6 πράγματα που αποδεικνύουν ότι μπήκαμε στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Αφήνεις πίσω τα παλιά, τα παλτό και τα πουλόβερ, τον γκρίζο ουρανό και το κρύο. Αφήνεις πίσω τις “κλειστές” σου, τα κλειστά παράθυρα και τη μουντή διάθεση. Η πιο όμορφη, ξέγνοιαστη και φωτογενής εποχή του χρόνου είναι εδώ και η καθημερινότητά σου το αποδεικνύει…

1.Shopping Tiiiiime!
Η μόδα κάνει πάρτυ. Τα χαρούμενα χρώματα πρωταγωνιστούν. Τα υφάσματα ελαφραίνουν. Η γκαρνταρόμπα αλλάζει. Ώρα για ψώνια! Καινούρια καλλούδια σε φλερτάρουν. Οι κινήσεις σου απελευθερώνονται. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που αλλάζεις εμφάνιση. Ψωνίζεις τα κομμάτια που θα συνθέσουν το ηλιόλουστο στιλ σου και αυτομάτως αλλάζεις κέφια. Ροζ, κίτρινα, πράσινα, εμπριμέ, φλοράλ… Το οπτικό σου πεδίο είναι πιο φωτεινό.

2.Φύγαμε…
Τα Σαββατοκύριακα δεν είναι πια μια καλή ευκαιρία για ύπνο και ξεκούραση, δεν είσαι πια για σπίτι. Είσαι για εκδρομή. Για μια κοντινή απόδραση. Αυτοκίνητο, φίλοι και φύγαμε… Τη στιγμή που πετάς δυο ρούχα σε μια μικρή τσαντούλα και φεύγεις, είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι μπήκαμε σε αυτήν την εποχή που όλα μοιάζουν πιο εύκολα και ευχάριστα. Δυνατή μουσική, χαμόγελα και αλλαγή παραστάσεων. Μυρίζει υπέροχα!

3.Ξυπνάς!
Το πάπλωμα δεν σε πλακώνει. Φως. Βγήκαμε στο φως. Έχεις ενέργεια, έχεις διάθεση για ζωή. Ο ουρανός είναι μπλε, ο ήλιος καίει και οι βουτιές διαγράφονται στον ορίζοντά σου. Δεν παλεύεις με το ξυπνητήρι. Είναι απλά μια όμορφη υπενθύμιση για να σηκωθείς από το κρεβάτι, να πας γραφείο και μετά για ποτάκι με τις φίλες. Έξω. Όχι μέσα. Σε κάποια ταράτσα, σε κάποιο κήπο, σε κάποια πλατεία. Τα ταβάνια τελείωσαν. Ουρανός. Αστέρια. Και λεπτά πανωφόρια.

4. Ας πιούμε ουζάκι
Ε ναι! Συνώνυμο της ηλιοφάνειας, συνώνυμο τις ομορφότερων ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών αναμνήσεων. Ναι, ξέρεις ότι ξεκινάει η ευτυχισμένη σου φάση όταν τα μεσημέρια σου έχουν φίλους και ουζάκι. Στην πλατεία Καισαριανής, στη Γλυφάδα, σε κάποιο νησί, στο χωριό σου… Το Ούζο Πλωμαρίου είναι το hashtag των πιο όμορφων στιγμών της ζωής σου. Με τις πρώτες μυρωδιές από τις ανθισμένες νερατζιές. Δίπλα στο κύμα. Με την κούραση της πρώτης βουτιάς να γαληνεύει το είναι σου. Με τα γέλια των φίλων. Κάποιο μεσημέρι. Ή και κάποιο βράδυ, σε ένα μπαράκι που θέλεις να μυρίσεις το καλοκαίρι που έρχεται με την κοριτσοπαρέα σου. Το Σαββατοκύριακο. Μια καθημερινή μετά τη δουλειά.

Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου για μας. Και για σένα φαντάζομαι. Είναι το σήμα κατατεθέν των πιο γελαστών σου στιγμιότυπων. Χωρίς καμία αμφιβολία το αγαπημένο by far ούζο των Ελλήνων. Δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση της προτίμησης ελλήνων. Γιατί απλά δεν είναι θέμα προτίμησης, είναι θέμα θύμησης, θέμα σύνδεσης με τους εγκεφαλικούς σου νευρώνες. Αυτό θέλεις. Αυτό κινητοποιεί τη χαρά σου. Enter!

Με τις φίλες σου, με τα καινούρια σου παπούτσια, στο καινούριο στέκι, στο νησί, στην πόλη. Είναι αυτή η γεύση που κατεβάζει από το σκληρό σου μόνο χαμόγελα. Οι εικόνες που κουβαλά η αυθεντικότητα και η παράδοση. Η υψηλή ποιότητα και το συναίσθημα. Ενός ηλιοβασιλέματος, μιας ταβέρνας δίπλα στο κύμα, ενός ποτηριού Ούζο Πλωμαρίου με μπόλικο πάγο. Το ούζο που ταξιδεύει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο, το Ούζο Πλωμαρίου που κουβαλάει το μεράκι και τις δικές σου ανθισμένες θύμησες, την αναγεννημένη αισιοδοξία σου, τον προθάλαμο της πρώτης βουτιάς… Η προετοιμασία έγινε! Απολαμβάνεις τις γεύσεις της Άνοιξης και πορεύεσαι ολοταχώς προς το καλοκαίρι έχοντας αυτή τη γλυκιά προσμονή ότι κάτι καλό έρχεται.

Cheers!
To you… Cheers! To us… Τα ποτήρια συναντιούνται. Ο ήχος καταγράφεται στο υποσυνείδητό σου. Αυτομάτως χαμογελάς και παραγγέλνεις άλλο ένα Ούζο Πλωμαρίου.

5. Οι φράουλες
Κατακόκκινες σαν το πάθος σου για ζωή. Ζουμερές σαν τα γεμάτα όνειρά σου. Γλυκές. Ναζιάρικες. Ναι, ξέρεις ότι η ομορφότερη εποχή του χρόνου είναι εδώ, όταν στο πρωινό σου σε καλημερίζουν αυτές οι κόκκινες καρδούλες. Όταν τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής, στη βεράντα σου, δίπλα σου υπάρχει ένα μπολάκι γεμάτο βιταμίνες που σου κλείνουν κοριτσίστικα το μάτι. Ναι, οι αργίες του Μαίου έχουν έναν από τους πιο hot στιλιστικούς συνδυασμούς. Κόκκινο και πράσινο. With a twist of gold.

6.Νιώθεις
Περνάς από το σκέφτομαι, στο νιώθω. Αυτό είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι αισθήσεις σου. Νιώθεις με όλο σου το είναι. Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι μπήκες στην εποχή της χαράς. Στην εποχή που έχεις κέφια, που τραγουδάς, που δεν θέλεις να μένεις σπίτι, που είσαι γεμάτη ενέργεια. Έτσι καταλαβαίνεις ότι ήρθε η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Η γκρίνια μπαίνει στο ντουλάπι, η θετική σκέψη είναι κορώνα στο κεφάλι σου και τα αξεσουάρ σου κάνουν χαρούμενους θορύβους. Μπλινγκ μπλινγ! Χαμογελάς. Αυτό είναι. Από εδώ και πέρα φως. Μέχρι αργά.

 

Read More

And More