Τι μάθαμε από το πρώτο masterclass ντεμακιγιάζ από την NIVEA και τον Σπύρο Σαμοϊλη!

Είμαι skincare addict γι’αυτό και το masterclass της NIVEA το βρήκα εξαιρετική ιδέα! Γιατί δεν επρόκειτο για ένα ακόμη masterclass για το πώς να κάνεις contouring ή πώς να σβήσεις τη σκιά. Αυτά, λίγο- πολύ τα έχεις μάθει από όλα αυτά τα tutorials που παρακολουθείς στο youtube. Αλλά στ’αλήθεια, ποιος σου έχει μιλήσει αναλυτικά για το σωστό ντεμακιγιάζ;

Πέρασα το Σάββατό μου στο Gallerie de Beaute στο Mall όπου η NIVEA και ο Σπύρος Σαμοϊλης είχαν ετοιμάσει αυτή την έκπληξη για εμάς: το πρώτο masterclass ντεμακιγιάζ! Αφορμή γι’αυτή τη συνάντηση ήταν η σειρά MicellAIR Professional, μια σειρά ντεμακιγιάζ που λανσαρίστηκε μερικούς μήνες πριν και έχει περάσει το τεστ της μάσκαρα (ακόμη και της αδιάβροχης!) με άριστα δέκα. Παρένθεση: συνήθως ξυπνάω με μάσκαρα κάτω από τα μάτια όσο καλό ντεμακιγιάζ κι αν έχω κάνει, οπότε η έκπληξή μου όταν την δοκίμασα ήταν μεγάλη!

NIVEA MicellAIR Professional: η σειρά που τραβάει το μακιγιάζ σαν μαγνήτης!

Η σειρά NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δύο προϊόντα: ένα διφασικό νερό καθαρισμού  και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Το διφασικό νερό αποτελείται από δύο φάσεις: το νερό και το έλαιο γι’αυτό είναι πολύ βασικό πριν το χρησιμοποιήσεις να ανακινείς το μπουκάλι ώστε να ενωθούν τα δύο συστατικά μεταξύ τους. Επίσης, τόσο το νερό όσο και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ περιέχουν στη σύνθεσή τους εκχύλισμα μαύρου τσαγιού που έχει αντιοξειδωτική δράση, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Πέρα, όμως, από τα συστατικά της σειράς, βασικό “συστατικό” της επιτυχίας της είναι η τεχνολογία στην οποία στηρίζεται. Και αυτή η τεχνολογία στηρίζεται στα μικύλλια τα οποία λειτουργούν σαν ένας μεγάλος μαγνήτης που απορροφά το μακιγιάζ. Με πολύ απλά λόγια: δεν χρειάζεται να τρίβεις και να ερεθίζεις την επιδερμίδα σου για να δεις το μακιγιάζ να εξαφανίζεται!

Tips για το τέλειο ντεμακιγιάζ από τον Σπύρο Σαμοϊλη!

Από το πρώτο masterclass ντεμακιγιάζ της NIVEA με τον Σπύρο Σαμοϊλη έφυγα με κάμποσες σημειώσεις και tips που πρέπει να κάνεις print screen για το σωστό ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας σου. Ιδού!

1.Το ντεμακιγιάζ θέλει φροντίδα! Για να μην τραυματίζεις την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου η διαδικασία είναι η εξής: πάρε δύο pom-pon και βάλε το νερό ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional της NIVEA. Κλείσε τα μάτια σου, ακούμπησε τα pom-pon για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στα βλέφαρά σου και έπειτα σύρε τα pom- pon προς τα κάτω. Άνοιξε τα μάτια σου και κάνε την αντίστοιχη κίνηση προς τα πάνω αυτή τη φορά. Έτσι, η μάσκαρα θα φύγει εντελώς χωρίς να τραυματίσεις τις βλεφαρίδες σου.

2.Μην βαριέσαι το ντεμακιγιάζ! Εξάλλου, η διαδικασία αυτή με το MicellAIR Professional της NIVEA, είτε μιλάμε για το νερό ντεμακιγιάζ είτε για τα μαντηλάκια, γίνεται παιχνίδι! Ένα καλό tip είναι να τα έχεις πάντα στο κομοδίνο σου. Έτσι, ακόμη και αν είσαι πολύ κουρασμένη μπορείς να ξεβαφτείς χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι! Με μια κίνηση!

3.Το ντεμακιγιάζ είναι σημαντικό! Έτσι, οι πόροι καθαρίζουν από κάθε ίχνος makeup, το δέρμα αναπνέει και δεν δημιουργούνται σπυράκια!

4.Όταν έχεις κάνει full makeup ξεκίνα με το ντεμακιγιάζ των ματιών σου ή το χειλιών σου και έπειτα με ένα άλλο βαμβάκι συνέχισε στο υπόλοιπο πρόσωπο.

5. Είναι απαγορευτικό να πηγαίνεις στο γυμναστήριο με makeup! Ο ιδρώτας και το foundation είναι κακός συνδυασμός γιατί φράζει τους πόρους και αυτό μεταφράζεται σε σπυράκια. Έχω πάντα στο σάκο του γυμναστηρίου μου τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της MicellAIR Professional της NIVEA και αφαιρώ το makeup της ημέρας σε ένα λεπτό πριν ξεκινήσω το spinning!

5. Θυμήσου: skin first, makeup second! Η νέα τάση στην ομορφιά είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και όχι να καλύπτεις τις ατέλειες κάτω από τόνους makeup! Και η NIVEA έχει όλα τα μέσα για να το πετύχουμε! Σωστά;

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

And More