Αν δεν έχεις ασφαλιστεί στην Anytime… ήρθε η στιγμή να το κάνεις!

Όταν ανήκεις σε ένα “club”, αισθάνεσαι προνομιούχα, έτσι δεν είναι; Ότι είσαι μέρος μιας λέσχης εκλεκτών ατόμων που απολαμβάνετε μεταξύ σας και εντελώς αποκλειστικά ορισμένα μοναδικά δικαιώματα! Και ξέρεις κάτι; Αυτή είναι η πραγματικότητα και πλέον μπορείς να γίνεις κι εσύ μέρος αυτής, με το ανανεωμένο Anytime Club! Γιατί από την πρώτη στιγμή που ασφαλίζεται κάποιος στην Anytime, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξει (αυτοκίνητο, υγεία, κατοικία), αποκτά αυτόματα πρόσβαση στο Anytime Club.

Θέλεις να μάθεις πώς λειτουργεί το Anytime Club; Με κάθε συμβόλαιο στην Anytime, αποκτάς αυτόματα προνόμια της υπηρεσίας Club, που σου προσφέρει εκπτώσεις έως και 50% σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά ακόμη, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα! Μπορείς να ενημερωθείς ανά κατηγορία για όλες τις τρέχουσες προσφορές, να επιλέξεις εκείνη που σε ενδιαφέρει και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου items σε προνομιακές τιμές; Μήπως αυτό είναι το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα;

Προτεραιότητα της Anytime είναι μέσω του Anytime Club να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε όλα τα επίπεδα. Με τον τρόπο αυτό επενδύει σε εμάς, προσφέροντάς μας αρκετά οφέλη και δημιουργώντας παράλληλα μία σχέση εμπιστοσύνης! Και μην ξεχνάς, τώρα μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου για τη διάρκεια που εσύ επιθυμείς. Ανάλογα με το ποσό που θέλεις να διαθέσεις και τις μέρες που θέλεις να ασφαλιστείς ξεκινώντας από το minimum των 30 ημερών (ενός μήνα) και επεκτείνοντας το πρόγραμμα ασφάλειας ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές σου! Με αυτό τον τρόπο θα έχεις μεγαλύτερο έλεγχο των εξόδων σου, χωρίς καμία δέσμευση!

Η Anytime νοιάζεται για εσένα και θέλει να είναι δίπλα σου σε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν… με το Anytime Club!

Read More

And More