Editors Blog

EDITOR'S BLOG

Sound of Light: Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς ακούγεται το Βόρειο Σέλας; Μόλις το ακούσαμε με τη βοήθεια της Huawei!!!

Τα γνωστά... Βαλιτσούλα, αεροδρόμιο, απογείωση, προσγείωση. Στη Βιέννη. Εκεί που νιώθεις παντού τον Μότσαρντ και το έργο του. Εκεί. Εκεί θα γίνει το κονσέρτο που είμαι καλεσμένη από τη Huawei. Και είμαι από τις λίγες τυχερές, μιας και αυτό το οπτικοακουστικό θαύμα το απολαύσαμε 300 άτομα μόνο. Yeah!

Πλήρες άρθρο

Black Friday+Huawei! Μήπως είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσεις ένα κινητό Ανώτερης Νοημοσύνης;

Black Fridaaaaay!!! Πλησιάζει, έρχεται και είναι η ιδανική, η ιδανικότατη ευκαιρία να αποκτήσεις καινούριο κινητό. Και όχι ένα οποιηδήποτε κινητό. Ένα κινητό που θα το λατρέψεις, ένα smartphone που ονειρεύεσαι. Γιατί Black Friday σημαίνει να αποκτήσεις το καλύτερο στην καλύτερη τιμή και όχι απλά να αγοράσεις κάτι. Γιατί ακριβώς έτσι κάνουν τα έξυπνα κορίτσια. Εκμεταλλεύονται τις εκπτώσεις -τις πραγματικές εκπτώσεις- αυτής της Μαύρης Παρασκευής για να ψωνίσουν κάτι premium, κάτι φανταστικό, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν. Τα πιο οικονομικά μπορείς να τα αποκτήσεις και τις άλλες μέρες του χρόνου. Τα objects of desire όμως, για να τα αποκτήσεις, μάλλον πρέπει να είναι Παρασκευή ;) Και αν είσαι όσο έξυπνη πιστεύω ότι είσαι, θα είναι και Huawei. Ξέρεις, ένα από αυτά τα smartphones που συζητάνε όλοι, που έχουν φέρει την επανάσταση στα κινητά. Τέλειες φωτογραφίες, εξυπνάδα ανείπωτη, δαιμονισμένη νοημοσύνη και μπαταρία που έχει τον ατελειώτο! Σου μιλάω από προσωπική πείρα και σου υπόσχομαι πως αυτήν την Black Friday, αν κάτι τέτοιο ονειρεύεσαι, μπορείς να αποκτήσεις το P20 Pro με 549 ευρώ, από 879 ευρώ που κοστίζει όλες τις υπόλοιπες μέρες. Ω ναι! Αν ονειρεύεσαι να βάλεις στη ζωή σου κάτι τόσο φανταστικό, τώρα είναι η απόλυτη ευκαιρία. Η Huawei έχει κι άλλες ανάλογες προσφορές που θα ταράξουν ευχάριστα των κόσμο των επιθυμιών σου, οπότε κάνε μια βόλτα, κάνε μια έρευνα αγοράς και τσέκαρε. Θα δεις ότι έχω δίκιο. Γιατί ξέρω. Γιατί έχω κι εγώ. Είναι ένα κινητό που θα λατρέψεις. Τσέκαρε και το P20 lite (θα το βρεις 249 ευρώ από 329). Τσέκαρε και το Mate 10 lite (θα το βρεις 199 ευρώ από 369)!!!

Πλήρες άρθρο

Έχεις φάει στο Stoffa στην Κηφισιά; Αν όχι, κακώς. Χάνεις!

Αν κάτι λατρεύω, είναι η έξοδος για φαγητό. Για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο. Κρασί, γεύσεις που καλομαθαίνουν τον ουρανίσκο σου, υψηλή ποιότητα και υπέροχο περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτό σου. Δεν σε στριμώχνει το δήθεν του, δεν σε στενεύει το στρες συνύπαρξης με τους γύρω. Το αντίθετο. Νιώθεις ελεύθερη να απολαύσεις. Απλά να απολαύσεις. Αυτή είναι η μαγική συνταγή ενός καλού εστιατορίου και αν συμφωνείς, τότε σίγουρα θα το γνωρίζεις, θα έχεις ήδη πάει ή έστω θα έχεις ακούσει για το εστιατόριο Stoffa στην Κηφισιά.

Πλήρες άρθρο

«Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη συνεργάζεται με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο κι ο ουρανίσκος μου βιώνει την απόλυτη τραγανότητα!

Μια φορά κι έναν καιρό, το 1948, άνοιξε στον Πλάτανο της Κρήτης ένας μικρός φούρνος από τον Χαρίτο Τσατσαρωνάκη. Στην επιχείρησή του έδωσε την ονομασία “το Μάννα”. Στην επιχείρησή του έδωσε την ονομασία “το Μάννα”. Εβδομήντα χρόνια αργότερα, σήμερα δηλαδή, με ιδρυτή της εταιρίας και γιο του Χαρίτο, Νίκο Τσατσαρωνάκη, η ελληνική κρητική αρτοποιία “ΤΟ ΜΑΝΝΑ” Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ παραμένει πιστή στις αρχές του τοπικού και ποιοτικού της χαρακτήρα συνεχίζοντας να δραστηριοποιείται στον ίδιο τόπο, έχοντας τις εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο της εταιρίας στον Πλάτανο Χανίων και μία μεγάλη μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων, όπου παράγονται 53 διαφορετικά προϊόντα.

Πλήρες άρθρο

Στο Μιλάνο με το glo για να …ανοίξει ένας νέος κύκλος στις συνήθειές σου!

Ημέρα Πέμπτη! Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου και φεύγω για το αεροδρόμιο. Στη συγκεκριμένη πτήση όμως, δεν ήμουν μόνη μου. Μαζί μου είχα την British American Tobacco και το νέο, καινοτόμο προϊόν θέρμανσης καπνού glo™.

Πλήρες άρθρο
Σελίδα 1 από 30Επόμενη »