Τέλεια μαλλιά και το ’17 χάρη στο Syoss και τo show που λατρεύουμε, το The Voice!

Το 2016 είναι πλέον πίσω μας και η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές. Πολλές αλλαγές που “κάνουν καριέρα” ως resolutions 2017. Μια από αυτές είναι και το να αποκτήσουμε super λαμπερά- υπέροχα- με τέλειο styling μαλλιά. Και κάτι που δεν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας: το The Voice, το no 1 ελληνικό talent show που έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια. Όσο για το task “τέλεια μαλλιά” μέσα από το The Voice ανακαλύπτουμε τον τρόπο χάρη στο Syoss, φυσικά!

Και μέσα από εδώ, εγώ θα σου μεταφέρω όλα όσα γίνονται στα backstage. Πριν προχωρήσουμε, λοιπόν, στα Battles (το πρώτο έρχεται στις 11 Ιανουαρίου, οπότε stay tuned!), ορίστε τι έγινε στο 13ο και 14ο Blind. Εν τω μεταξύ, φρόντισε να κρατάς σημειώσεις γιατί εδώ θα ανακαλύψεις αγαπημένα προϊόντα μαλλιών που από την στιγμή που τα βάλεις στο μπάνιο σου και στην καθημερινή σου ρουτίνα, θα τα λατρέψεις (that’s me!).


Η αλήθεια είναι πως τα αγόρια δεν αφιερώνουν πολλές ώρες στο beauty routine τους. Για τον λόγο αυτό, θέλουν προϊόντα που θα τους εξασφαλίσουν διάρκεια στο αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Ακριβώς όπως συμβαίνει με το hairspray Syoss Max Hold. Mega δυνατό κράτημα που στεγνώνει γρήγορα και φεύγει πολύ εύκολα με ένα βούρτσισμα. Ή αλλιώς, το look που θες μέχρι να πεις… Syoss (ή… Voice)!

Τα πλούσια, λαμπερά, υγιή μαλλιά είναι συνώνυμο της θηλυκότητας. Το να εντοπίσεις το προϊόν που θα σου εξασφαλίσει αυτά τα αποτελέσματα, ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός αν, ακούσεις την beauty editor σου! Το Syoss Beauty Elixir Oil θρέφει και λειαίνει τα μαλλιά αμέσως και σου χαρίζει έντονη απαλότητα και λάμψη.
Bonus: αν έχεις μαλλιά που μπερδεύονται, όπως τα δικά μου, είναι ένας ακόμη λόγος να το λατρέψεις! Eλάχιστη ποσότητα σε νωπά μαλλιά, σε μήκη και άκρες σου δίνει θεαματικό αποτέλεσμα, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε στεγνά είτε πριν το λούσιμο ως θεραπεία, είτε μετά το λούσιμο και το στέγνωμα ως τελείωμα ομορφιάς.

Αν σου αρέσει ο όγκος στα μαλλιά σου και αν παρακολούθησες το τελευταίο Blind του The Voice έχεις ανακαλύψει ήδη το μυστικό: Syoss Volume Lift. Το hairspray αλλά και η ολοκληρωμένη σειρά (αποτελείται και από mousse) σου δίνει μέγιστο όγκο μεγάλης διάρκειας από τις ρίζες. Και ένα δικό μου αγαπημένο tip: ψέκασε την βούρτσα σου με το hairspray Syoss Volume Lift γύρισε ανάποδα και χτένισε τα μαλλιά σου. Όταν επανέλθεις στην κανονική σου θέση θα διαπιστώσεις ότι τα μαλλιά σου δεν είχαν ποτέ περισσότερο όγκο!

Εσύ, ποιο προϊόν αγάπησες περισσότερο;

Stay tuned για το πρώτο Battle, τα Knock Out και τα Live για περισσότερες super ιδέες που θα απογειώσουν και τα δικά σου hair looks! Γιατί στο The Voice η τελειότερη φωνή συναντά τα τελειότερα μαλλιά!

And More