Black Friday+Huawei! Μήπως είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσεις ένα κινητό Ανώτερης Νοημοσύνης;

Black Fridaaaaay!!! Πλησιάζει, έρχεται και είναι η ιδανική, η ιδανικότατη ευκαιρία να αποκτήσεις καινούριο κινητό. Και όχι ένα οποιηδήποτε κινητό. Ένα κινητό που θα το λατρέψεις, ένα smartphone που ονειρεύεσαι. Γιατί Black Friday σημαίνει να αποκτήσεις το καλύτερο στην καλύτερη τιμή και όχι απλά να αγοράσεις κάτι. Γιατί ακριβώς έτσι κάνουν τα έξυπνα κορίτσια. Εκμεταλλεύονται τις εκπτώσεις -τις πραγματικές εκπτώσεις- αυτής της Μαύρης Παρασκευής για να ψωνίσουν κάτι premium, κάτι φανταστικό, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν. Τα πιο οικονομικά μπορείς να τα αποκτήσεις και τις άλλες μέρες του χρόνου. Τα objects of desire όμως, για να τα αποκτήσεις, μάλλον πρέπει να είναι Παρασκευή 😉 Και αν είσαι όσο έξυπνη πιστεύω ότι είσαι, θα είναι και Huawei. Ξέρεις, ένα από αυτά τα smartphones που συζητάνε όλοι, που έχουν φέρει την επανάσταση στα κινητά. Τέλειες φωτογραφίες, εξυπνάδα ανείπωτη, δαιμονισμένη νοημοσύνη και μπαταρία που έχει τον ατελειώτο! Σου μιλάω από προσωπική πείρα και σου υπόσχομαι πως αυτήν την Black Friday, αν κάτι τέτοιο ονειρεύεσαι, μπορείς να αποκτήσεις το P20 Pro με 549 ευρώ, από 879 ευρώ που κοστίζει όλες τις υπόλοιπες μέρες. Ω ναι! Αν ονειρεύεσαι να βάλεις στη ζωή σου κάτι τόσο φανταστικό, τώρα είναι η απόλυτη ευκαιρία. Η Huawei έχει κι άλλες ανάλογες προσφορές που θα ταράξουν ευχάριστα των κόσμο των επιθυμιών σου, οπότε κάνε μια βόλτα, κάνε μια έρευνα αγοράς και τσέκαρε. Θα δεις ότι έχω δίκιο. Γιατί ξέρω. Γιατί έχω κι εγώ. Είναι ένα κινητό που θα λατρέψεις. Τσέκαρε και το P20 lite (θα το βρεις 249 ευρώ από 329). Τσέκαρε και το Mate 10 lite (θα το βρεις 199 ευρώ από 369)!!!

Η Black Friday είναι μέρα για “επενδύσεις” έξυπνες. Μέρα για κάτι ιδιαίτερο. Ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που λίγες μέρες πριν σου ήταν δύσκολο. Ευκαιρία να ψωνίσεις με εντυπωσιακές εκπτώσεις.

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ…
…και τα λέμε τόσο ωραία, θα ήθελα να σου πω και κάτι άλλο, σε περίπτωση που δεν είσαι Black Friday person. Θέλω να σου πω τα πάντα για τον καινούριο μου “σύντροφο”. Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Huawei. My new Huawei Mate 20 Pro!

Άραξε στον καναπέ. Άναψα και τζάκι. Μήπως θέλεις ένα κρασάκι αντί για καφέ; Αχ φίλη μου, είμαι τόσο, μα τόσο ερωτευμένη! Με το μυαλό του! Και με την εμφάνισή του φυσικά, αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι το μυαλό του. Η νοημοσύνη του έχει αλλάξει πίστα, έχει αγγίξει ανώτερα επίπεδα και με τρελλαίνει.

Η κολλητή μου με κοιτάει με απορία. Μιλάω για το καινούριο μου κινητό κι εκείνη είναι έτοιμη να καλέσει τον τρελογιατρό. Όοοοοχι. Τη συγκρατώ, της βάζω κρασί τελικά και αρχίζω να παρλάρω.

Λοιπόν, εγώ πήγα Λονδίνο σωστά; Σωστά. Στην παρουσίαση της Huawei. Εγώ και δεκάδες άλλοι δημοσιογράφοι, που όσο εξελισσόταν η παρουσίαση, παθαίναν τεχνολογικό ντελίριο από όλα όσα άκουγαν. Κι εγώ. Μην νομίζεις ότι εγώ παρέμεινα ψύχραιμη!

“Η Huawei παρουσίασε τα κορυφαία smartphones Huawei Mate 20 Pro. Εξοπλισμένα με οκταπύρηνο επεξεργαστή Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) Kirin 980, τον πρώτο στον κόσμο mobile επεξεργαστή στα 7nm, προσφέρει πρωτόγνωρη εμπειρία και αποκλειστικές καινοτομίες, όπως τριπλή Leica κάμερα με Ultra Wide Angle φακό και κινηματογραφικές λειτουργίες video ενισχυμένες με ΑΙ, διπλή μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος επάνω στην οθόνη, λειτουργία για ταχύτατη φόρτιση και περιβάλλον χρήσης EMUI 9.0 βασισμένο στο λειτουργικό Android P.”

Η κολλητή με κοιτάει σαν χάνος κι ετοιμάζεται να με χαστουκίσει για να συνέλθω. Το βλέπω. Οπότε την προλαβαίνω. Τι δεν κατάλαβες, κουκλίτσα μου; Το κινητό σου από εδώ και στο εξής θα βγάζει φανταστικο-φανταστικές φωτογραφίες και θα έχει δαιμονισμένη ανάλυση. Μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Τα τοπία που απαθανατίζεις τα καλοκαίρια και τους χειμώνες σου θα έχουν μια ευρυγώνια προοπτική, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και θα πρωταγωνιστούν, αν αυτό επιθυμείς, μιας και το κινητό σου μπορεί να σου προσφέρει εξαιρετικές λήψεις macro σε απόσταση έως και 2,5cm από το φακό. Ψύλλο στα άχυρα μπορείς να φωτογραφίσεις πια και το προφίλ σου στο instagram θα αλλάξει μια για πάντα. Ανεβαίνεις φωτογραφικό επίπεδο, φίλη και ποιος σε πιάνει. Αυτό ακριβώς είναι το κινητό που χρειάζεσαι.

Ποιο είναι τα βασικό μας πρόβλημα συνήθως; Η μπαταρία που τελειώνει. Ε, λύθηκε κι αυτό. Πέραν του ότι το κινητό σου θα φορτίζει σε dt, η μπαταρία του θα διαρκεί τόσο που δεν θα το πιστεύεις. Φωτογραφίζεις, τραβάς βίντεο, ποστάρεις, κάνεις, ράνεις και καταλήγεις βράδυ σπίτι και η μπαταρία αντέχει και για την επόμενη μέρα. Όσο εξωπραγματικό κι αν σου ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό και καρατσεκαρισμένο. Έχω Huawei κινητό εδώ και δυο χρόνια και στο υπογράφω. Η μπαταρία σου δεν θα είναι ποτέ ξανά πηγή άγχους. Πόζαρε όσο θέλεις. Και με τη φωτογραφική μηχανή που διαθέτει θα εντυπωσιάσεις. Να σου πω κι ένα μυστικό, που θα παρακαλούσα να παραμείνει μεταξύ μας; Τα πορτρέτα σου και οι selfies σου ρετουσάρονται πριν καν τραβήξεις τη λήψη. Οι ατέλειες λειαίνονται και δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία. Έχεις ήδη βγει μια κουκλίτσα. Γιατί είσαι. Για κοίτα το φακό…

Στo Huawei Mate 20 Pro θα βρεις και το ΑΙ Cinema Mode. Περίμενεεεε…. Εξηγώ. Χάρη σε αυτό μπορείς να επέμβεις στις αποχρώσεις, τη φωτεινότητα και τον κορεσμό των βίντεο. Πριν κάνεις το “κλικ” έχεις την εικόνα που πάλευες να φτιάξεις κάποτε μετά το “κλικ”. Χα! Η λειτουργία διαθέτει μια σειρά από προεπιλογές όπως η Vintage, η Fresh, η Suspense και το μέγιστο Background Blur. Ναιιι! Αξιοποιείς την Ανώτερη Νοημοσύνη του “συντρόφου” σου και κάνεις blur τα ανθρωπάκια γύρω που σου χαλάνε τη φωτογραφία. Θολώνουν και αναδεικνύεσαι εσύ. Ω, ναι!

Επίσης, your new Mate υποστηρίζει native λήψη φωτογραφίας και βίντεο σε αναλογία 21:9. Σε αντίθεση με τη συνηθισμένη αναλογία 16:9, η αναλογία 21:9 προσφέρει σημαντικά διευρυμένη προοπτική, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί για καλλιτεχνικά και κινηματογραφικά εφέ. Πρώτον, δεν χρειάζεται να κάνεις τόσα βήματα πίσω για να πιάσεις όλο το πλάνο και δεύτερον, θα γράψεις ιστορία φίλη μου στα social media.

Και για να σε αποτελειώσω… Είπα ήδη ότι η μπαταρία σου, θα φορτίζει σε 30 μόλις λεπτά. Θα κρατάει για όσο δεν διανοείσαι καιιιι…. (ήχος από ταμπούρλα!!!) το Huawei Mate 20 Pro εκτός από ενσύρματη φόρτιση, υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Wireless Reverse Charging λέγεται αυτό κουκλίτσα μου και αν ακουμπήσεις το κινητό σου πάνω στο δικό μου -το Huawei Mate 20 Pro- στο φορτίζω. Ε ναι λοιπόν. Φορτίζω κι άλλες συσκευές με το κινητό μου, γιατί μπορώ.

Εδώ κάπου η φίλη κατέβασε το κρασί λες και είναι νερό για να συνέλθει και φυσικά απαθανάτισα το σκηνικό με απολυτότατη ευκρίνεια. Post. Viral. #είμαικακήφίλη

Εδώ ακριβώς ήταν και που το crowd και οι gadget addicts που βρέθηκαν στην παρουσίαση στο Λονδίνο, δαιμονίστηκαν. Επιφωνήματα ηδονής ξεκάθαρα. Εγώ βούρκωσα. Ξέρεις τι θα πει, αγαπημένη, να τρέχεις όλη μέρα για δουλειές από δω κι από κει, και στην πιο λάθος στιγμή το κινητό να ξεμένει από μπαταρία. Τώρα, δεν ξέρω ούτε εγώ τι θα πει. Χα!

Bonus track!!!
Φωτογραφίζεις τσάντα. Μπορείς αυτομάτως να την ψωνίσεις κιόλας, γιατί το νέο σου, ολοκαίνουριο, ευφυέστατο κινητό, σου βγάζει τα links, τα καταστήματα όπου μπορείς να την ψωνίσεις. Φωτογραφίζεις φαγητό. Το φανταστικό σου κινητό, που αποδεικνύεται και ο καλύτερός σου φίλος, σου βγάζει την οθόνη τις θερμίδες και το ράβεις. Ή τρως λιγότερο. Και γενικά παθαίνεις έναν πανικό και προσέχεις τη δίαιτά σου. Τρως όσο πρέπει. Σωτήριο. Σωτήριο σου λέω. Φωτογραφίζεις μπανάνα, τρως μπανάνα. Φωτογραφίζει μήλο, τρως μήλο. Φωτογραφίζεις burger; Ποστάρεις burger. Κι απλά δαγκώνεις δυο μπουκίτσες, γιατί ο τριψήφιος αριθμός θερμίδων που αναγράφεται στην οθόνη σε συγκρατεί. Κι αν αυτό δεν λέγεται… για το καλό μου, τότε τι;

Λοιπόν, η σειρά Huawei Mate 20 Series περιλαμβάνει τέσσερις μοναδικές συσκευές: τις HUAWEI Mate 20 και HUAWEI Mate 20 Pro στις 6.39 ίντσες και τις HUAWEI Mate 20 X στις 7.2 ίντσες και το PORCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS στις 6.53 ίντσες. Στην Ελλάδα θα βρεις ήδη το Huawei Mate 20 Pro.

Θα το βρεις σε μαύρο, midnight blue και twilight -ξέρεις, αυτό με το συγκλονιστικό ντεκραντάρισμα χρωμάτων. Εσύ; Ποιο θα διαλέξεις; Ποια ανώτερη νοημοσύνη θα σε συντροφεύει από εδώ και πέρα; Τι χρώμα θα έχει η εξυπνάδα του “συντρόφου” σου;

Κι επειδή μπορεί να έχεις κι άλλον σύντροφο, κανονικό, αγόρι ντε… πες του να κάνει “κλικ” εδώ και να διαβάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες και από την έκφραση του προσώπου του να καταλάβεις ότι το κινητό σου είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Κλείσε το στόμα του μην μπει καμιά μύγα και φρόντισε να κλειδώνεις το κινητό σου με το αποτύπωμά σου, γιατί σύντομα σε βλέπω χωρίς το κινητό σου. Φυσικά και το αγόρι σου θα ζηλέψει. Ας πάρει δικό του. Ε μα, πια!

 

Read More

And More