Δεκάδες δολάρια στα πόδια του Πάνου Καλίδη: Ντελίριο με τους ομογενείς στο tour με Δήμα – Evgenia

Sold out live εμφανίσεις, με την ξέφρενη αγάπη των ομογενών σε Καναδά και Αμερική, και φυσικά τον θρυλικό «δολαριοπόλεμο», βιώνουν εδώ και δύο εβδομάδες, ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia!

Το αυθεντικό λαϊκό γλέντι διασκέδασης, κατάφεραν να μεταφέρουν στους ομογενείς του Καναδά και της Αμερικής, ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας και η Evgenia. Οι τρεις δημοφιλείς ερμηνευτές, στα πλαίσια του North America Tour τους, με τίτλο «Pame Bouzoukia», υπό την άψογη διοργάνωση της Media One και του Mario Pappas,  μετέφεραν το ελληνικό παλμό στους απανταχού Έλληνες, που απέδειξαν, σε κάθε live εμφάνισή τους, ότι «διψούν» για την Ελλάδα, για την πατρίδα τους.

Τόσο στον Καναδά (Βανκούβερ και Κάλγκαρι), όσο και σε Καλιφόρνια, Ινδιανάπολις, Οχάιο, Φλόριντα, και άλλες πολιτείες της Αμερικής, αυτό που έχουν βιώσει οι τρεις τραγουδιστές, είναι ανεπανάληπτο, και άκρως συγκινητικό! Ο Πάνος Καλίδης, ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, η Evgenia, με τη σειρά της, τους απογειώνει, ενώ εκρηκτική είναι η στιγμή, που ο Βασίλης Δήμας, ηχεί στο μπουζούκι του, τον θρυλικό Ζορμπά, κάνοντας όλους, ενωμένους μια αγκαλιά, να υμνούν το συρτάκι!

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές όμως, που έζησαν, ήταν κατά την διάρκεια της sold out εμφάνισή τους, στο Cleveland του Οχάιο, όταν υψώθηκαν, η ελληνική και η ποντιακή σημαία, με τους θερμούς ομογενείς, να εξυψώνουν, την Ελλάδα και την αγάπη τους για εκείνη!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο διάσημος «δολαριοπόλεμος», με τα δολάρια να πέφτουν «βροχή», κατά την διάρκεια του live, όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στα βίντεο, από τον χαμό, που έγινε στο «Ώπα» στην Ινδιανάπολις!

 

 

Read More

And More