Berenatas Blog Berenatas Blog

BERENATA'S BLOG

Για την hair addict φίλη σου αυτό είναι το τέλειο δώρο!

Είναι αυτή η περίοδος που όλοι έχουμε κάνει δύο λίστες: την to do list για την νέα χρονιά και την λίστα με τα δώρα που έχουμε για τους αγαπημένους μας. Για την to do list δεν φέρω καμία άποψη (ξέρεις καλύτερα!), για την λίστα με τα δώρα, όμως, επίτρεψέ μου να... ξέρω καλύτερα!

Πλήρες άρθρο

Αυτά είναι τα δύο χτενίσματα που κάνω κάθε φορά που βγαίνω!

Στα μαλλιά μου δεν κάνω και πολλά πράγματα, ακριβώς γιατί έχω εντοπίσει εκείνα τα προϊόντα φροντίδας τον τελευταίο καιρό που κάνουν τα μαλλιά μου να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Πρόκειται για τα προϊόντα Keune Haircosmetics, ένα ολλανδικό brand για το οποίο σου έχω μιλήσει ξανά εδώ και το οποίο μπορείς να βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Πλήρες άρθρο

Έκανα αυτή τη θεραπεία στα μαλλιά μου και όλοι μου λένε πόσο λαμπερά είναι!

Η σχέση μου με τα μαλλιά μου είναι πολύ ιδιαίτερη. Το να έχω όμορφα μαλλιά για εμένα είναι πολύ σημαντικό: μου φτιάχνει την διάθεση και μου τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ή, για να στο θέσω αλλιώς, τις ημέρες που δεν νιώθω τα μαλλιά μου όμορφα, δεν νιώθω όμορφα κι εγώ. Οι bad hair days, λοιπόν, δεν είναι αστικός μύθος.

Πλήρες άρθρο

Middle parted updos: ξεκίνησα να κάνω το πιο hot χτένισμα της σεζόν και όλοι μου λένε για τα μαλλιά μου!

Ο κόσμος της ομορφιάς κινείται με τέτοια ταχύτητα και τέτοιους ρυθμούς ώστε μέχρι να μάθεις το τάδε trend ή το δείνα δραστικό συστατικό που παίζει τώρα στο skincare, θα πρέπει να το ξεχάσεις γιατί θα έχει έρθει το επόμενο. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, όλη αυτή η υπερπληροφόρηση και οι ρυθμοί να σε έχουν κουράσει (κάποιες φορές συμβαίνει και όταν είσαι beauty editor) και αυτό που θέλεις είναι να επιλέξεις δύο- τρία trends/δραστικά συστατικά/χτενίσματα/μακιγιάζ και να πορευτείς με αυτά για το επόμενο (μεγάλο) διάστημα. Εγώ το έκανα...

Πλήρες άρθρο
Σελίδα 1 από 36Επόμενη »