Aνακάλυψε πως φοράνε οι πιο δημοφιλείς influencers την νέα συλλογή Tezenis!

Tο σύγχρονο brand εσωρούχων Tezenis καλωσορίζει την νέα σεζόν με μία μοναδική συλλογή που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.Το cool και αντισυμβατικό πνεύμα της Tezenis είναι το βασικό θέμα της νέας καμπάνιας όπου πρωταγωνιστούν οι πιο δημοφιλείς fashion influencers διεθνώς.

Giulia De Lellis- The Glamorous, Maffashion- The Trendsetter, Lola Indigo-The Artist, Carolina Carvalho-The Actress, Rita Dakota- The Rocker, Stefanie Giesinger-The Model!

Mία all star ομάδα αποκλειστικά στην νέα winter collection Tezenis!

Η Tezenis ενώνει έξι υπέροχες influencers, η καθεμία με τις δικές της δεξιότητες και χαρακτηριστικά, αυτό το amazign group παρουσιάζει τη νέα συλλογή εσωρούχων της Tezenis. Εσώρουχα άκρως glamorous, για ξεχωριστές περιστάσεις και γιατί όχι, και για κάθε μέρα που σίγουρα ανάμεσα τους θα βρεις και εσύ ότι θες!

Μια ευέλικτη συλλογή που αντικατοπτρίζει με ιδανικό τρόπο τις διαφορετικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την επιλεκτικότητα τους. Σχέδια και υφές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να επιλέξεις τα εσώρουχα που θα σε ανανεώσουν για αυτή την νέα εποχή! Η νέα συλλογή δεν μοιάζει με καμία άλλη και αυτό οφείλεται πάρα πολυ και στο team που συμμετέχει.

Μία fun, δυνατή ομάδα από έξι όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του πλανήτη και αποκαλύπτουν μέσα από το προσωπικό και μοναδικό τους στιλ, τη νέα σειρά underwear του brand που πρόκειται να γίνει η απόλυτη τάση για τη περίοδο του χειμώνα.

Εδώ θα βρει την πιο μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και κυρίως τις πιο δυνατές τάσεις σε εσώρουχα ώστε να μπεις στο πνεύμα της εποχής!

Η σειρά Ophelia επικεντρώνεται στη δαντέλα, το τούλι και τις βελούδινες πουά λεπτομέρειες.Η Russian Tale, μια ρομαντική σειρά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μόδας που δεν φοβούνται να τολμήσουν: δαντελένιες λεπτομέρειες και στοιχεία από ελαφρές αποχρώσεις powder pink, κάνοντας αντίθεση με το μαύρο για μια δυναμική εμφάνιση. Η σειρά Animal Party, τέλος, διακρίνεται για τα ζωηρά zebra prints συνδυασμένα με ασημένιες glitter ενθέσεις σε μαύρο φόντο.

Ένα φοβερό consept όπου το ταλέντο, ο χαρακτήρας και η επιθυμία των influener να είναι όλες μαζί, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του συγκεκριμένου project που φέρνει κοντά αυτό το μοναδικό «girl crew», εκφράζοντας παράλληλα ένα αίσθημα φιλίας που δε γνωρίζει σύνορα.

So glamour!So cool! So stylish! So Tezenis

Μπες και εσύ στον μαγικό κόσμο της Tezenis!