The Voice Battle 3 & 4: beauty λεπτομέρειες από τα backstage και το Syoss!

Δεν χρειάζεται να διαχωρίζεις τις αγαπημένες σου beauty συνήθειες από τις αγαπημένες σου συνήθειες… γενικά! Ας πούμε, ξέρω πως τον τελευταίο καιρό κάποια βράδια περιμένεις και στήνεσαι μπροστά από την τηλεόραση για να δεις The Voice. Και το ξέρω γιατί είναι κάτι που κάνω κι εγώ, πλέον με θρησκευτική ευλάβεια: μια μάσκα προσώπου, η τηλεόραση στον ΣΚΑΪ και ένα τετράδιο για να κρατάω σημειώσεις για τις beauty ιδέες που παίρνω για τέλεια μαλλιά από το Syoss. Α! Και τις περισσότερες φορές κάνοντας και στα μαλλιά μου παράλληλα μια μάσκα Syoss. Κάπως έτσι, λοιπόν, έγιναν τα πράγματα και την προηγούμενη εβδομάδα όπου προβλήθηκε το 3o και το 4ο Battle! Και ιδού τι μάθαμε από τα backstage…

Σουζάνα Κωνσταντίνου

Ένα ακόμη beauty tip από τα backstage του The Voice είναι να ολοκληρώνεις κάθε χτένισμά σου με το Syoss Beauty Elixir Oil. Ζέστανε δύο- τρεις σταγόνες στις παλάμες σου και πέρασε το μαγικό ελιξήριο μαλλιών σε μήκη και άκρες. Τα μαλλιά θα δείχνουν πιο λεία και το χτένισμα σου πιο sleek.

Μάικ Καραϊτζόγλου

Αν έχεις λεπτή τρίχα και άτονα μαλλιά ή αν σε κάθε περίπτωση θέλεις να εξασφαλίσεις πλούσιο όγκο από την ρίζα, το hairspray Syoss Volume Lift είναι το must have σου! Απλώς ανασήκωσε τούφες από την ρίζα, ψέκασε τοπικά και κρέπαρε ελάχιστα. Στρώσε απαλά με μια χτένα και το hair styling θα διατηρηθεί πολλές ώρες! Bonus info: το λατρεύω και στα πιο rock ponytail.

Νίκος Ψαθάς

Ένα ακόμη tip για αγόρια με κοντά μαλλιά: ελάχιστη ποσότητα gel Power Hold από την σειρά Syoss Men στα δάχτυλα και περνάς στα μαλλιά ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι, δίνεις μια ενδιαφέρουσα φορά και άλλο τόσο ενδιαφέρον styling!

Γιάννης Φακίνος

Για… υπάκουες και στιλάτες φράντζες το μυστικό είναι το εξής: ρίξε αέρα με το σεσουάρ ορίζοντας εσύ τη φορά και σταθεροποίησε με το hairspray Syoss Invisible Hold που “κλειδώνει” το styling χωρίς να είναι εμφανές ότι φοράς κάποιο προϊόν στα μαλλιά σου!

Τόνι Βλάχος

… Το hairspray Syoss Invisible Hold φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή προϊόντα αφού πρωταγωνιστεί στα backstage του The Voice!

Βασιλεία Τζίνα

H φροντίδα των μαλλιών περνάει από το λούσιμο και στο styling χάρη στη σειρά Syoss Ceramide Complex Anti- Breakage ενάντια στο σπάσιμο. Αποκαθιστά τις ίνες της τρίχας και την δυναμώνει εντατικά για έως και 10 φορές περισσότερη δύναμη. Η mousse είναι ιδανική για να κάνεις sexy κυματισμούς ή όποιο styling εσύ θες! Ειδικά τα μακριά μαλλιά θα το αγαπήσουν!

Μάγδα Θεοδοσίδου- Νικολέτα Μηλιώνη

Στο Syoss η καθεμία από εμάς βρίσκει το ιδανικό άλλο της μισό στην φροντίδα και το styling των μαλλιών της! Κάνοντας focus στο δεύτερο part, το hairspray Syoss Keratin περιέχει κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας, που ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας για εντυπωσιακό styling ενώ το Syoss Ceramide εισχωρεί βαθιά μέσα στην τρίχα για να επανορθώσει τις ίνες της στα κύτταρα, σε όλα τα στρώματα ως τις άκρες και είναι ιδανικό για αδύναμα μαλλιά που σπάνε.

Χρύσα Χρύσου

Δύο παίκτριες που τραγούδησαν μαζί, η Χρύσα Χρύσου και η Μαρία Μελίσα Ρούτη, μοιράστηκαν εκτός από το τραγούδι και την αγάπη τους για το ίδιο προϊόν μαλλιών, το hairspray Syoss Keratin. Οι επιλογές και τα looks που μπορείς να πετύχεις; Πολλά όπως βλέπεις εδώ! Είτε μιλάμε για σπαστά είτε για sleek ίσια, το Syoss Keratin είναι ο σύμμαχός σου. Plus: φροντίζει και για την υγεία των μαλλιών σου!

Μαρία Μελίσα Ρούτη

Θάνος Παπαγεωργίου – Νίκος Μυτιληναίος

Πράγματι, στα Battle μένει μόνο ένας. Αλλά αν τα πράγματα κρίνονταν από το hair styling, η κριτική επιτροπή θα δυσκολεύονταν αρκετά! Το hairspray Syoss Max Hold εξασφάλισε mega δυνατό κράτημα και στα δύο αγόρια λίγο πριν βγουν στη σκηνή του The Voice.

Stay tuned! Τα Battles μπορεί να τελείωσαν αλλά έρχονται τα Knock out! Αλήθεια, ποιο χτένισμα θα βγάλει knock out το άλλο;

Read More

And More