Berenatas Blog Berenatas Blog

BERENATA'S BLOG

Γιατί το ξηρό σαμπουάν της Klorane υπάρχει πάντα στο boudoir μου!

Ας συστηθώ (σαν να μην γνωριζόμαστε μέσα από εδώ δέκα χρόνια περίπου τώρα!): είμαι η Νατάσα Μπερέκου, beauty editor του TLIFE, και η αγαπημένη μου γωνιά στο σπίτι είναι το boudoir μου. Είναι εκείνο το σημείο από όπου ξεκινά και όπου καταλήγει η κάθε μου μέρα. Επίσης, σε αυτό το σημείο του σπιτιού μαζί με την κάθε μέρα καταλήγουν και τα καλλυντικά που έχουν περάσει το τεστ και που γίνονται τα αγαπημένα μου.

Πλήρες άρθρο

Τακτοποίησα τα καλλυντικά μου με την μέθοδο Konmari και νιώθω χαρούμενη!

Όλοι εμείς που έχουμε Netflix έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας που μας φέρνει πιο κοντά. Και όλοι αυτοί που έχουμε Netflix έχουμε πάθει εμμονή με την σειρά της Marie Kondo που τακτοποιεί τα σπίτια των ανθρώπων και τους αλλάζει τη ζωή. Η μέθοδός της είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο ως KonMari Method ενώ η ίδια έχει βγάλει εκατομμύρια από σειρές, βιβλία και όλη αυτή τη μέθοδο που εφαρμόζει, η οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή.

Πλήρες άρθρο

Έκλεισα ραντεβού στα MAC για φρύδια και με περίμενε μια τέλεια έκπληξη!

Αν έχεις κάνει εφηβεία στα 90's θα θυμάσαι πολύ καλά τον εαυτό σου να παίρνει το τσιμπιδάκι φρυδιών και να μην έχει... σταματημό. Και αυτή είναι μια beauty εικόνα που ιδανικά θα ήθελες να ξεχάσεις για πάντα. Ευτυχώς, όμως, ουδέν κακό αμιγές καλού και κάπως έτσι πήρες το μήνυμά σου: με τα φρύδια δεν παίζουμε! Και όταν είναι να τα βγάλουμε καλύτερα να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. Συμπληρώνω: τους top ειδικούς!

Πλήρες άρθρο

Η μέρα μιας beauty editor!

Είμαι beauty editor. Η αμέσως επόμενη δουλειά που θα ήθελα να κάνω αν δεν ήμουν beauty editor θα ήταν... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Λατρεύω αυτή τη δουλειά όσο τίποτα αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Το 24ωρο μιας beauty editor έχει μια έντονη καθημερινότητα. Η καθημερινότητα αυτή περιλαμβάνει παρουσιάσεις, φωτογραφίσεις, πολύ αρθρογραφία και ένα αέναο πήγαινελα (μια λέξη!).

Πλήρες άρθρο

Τι μάθαμε από το πρώτο masterclass ντεμακιγιάζ από την NIVEA και τον Σπύρο Σαμοϊλη!

Είμαι skincare addict γι'αυτό και το masterclass της NIVEA το βρήκα εξαιρετική ιδέα! Γιατί δεν επρόκειτο για ένα ακόμη masterclass για το πώς να κάνεις contouring ή πώς να σβήσεις τη σκιά. Αυτά, λίγο- πολύ τα έχεις μάθει από όλα αυτά τα tutorials που παρακολουθείς στο youtube. Αλλά στ'αλήθεια, ποιος σου έχει μιλήσει αναλυτικά για το σωστό ντεμακιγιάζ;

Πλήρες άρθρο
Σελίδα 1 από 32Επόμενη »