Ζήτησα από τον hair stylist της Ελένης Φουρέιρα, Χρήστο Μπαϊραμπά, να με χτενίσει όπως εκείνη και πρέπει να δεις το μετά!

Έχει περάσει κάμποσος καιρός από την ημέρα που είχαμε μαζευτεί στο σπίτι μου για να δούμε Eurovision. Ή, πιο σωστά, για να δούμε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision. Και όταν μιλάμε για την Ελένη Φουρέιρα ο πήχης των προσδοκιών είναι πάντα πολύ ανεβασμένος: σε σχέση με την εμφάνισή της, το act στη σκηνή και τα μαλλιά της!

Το ίδιο βράδυ η Ελένη Φουρέιρα ανταποκρίθηκε σε αυτές τις προσδοκίες με το παραπάνω και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Για εμένα που είμαι beauty addict αλλά και για κάθε beauty addict εκεί έξω, τα μαλλιά της ήταν… best thing ever! Το χτένισμα ανέλαβε όπως πάντα ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, ο οποίος είναι προσωπικός της hair stylist εδώ και πολλά χρόνια, και εδώ μπορείς να μάθεις όλη την θεωρία για το πώς να πετύχεις τα μαλλιά της. 

Όταν, όμως, είσαι beauty addict (κι ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι) η θεωρία δεν αρκεί και θέλεις να περάσεις στην πράξη. Θέλεις να δώσεις κι εσύ crazy hair. Σωστά; Ζήτησα από τον Χρήστο Μπαϊραμπά να με χτενίσει όπως εκείνη και, φυσικά, δεν κράτησα την διαδικασία για εμένα! Δώσαμε ραντεβού στο σπίτι μου και μία ακριβώς ώρα μετά (με ταχύτητα επαγγελματία), είχα τα μαλλιά που θα δεις παρακάτω. Είχα τα μαλλιά Φουρέιρα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να αντιγράψεις αυτό το χτένισμα θα πρέπει να έχεις ένα ψαλίδι μεσαίου μεγέθους, μερικά προϊόντα styling, ρόλεϊ και αρκετή υπομονή. Υπολόγισε ότι θα χρειαστείς δύο ώρες στην αρχή, ειδικά αν έχεις πολλά μαλλιά όπως εγώ, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει με το παραπάνω! Επίσης, υπολόγισε ότι το χτένισμα αυτό κρατάει αρκετές μέρες αν σώσεις την λιπαρότητα στο τριχωτό με ένα dry shampoo, οπότε αυτές οι ώρες τελικά θα πιάσουν τόπο! Και ένα ακόμη μυστικό: αφού ολοκληρώσεις βούρτσισε τα μαλλιά σου πολύ και… πολύ καλά! Όσο πιο ενιαίοι γίνουν οι κυματισμοί, τόσο περισσότερο 70’s και ωραίο θα δείχνει το αποτέλεσμα. Επίσης, αυτά τα μαλλιά δείχνουν ακόμη ωραιότερα την επόμενη μέρα!

Και τώρα, πάτησε play για να δεις την διαδικασία παρακάτω στο IGTV του TLIFE!

https://www.instagram.com/p/BypVnpdBqdE/

 

And More