Αναζητώντας την τέλεια ξανθιά απόχρωση!

Όλες ξεκινήσαμε την “καριέρα” μας δειλά-δειλά με τις κλασσικές ανταύγειες. Προχωρήσαμε σε μπαλαγιαζ. Μετά, ένα καλοκαίρι είπαμε να δούμε πως είμαστε πιο ξανθές… Έπειτα ήρθε το bronde, όλες είπαμε τέρμα, θα σκουρήνουμε λίγο. Μα δεν αντέξαμε πολύ, και πάλι γυρίσαμε στο πολυαγαπημένο, ακαταμάχητο ξανθό. Και από τότε όμως, κάθε φορά που έρχεται η ώρα της βαφής, όλο και κάτι θέλουμε να αλλάξουμε, όλο και κάτι δεν μας “πάει”. Και η αναζήτηση συνεχίζεται…

Μέχρι που μπήκα στο Anastasios Hair Style Studio. Όχι για βαφή, αλλά είχα ακούσει για την εξειδίκευση στις θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης που κάνει με μεγάλη επιτυχία. Τα μαλλιά μου εκείνη την εποχή ήταν άκρως ταλαιπωρημένα από το styling. Οι άκρες αφυδατωμένες και ξηρές και το χρώμα των ξανθών ανταυγειών μου θαμπό.

Ξεκινήσαμε με 2 εντατικές θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης. Μέσα σε μία εβδομάδα οι άκρες ήταν απόλυτα υγιής ξανά, και το χρώμα των μαλλιών μου έλαμπε. Αλλά και πάλι κάτι δεν μου πήγαινε… Η ομάδα του Anastasios Hair Style Studio με την επίβλεψη της Όλγα, ειδικοί στις ξανθές βαφές πρότεινε κάτι πολύ απλό. “Τι λες να κάνουμε λίγο contouring με μελί αποχρώσεις; Πιστεύω πως θα αναδείξει τον λευκό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου και το πράσινο των ματιών σου”. Δεν ξέρω εάν η ηρεμία και η σιγουριά στον τόνο της φωνής της ήταν αυτά που με έπεισαν. Το αποτέλεσμα όμως ήταν όντως… φανταστικό!

Και συνέχισε “Στην επόμενη βαφή, που είναι πιο κοντά στο καλοκαίρι, θα προσθέσουμε πουδρέ χρυσούς τόνους – σαν να τα φίλησε ο ήλιος!”. Και αργότερα θα προσθέσουμε Beach Blond τόνους με μπαλαγιάζ για να είσαι έτοιμη για την παραλία! Δεν θα χρειάζεσαι καθόλου styling. Με αυτήν την απόχρωση ακόμα και το πιο ατημέλητο μαλλί δείχνει φανταστικό!

Η εξειδίκευση του Anastasios Hair Style Studio στο χρωματολόγιο, όπως και στις μοναδικές μίξεις για να δημιουργήσει το προσωπικό χρώμα στην κάθε πελάτισσα τον έχουν καθορίσει ως τον ειδικό στις βαφές κάτω από την φιλοσοφία πως τα υγιή μαλλιά είναι πάντα η προτεραιότητα. Το μοναδικό – και συγχρόνως δύσκολο στην εφαρμογή – ξανθό χρώμα είναι η ειδικότητά του, πετυχαίνοντας διαφορετική απόχρωση βασισμένη στο προσωπικό στυλ της κάθε πελάτισσας.

Ο ίδιος ο Anastasios, αλλά και όλη η ομάδα θα σου αποδείξουν πως με μια απλή θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης, ακόμα και με μια μικρή αλλαγή στο κούρεμα μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση που έχει η βαφή σου!

Γιατί όλα κινούνται γύρω από την προσωπικότητα και το μοναδικό στυλ της κάθε πελάτισσας!

Αnastasios Hair Style Studio Αthens: Λαοδίκης 29, Γλυφάδα
Facebook: @anastasioshairstylestudio
Instagram: @anastasiosathens
Anastasios Style Studio Ioannina: Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα
Facebook: @anastassios.gr
Instagram: @anastasios_stylel_studio

Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική :

Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)