Αυτά είναι τα μαγιό που λατρεύουν οι Influencers !

Tο καλοκαρί είναι εδώ. Ηello Summer!

Tα μαγιό είναι το πρώτο κομμάτι που σου έρχεται στο μυαλό, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και σίγουρα θες να διαλέξεις το πιο stylish για εσένα. Η νέα συλλογή μαγιό της Tezenis βρίσκεται κι επίσημα εδώ και μπορούμε να πούμε πως είμαστε άκρως ενθουσιασμένες για αυτό! Για ακόμα μια φορά το brand κατάφερε να προσαρμόσει τη νέα συλλογή σε κάθε γούστο και σιλουέτα παρουσιάζοντας νέα prints, χρώματα και γραμμές που θα μας απασχολήσουν αρκετά για το φετινό καλοκαίρι.

Πολύχρωμα μοτίβα φρούτων για μια μεσογειακή εμφάνιση, animal prints για έντονο στιλ, αντιθέσεις δύο χρωμάτων σε μια καλειδοσκοπική συλλογή και maxi ή mini floral μοτίβα για μια έκρηξη χρωμάτων, καθώς και οι πάντα παρούσες vintage ρίγες: αυτά είναι τα θέματα που ζωντανεύουν στα καινούρια beachwear, εσώρουχα και lingerie set. Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς αυτά!

Οι influencers αγαπούν τα Tezenis μαγιό και ήδη έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις στο instagram τους με τα super σχέδια της νέα συλλογής που σίγουρα θα μας δώσουν extra έμπνευση.

Το καλοκαίρι είναι πολύχρωμο, και το color-block είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής. Οι έντονες αποχρώσεις συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας υφάσματα και νήματα, για ένα εντυπωσιακά ψυχεδελικό αποτέλεσμα στα νέα beachwear: από ολόσωμα – ακόμα so in fashion – σε μπικίνι με τριγωνικά τοπ, μέχρι τα bandeaus, τα οποία αποτελούν σίγουρα την επιστροφή της σεζόν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πιο ωραία σχέδια για αυτή την σεζόν και πως τα φόρεσαν οι αγαπημένες μας influencers!

Animal prints

https://instagram.com/p/BxvQsi7lVUH/

https://instagram.com/p/ByBSmzfhGur/

Τα animal prints είναι από τις πιο δυνατές τάσεις στα μαγιό για αυτή την σεζόν και αν δεν έχεις, σίγουρα στην νέα συλλογή Tezenis θα βρεις ένα super σχέδιο. Strapless ή με τιράντες, τα animal print  σχέδια της Tezenis γίνονται cool και sporty και μας αρέσουν πολύ, ασπρόμαυρα  ή με bold χρώματα εσύ θα διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, και πάντα μπορείς να πάρεις extra styling tips από τις influencers που τα επέλεξαν ήδη για τα summer look τους.

 

Μοτίβα φρούτων

 

 

https://instagram.com/p/ByXk1TLCfA1/

 

 

 

https://instagram.com/p/ByKsQdYhEaO/

Ένα τόσο χαριτωμένο print, τα φρούτα δίνουν αμέσως fun style στο beachwear look σου και σου φτιάχνει την διάθεση. Ζουμερά φρούτα με χρώμα στο μαγιό σου για φέτος αν θες να κάνεις την διαφορά. Οι influencers τα έχουν ήδη λατρέψει. Ολόσωμα ή σε bikini είναι ότι πιο “δροσερό” έχουμε δει για αυτή την σεζόν και σίγουρα έχεις να διαλέξεις από μία μεγάλη super συλλογή.

Vintage ρίγες

 

https://instagram.com/p/BxzgtvAix97/

 

Οι ρίγες είναι ένα print που αγαπάμε να φοράμε το καλοκαίρι και φέτος που είναι και trend είναι τέλειο. Στην νέα συλλογή της Tezenis θα βρεις μαγιό με vintage ύφος στις ρίγες, οι οποίες δίνουν αμέσως μία retro αίσθηση στο beachwear look σου. Ψηλόμεσα σλιπ ή ολόσωμα με sexy ντεκολτέ αλλά και sporty σχέδια για εσένα που σου αρέσουν οι δραστηριότητες στην παραλία, εδώ θα βρεις τα πιο cool stripe σχέδια για την νέα σεζόν κάτι που ήδη αγάπησαν οι influencers.

Floral

https://instagram.com/p/ByD3A7yijR0/

 

https://instagram.com/p/BxQHKzbFIpX/

https://instagram.com/p/BxBOLgJlrub/

floral σε αυτή την νέα συλλογή έχουν πιο sexy ύφος και θα βρεις ολόσωμα αλλά και bikini που θα δώσουν τέλειο shape στην σιλουέτα σου, αλλά και την beachwear εμφάνιση σου. Χρώματα και σχέδια για να ξεχωρίζεις και αυτό το καλοκαίρι και βέβαια με τέλεια ποιότητα απο την εταιρείς Τezenis. Όπως είδες οι influencers ψηφίζουν floral για φέτος.

Χρώμα ή black & white

 

 

https://instagram.com/p/Bx5ZLvpBXaz/

https://instagram.com/p/Bx0oMyohIQo/

https://instagram.com/p/Bx-4F-gnzAi/

 

 

έντονα χρώματα είναι στις πιο δυνατές επιλογές για το καλοκαίρι. Κόκκινο, κίτρινο, πράσινο αλλά και τα βασικά, μαύρο και άσπρο, πάντα κερδίζουν μία θέση, γιατί έχουν ένα σοφιστικέ ύφος που το θέλουμε στην εμφάνιση μας. Bολάν ή sexy δεσίματα προτείνει για αυτή την σεζόν η Tezenis και σίγουρα αν δεις και πως τα φόρεσαν οι αγαπημένες σου influencers έχεις τα πιο stylish κομμάτια για την παραλία.