Αυτά είναι τα 10 κομμάτια που “χτίζουν” μία all time stylish γκαρνταρόμπα!

Στο γυναικείο style κάθε χρόνο νέες τάσεις και trends εμφανίζονται για να αναδιοργανώσουν την εμφάνιση σου και να φέρουν στο look σου καινούργια fashion items. Aγορές που θα αναβαθμίσουν και την γκαρνταρόμπας σου και την διάθεση σου ξεκινάνε αφού ενημερωθείς για ότι νέο φέρνει η κάθε σεζόν. Ρούχα παπούτσια αξεσουάρ αλλάζουν και προσαρμόζονται στην μόδα της νέας εποχής και όλες θέλουμε να είμαστε in style.

Παρόλα αυτά πέρα από trends υπάρχουν κομμάτια κλειδιά που αν τα έχουμε στην ντουλάπα μας είναι σαν να έχουμε όλα αυτά που χρειαζόμαστε για κάθε σεζόν πέρα από τρέχουσες τάσεις, κομμάτια που δεν χάνουν ποτέ την fashion αξία τους μένουν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας και σίγουρα δεν χάνουν ποτέ μα ποτέ το stylish χαρακτήρα τους. All time classic κομμάτια που αν ξέρεις να επιλέξεις τότε θα έχεις χτίσει την απόλυτη γυναικεία ντουλάπα.

Σήμερα λοιπόν θα σε βοηθήσω ώστε να φτιάξουμε μαζί την ντουλάπα που όλες ονειρευόμαστε και είσαι πολύ τυχερή γιατί βοηθός μου είναι το super fashion brand Armani Exchange .

Θα επιλέξουμε μέσα από την απόλυτα in style συλλογή του Armani Exchange τα κομμάτια που θα βάλεις τώρα στην ντουλάπα ώστε να έχεις όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι για all time classic style!

1. Denim jacket

το jacket που όλες αποκτάμε στο σχολείο και δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ ειδικά όταν ετοιμάζουμε την βαλίτσα των διακοπών μας. Το συνδυάζεις με όλα τα casual σύνολα σου και σίγουρα είναι τέλειο με τα summer φορέματα. Πολλές εκδοχές αλλά σίγουρα η blue απόχρωση είναι η πιο κλασική, ενώ στο size επιλέγεις ένα σχετικά στενό και όχι πού μακρύ. Η Αrmani Exchange έχει ακριβώς το jacket που σου περιγράφω, και είναι αυτό που θα γίνει το forever κομμάτι που αναζητάς.

2. Ηoodie

Το athleisure style είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν και έτσι το αγαπημένο μας hoodie έχει γίνει βασικό κομμάτι στο urban style και δεν μένει μόνο στα look του γυμναστηρίου. Τα it girls συνδυάζουν αυτό το κομμάτι με αέρινες φούστες, με φορέματα με άνετα παντελόνια με τα περισσότερα δηλαδή σύνολα που επιλέγουμε στην πόλη και έτσι το hoodie γίνεται must have για τα stylish σύνολα μας. Μονόχρωμα με κουκούλα σε χρώμα βασικό είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει το αγαπημένο σου Αrmani Exchange hoodie σου.

3. Daily φόρεμα

Είναι το ίδιο απαραίτητο με το μαύρο φόρεμα αλλά αυτό θα το φορέσεις τα πρωινά στην πόλη ή στα resort look του καλοκαιριού. Έχει σίγουρα midi γραμμή άνετο ύφος και συνδυάζεται με medium heel shoes αν θες να το “χαρείς” στο γραφείο, ενώ με ένα ζευγάρι πέδιλα γίνεται coktail chic εμφάνιση. Η πρόταση της Αrmani Exchange είναι srtapless με κουμπιά και ζώνη στην μέση, έχει safari ύφος και φοριέται πραγματικά όλες τις ώρες ανάλογα τα αξεσουάρ σου.

4. Jean φούστα

Ναι η jean φούστα είναι all time denim κομμάτι όσο και το jean παντελόνι. Μπορεί να την συνδυάζεις όλο τον χρόνο με casual style και σίγουρα το καλοκαίρι είναι κομμάτι πασπαρτού. Πας στο γραφείο σου πας για ποτό την φοράς στο νησί, γενικά την θέλεις στην ντουλάπα σου. Η φετινή συλλογή της Αrmani Exchange δίνει new style σε αυτό το denim κομμάτι, και την βρίσκουμε ψηλόμεση με κουμπιά και ζώνη σε ύφος που θα αναβαθμίσει τα every day σύνολα σου με μία κίνηση.

5. Party dress

Ένα μαύρο mini sequin φόρεμα είναι το απόλυτο party dress που θες να βρίσκεις στην ντουλάπα σου κάθε φορά που έχεις ένα κάλεσμα ένα πάρτι, μία εκδήλωση που θέλει κάτι…πιο εντυπωσιακό και δεν το βρίσκεις. Το φόρεμα αυτό μπορεί να γίνει το τέλειο party look αν το συνδυάσεις με ένα jacket αλλά και πιο επίσημο σύνολο με strappy πέδιλα. H Αrmani Exchange έχει το must have party dress, μαύρο σε chic mini μήκος με παγιέτες που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλά events.

6. Logo t-shirt

Logo mania μία τάση που στο παρελθόν ήταν huge αλλά κρατάει μία σταθερή θέση στην καρδιά των fashionistas. Eνα τέτοιο t shirt θα δώσει fun style στα basic jean σύνολα σου αλλά είναι και μία ωραία urban cool επιλογή με metallic φούστες ή αέρινα παντελόνια. Η Armani Exchange εννοείτε έχει πολλές επιλογές για αυτό το must have item και εγώ σου διάλεξα ένα black & white που θα συνδυάσεις άψογα με όλα τα bottom κομμάτια της ντουλάπας σου από εδώ και στο εξής.

7. Midi φούστα

Eπιλογή για πιο chic εμφανίσεις θα την φορέσει στο γραφείο αλλά και σε ένα γάμο με την ίδια άνεση που θα την σετάρεις με ένα t shirt σε ένα χαλαρό weekend look. Σε full skirt ή στενή γραμμή είναι πάντα ένα κομμάτι κλειδί και δίνει σοφιστικέ αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου. Από την Armani Exchange η πρόταση για αυτό το all time classic κομμάτι είναι με ρίγες και κουμπιά για όλες τις ώρες που θες άνεση και style.

8. Μini φούστα

Sexy επιλογή που της δίνεις εσύ το ύφος που θέλεις. Την κρατάς σε casual ύφος αν την συνδυάσεις με flat shoes ή sneakers, και βεβαίως αλλάζει εντελώς style να την φορέσεις με πέδιλα και ένα tank top. H Αrmani Exchange δίνει μία sporty εκδοχή σε αυτό το αγαπημένο μας fashion κομμάτι και έτσι μπορείς άνετα να την συνδυάσεις και με athleisure looks.

9. Bomber jacket

Έχει μπει στην ντουλάπα μας τα τελευταία χρόνια και ναι είναι ένα jacket που το φοράς για μεγάλο διάστημα αφού ο καιρός δύσκολα πλέον γίνεται απόλυτα χειμερινός. Δεν το κρατάς μόνο για τα sport ρούχα σου και τα αγαπημένα σου denim αλλά το φοράς και με street style φορέματα και skate φούστες. Η Αrmani Exchange έχει πάρα πολλά σχέδια για αυτή την σεζόν και εμείς ξεχωρίσαμε ένα με floral prints για ακόμη πιο girly look.

10. Maxi φούστα

Δεν υπάρχει μία από εμάς που δεν “ορκίζεται” στην maxi φούστα. Για το καλοκαίρι στο νησί ή την πόλη με σανδάλια και το χειμώνα με loose πουλόβερ σε urban styling. Διαλέξαμε από την Aramani Exchange μία striped φούστα με έντονα χρώματα που θα μπει τώρα στην ντουλάπα σου και θα μείνει για…πάντα!