Αυτή η σειρά με χειροποίητα παπούτσια και αξεσουάρ θα σε εντυπωσιάσει!

Αυτή η σειρά με χειροποίητα παπούτσια και αξεσουάρ θα σε εντυπωσιάσει! | tlife.gr

Η Ευαγγελία Δρόση είναι μία ταλαντούχα σχεδιάστρια, ανήκει στη νέα γενιά των ελληνικών σχεδιαστών που εμπλουτίζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό με ένα άγγιγμα φαντασίας.

Γεννημένη στην ύπαιθρο, εμπνέεται από οτιδήποτε και είναι παθιασμένη με τη δημιουργία και το ιδιαίτερο στυλ.

Δημιούργησε το δικό της brand Evangelia Drosi, και θέλει σε κάθε σχέδιο να συνδυάζεται το παλιό και το νέο, το κλασικό με το μοντέρνο, το παραδοσιακό και το από αλλού φερμένο. Σκοπός της είναι όμως το καθένα από αυτά να μοιάζει μοναδικό και ανεπανάληπτο. Να έχει το κάτι διαφορετικό. Αυτό το κάτι που θα το κάνει ξεχωριστό. Που θα το κάνει δικό της μα κυρίως δικό σου.

Τα παπούτσια είναι χειροποίητα και είναι αυτή η μαγική αφή που κάνει το αποτέλεσμα διακριτικό.
Με οποιοδήποτε μέσο μπορούν τα παπούτσια της μπορούν να ονομάζονται συμβατικά. Αντίθετα, εκτός από τα υλικά μοναδικής ποιότητας που επιλέγει συνδυάζουν την άνεση με τη φανταστική κομψότητα.
Όταν η έμπνευση είναι αβίαστη, τότε τα απλά υλικά μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης με την ανάμειξη του παλιού με το νέο, το κλασικό με το σύγχρονο και το παραδοσιακό με τα ξένα στοιχεία


Έτσι η Ευαγγελία κατάφερε να δημιουργήσει μια συλλογή από κοσμήματα και παπούτσια, όλα ειδικά και τα περισσότερα από αυτά μοναδικά

Το μανιφέστο της:

»Θέλω τα σχέδια μου να χαρακτηρίζονται απλά και όμορφα. Σε αυτά τα δυο επίθετα εμπεριέχονται όλα αυτά που πρέπει να είναι τα παπούτσια σήμερα. Έχοντας αυτά τα δυο ως στόχο πετυχαίνουμε σε κάθε μας δημιουργία την απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη άνεση. Θέλουμε βήματα που θα μοιάζουν με χάδι και απαλό άγγιγμα».


Πιστεύει ότι ακόμη και τα sexy ψηλοτάκουνα μπορούν να είναι τόσο άνετα και εύκολα. Ότι ακόμα και τα πιο άνετα skeakers μπορούν να δείχνουν σέξι και γυναικεία. Ότι ακόμα και τα πιο flat παπούτσια μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε ότι θα φτάσουμε ψηλά. Ξέρετε γιατί; Γιατί τα παπούτσια είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε τα μεγάλα ή μικρότερα μας όνειρα πραγματικότητα.

Για εκείνη δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ ή ένα χρηστικό αντικείμενο της μόδας. Είναι αυτά που τυλίγουν τα πόδια μας, που μας πάνε εκεί που θέλουμε, που μας προστατεύουν, που μας ξεκουράζουν, που υπογραμμίζουν και φορούν την προσωπικότητα μας, τις επιθυμίες μας και όλα όσα αγαπάμε και επιθυμούμε. Για αυτό πίσω από κάθε σχέδιο υπάρχει όλη η ιστορία της δημιουργίας, ο σχεδιασμός, τα υφάσματα, οι υφές, τα δέρματα, τα υλικά, οι συνδυασμοί, οι κλωστές, η τεχνική, αλλά κυρίως η απόλυτη ελευθερία.

Μπες στο on line κατάστημα της και διάλεξε το επόμενο σχέδιο που θα σε ταξιδέψει.

READ more