις άκρες των δαχτύλων σου ώστε να τις ανασηκώσεις.

Και κάπως έτσι, έλυσα και το πρόβλημα των άτονων μαλλιών. Και η κατάσταση μέχρι τώρα είναι η εξής:
– Αφυδατωμένη επιδερμίδα: checked (δες εδώ)
– Άτονα μαλλιά: checked

Και στις επόμενες μέρες θα δεις πώς το femall.gr δίνει μπιουτολύσεις σε κάθε ανησυχία σου! Δεν λέω άλλα!
Μέχρι τότε…

Be… youtiful!

Photo: Χρήστος Κεδρας

READ more