Αll time classic σαγιονάρες! Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που τις κάνουν αναντικατάστατες!

Το καλοκαίρι και οι σαγιονάρες είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί!

Κάθε χρόνο υπάρχουν πολλά trends στα παπούτσια παραλίας και όλα είναι πολύ fashion!Slides, σανδάλια, εσπαντρίγιες βρίσκονται πάντα στις stylish επιλογές μας για τα beach σύνολα.

Παρόλα αυτά οι σαγιονάρες είναι το παπούτσι που τελικά είναι αναντικατάστατο και τελικά είναι ότι καλύτερο για την εμφάνιση σου στην παραλία…και όχι μόνο!

Ιδανικές για τα νησιά, για την άμμο, για τις καλοκαιρινές σας βόλτες, για το σαββατοκύριακο στο χωριό, για το πάρτι, και γιατί όχι;ακόμη και για το γάμο της κολλητή!

Στην εταιρεία Ipanema αυτό είναι ξεκάθαρο και κάθε χρόνο τα σχέδια και η νέες τάσεις είναι σε αυτό το mood, οι σαγιονάρες παραμένουν το all time classic παπούτσι για το καλοκαίρι!

Σχέδια χρώματα και πολλές επιλογές για εσένα που τελικά ότι και να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου παπούτσια για τις ζεστές μέρες είναι η σαγιονάρα.

Πάμε να δούμε μαζί τους 5 λόγους που τις κάνουν αναντικατάστατες και τις τοποθετούν στην κορυφή της λίστας μας με τα αγαπημένα μας fashion items.

1. Το πιο άνετο παπούτσι

Είναι γεγονός ότι παπούτσι και να φορέσεις σαν την σαγιονάρα δεν έχει σε άνεση. Φοριέται εύκολα και είναι τόσο ελαφριά και άνετη που πραγματικά δεν θες να την αποχωριστείς όλη μέρα. Η Ipanema κάθε σεζόν έτσι και φέτος έχει δημιουργήσει σχέδια με υλικά που κάνουν τα βήματα σου ανάλαφρα και δεν θες να φορέσεις άλλο παπούτσι!

2. Από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αν επιλέξεις την σωστή σαγιονάρα με το look σου έχεις ένα παπούτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ! Στην νέα συλλογή της Ιpanema μπορείς να βρεις σχέδια με metallic η glittered λεπτομέρειες που συνδυάζονται και με πιο urban look που τα επιλέγεις για το γραφείο ή μία βραδινή σου βόλτα.

3. Πολλά χρώματα

Ναι αν θες μία τεράστια ποικιλία με χρώματα τότε η σαγιονάρα είναι το παπούτσι που μπορείς να φορέσει σε ότι χρώμα θες. Στην παλέτα της νέας συλλογής της Ipanema μπορείς να παίξεις μα αποχρώσεις που κανένα άλλο παπούτσι δεν μπορεί να υποστηρίξει μία τόσο colorfull συλλογή.

4. Πάνε με όλα

Mε το shorts σου και ένα πουκάμισο, με το floral φόρεμα σου, με vermouda και tank top με μαγιό σου και παρεό στην πόλη με jean και t shrit δύσκολα θα βρεις άλλο παπούτσι να πηγαίνει με όλα.Στην νέα συλλογή της Ιpanema υπάρχουν σχέδια πασπαρτού σαγιονάρες σε basic χρώματα και sliders σε nude απόχρωση για να τα συνδυάζεις με τα περισσότερα urban σύνολα σου.

5. ‘Ενα μόνο ζευγάρι για τις διακοπές

Βασική στιγμή όταν πακετάρεις για τις διακοπές σου είναι όταν πρέπει αν αποφασίσεις τι παπούτσια θα πάρεις μαζί σου.’Ενα δύο τρία;Mην αγχώνεσαι πια ένα ζευγάρι σαγιονάρες αρκεί. Θα έχεις το καλύτερο για την παραλία γιατί τα νέα σχέδια της Ipanema κάνουν την διαφορά αλλά και το πιο stylish για τα βράδια στα σοκάκια αφού τα σανδάλια της συλλογής είναι τέλεια!

 

Ακολουθείστε μας στο Facebook  και στο Ιnstagram  για να είστε πάντα ενημερωμένες

Μπείτε στο Adam’s Shoes για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα 210 9024435

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Κύπρος 357 22 346151