adidas Women: Το μεγαλύτερο γυναικείο community που με ενέπνευσε να απελευθερώσω το πάθος μου

RELEASE YOUR PASSION”! Αυτό είναι το motto που χρειάζεται μια γυναίκα για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να έχει αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το motto που μπορεί να εμπνεύσει μια γυναίκα. Αυτό είναι το motto των adidas Women που παρακινεί κάθε γυναίκα να απελευθερώσει το πάθος της.

Συνάντησα τις adidas Women, το μεγαλύτερο γυναικείο community, στην INTERSPORT. Το ραντεβού μας περιελάμβανε μια exclusive training εμπειρία και πολλές εκπλήξεις (αποκλειστικά για γυναίκες), ώστε να απελευθερώσουμε το πάθος που κρύβουμε μέσα μας και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη γυμναστική. Μια εμπειρία που με έκανε να νιώσω πιο δυνατή από ποτέ και που -φυσικά- θέλω να μοιραστώ μαζί σου!

Πρώτα από όλα, η adidas μου έμαθε να νιώθω σιγουριά και αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φοράω όταν γυμνάζομαι. Αυτό ήταν πολύ εύκολο, μιας και η νέα Statement Collection, του brand προσφέρει κορυφαία υποστήριξη σε κάθε προπόνηση και ακαταμάχητο στιλ.

Η Statement Collection λοιπόν, ήταν ο σύμμαχός μου σε αυτήν την εμπειρία. Και -ναι- ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω τη γυμναστική υπό την καθοδήγηση των fitVPaddiction (Πόλυ Χατζόγλου και Βίβιαν Δράκου). Όλες οι κοπέλες συγκεντρωθήκαμε στον καλά οργανωμένο χώρο της INTERSPORT με τη μουσική υπόκρουση να μας ανεβάζει την ψυχολογία και να θέλουμε ακόμα πιο πολύ να γυμναστούμε. Το BOOTY SCULPT workout που δημιούργησαν για εμάς οι trainers είχε σαν στόχο να αναδείξει, να γυμνάσει, να τονώσει και να σμιλέψει το πιο θηλυκό σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα… τους γλουτούς.

Το workout διήρκησε σαράντα λεπτά. Μέσα σε αυτά τα λεπτά οι fitVPaddiction κατάφεραν να μας κάνουν να ιδρώσουμε, να εκτονωθούμε και φυσικά να μοιραστούμε το πάθος μας για τη γυμναστική. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι μετά από μια δύσκολη αλλά απολαυστική γυμναστική, χρειαζόμασταν και το ανάλογο beauty treatment. Ναι, γιατί είμαστε γυναίκες και η περιποίηση είναι μια διαδικασία που ανεβάζει ακόμα πιο πολύ την αυτοπεποίθησή μας.

Οι nail artists μας περίμεναν να φτιάξουμε τα νύχια μας! Η adidas είχε σκεφτεί να “αποτυπώσει” στα άκρα μας το logo της, αλλά και πάνω στο σώμα μας με ημιμόνιμα tattoos. Εξάλλου, το logo print είναι μια πολύ ισχυρή τάση της σεζόν που από ότι καταλαβαίνεις, κατάφερε να ενταχθεί και στο χώρο του fitness. Η beauty διαδικασία ολοκληρώθηκε με το πιο stylish ponytail που έφτιαξαν στα μαλλιά μου οι hair experts.

Μετά από μια έντονη άσκηση χρειαζόμουν σωστή ενυδάτωση και φυσικά ενέργεια. Στο refreshment corner που είχε δημιουργήσει η adidas υπήρχαν τρία είδη γευστικών (και πολύχρωμων) χυμών, energy bars, και granola με γάλα. Ό,τι αναζητούσα ήταν συγκεντρωμένο σε ένα μοναδικό energy bar…

Για να σε βοηθήσω να απελευθερώσεις και το δικό σου πάθος για τη γυμναστική έχω να σου πω ότι η νέα συλλογή περιλαμβάνει τρία διαφορετικά bras που χαρίζουν μοναδική άνεση στα workouts, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του σώματος. Αυτά είναι:

  • All Me Bra: ελαφριά υποστήριξη και τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ελευθερία κινήσεων.
  • Don’t Rest Bra: μεσαία υποστήριξη που παράλληλα χαρίζει ένα μοναδικά θηλυκό look.
  • Stronger For It Bra: μέγιστη υποστήριξη και σταθερότητα που ενισχύεται με mesh επένδυση για δροσερή αίσθηση σε κάθε προπόνηση.

Ακόμα, τα bra της συλλογής συνδυάζονται με τα ολοκαίνουργια musthave tights που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, ώστε τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην κάθε γυναίκα και την προπόνησή της:

  • Ultimate Tights: πλήρης κάλυψη, σταθερή εφαρμογή και ύφασμα που δεν αφήνει τον ιδρώτα να εμποδίσει την προπόνησή σου
  • Believe This Tights: σχεδιασμένο για απαιτητικές προπονήσεις, χαρίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων
  • How We Do Tights: ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία για απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου

Η εμπειρία μου με το μεγαλύτερο γυναικείο community των adidas Women, με έμαθε πως να εκφράζω το πάθος μου, πως να είμαι αυθεντική, δυνατή και πιο δημιουργική. Αυτό χρειάζεται μια γυναίκα για να πάει μπροστά και να μην τα παρατάει… και οι adidas Women είναι στο πλευρό της κάθε γυναίκας για να τη στηρίζουνε.

Μην ξεχνάς: #realeseyourpassion

#adidasWomen