Αυτή είναι η ηλεκτρική σκούπα που πρέπει να αποκτήσεις!

Ηλεκτρική σκούπα… κούραση. Πρέπει να την βγάλεις από εκεί που την έχεις αποθηκεύσει, να την βάλεις στην πρίζα, να έχεις το νου σου στο καλώδιο συνέχεια, να σκύβεις για να έχεις σωστό αποτέλεσμα και να την ξανατοποθετήσεις πίσω στη θέση της. Α, και μετά να ξαπλώσεις στον καναπέ, γιατί η μέση σου πονάει σίγουρα.

Σήμερα, λοιπόν, θα αλλάξεις γνώμη για το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα, γιατί θα σου μιλήσω για μία νέα γενιά, τις σκούπες stick της Rowenta. Είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω μία τέτοια σκούπα και είναι μεγάλη εμπειρία!

Ο χώρος στο σπίτι μου, αλλά και στο studio του Τlife, που πάντα θέλω να είναι όλα τακτοποιημένα και καθαρά, είναι μικρός, αλλά απαιτεί τάξη ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η σκούπα stick Rowenta RH8895 Air Force Extreme Power Pro έγινε ξεκάθαρα αυτό που λέμε το “δεξί μου χέρι” για να είναι όλα απόλυτα τακτοποιημένα! Την δοκίμασα για μερικές μέρες στο studio, πριν και μετά τη φωτογράφιση, και έχω να σου πω ότι αυτή είναι η σκούπα stick που και εσύ πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Ευκολία
Ξεκινάμε με το στοιχείο που θεωρώ προσωπικά πιο βασικό και είναι η ευκολία στη χρήση, γιατί πραγματικά την έχεις με αυτό το μοντέλο. Όλα τα μοντέλα stick έχουν το ιδανικό βάρος, που σημαίνει πως τις σηκώνεις εύκολα ακόμη και αν στο σπίτι σου έχεις σκαλοπάτια, ενώ είναι απλό να τις μεταφέρεις, δεν κουράζεσαι καθόλου και έτσι καθαρίζεις όλο το σπίτι… με τη μία.

Αποθηκεύεται σε όρθια στάση με μία κίνηση: απλά την τοποθετείς και στέκεται (φοβερό;)! Δεν μαζεύεις καλώδια, δεν την αποσυναρμολογείς όπως έχεις συνηθίσει με τις κοινές σκούπες και την παρκάρεις” εύκολα και παντού. Λόγω του εργονομικού σχήματός της, μπορείς να την κουβαλάς χωρίς να χτυπάει στα έπιπλα όσο σκουπίζεις, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ευέλικτη και “τρυπώνει” παντού με μεγαλύτερη ευκολία και για περισσότερη καθαριότητα! Με λίγα λόγια, ακούγεται και είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Tέλος, για απόλυτη ελευθερία κινήσεων, πολλές από τις σκούπες stick Rowenta καταργούν το καλώδιο ρεύματος, λειτουργώντας με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (δεν υπάρχει καλώδιο, το ξεχνάς) και αυτό σημαίνει δύο ώρες αυτονομίας (καθαρίζω και το σπίτι και το studio).

Εξελιγμένη τεχνολογία
Πολλά από τα στοιχεία που είχαν οι συμβατικές σκούπες μέχρι τώρα, και ίσως ήταν αυτά που μας εκνεύριζαν, δεν θα τα βρεις (ευτυχώς!) στις νέες σκούπες stick.

Στο μοντέλο που έχω υπάρχει ο ειδικός κάδος για συλλογή σκόνης και όχι η κλασική σακούλα που γεμίζεις-αδειάζεις και ξανατοποθετείς (… ουφ!). Έτσι γλιτώνεις από τα αναλώσιμα και τις συχνές αλλαγές. Επίσης, στις νέες σκούπες stick Rowenta θα βρεις αρκετά εξαρτήματα, που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την ευελιξία τους σε ειδικά “σενάρια” καθαρισμού. Ανάμεσα σε αυτά τα αξεσουάρ ξεχωρίζει η επέκταση σωλήνα, που σημαίνει ότι μπορείς να καθαρίσεις ακόμη και το ταβάνι, αλλά και το πέλμα με περιστρεφόμενη βούρτσα για έπιπλα, καθώς και το ρύγχος.

Αυτό που πρέπει να σου τονίσω είναι ότι οι σκούπες stick Rowenta δεν υπολείπονται σε απόδοση καθαρισμού από τις συμβατικές σκούπες, αλλά αντιθέτως είναι το ίδιο αποτελεσματικές και πολύ πιο εύχρηστες.

Εγώ έχω αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η καινούρια σκούπα μου, γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και θέλω όλα να γίνονται σωστά και χωρίς πολλή κούραση. Η Rowenta με τις νέες σκούπες stick νομίζω ότι με καταλαβαίνει απόλυτα και γι’ αυτό θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις και εσύ!

Θα τις βρεις στο www.kotsovolos.gr

Read More

And More