Δες τι κάνουν τα κορίτσια του TLife μετά τη δουλειά!

Δες τι κάνουν τα κορίτσια του TLife μετά τη δουλειά! | tlife.gr

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ! Καλοκαίρι, ήλιος, παρέα, διακοπές! Δεν είναι λίγες οι φορές που στο γραφείο μιλάμε για το πού θα πάμε διακοπές, πώς θα περάσουμε τα Σαββατοκύριακά μας, με ποιο τρόπο θα χαλαρώσουμε τις μέρες που δεν δουλεύουμε… Βλέπεις, το καλοκαίρι σημαίνει όμορφη παρέα, χαλαρή διάθεση, ωραία φαγητά και εξορμήσεις στον ήλιο!

Τα καλοκαιρινά ΣΚ είναι γεμάτα ωραίες βόλτες που γεμίζουν τις μπαταρίες μας, ενώ την ίδια στιγμή γεμίζει και το κινητό μας με ωραίες φωτογραφίες από μέρη που επισκεπτόμαστε και περνάμε τέλεια. Μέχρι να έρθει, όμως, το Σαββατοκύριακο τι γίνεται;

Tα κορίτσια του Tlife βρήκαμε μία τέλεια ιδέα για να ανανεώνουμε τη διάθεσή μας και κυρίως να βρισκόμαστε και να τα λέμε εκτός γραφείου: ραντεβού στον ήλιο με χαλαρό picnic μετά τη δουλειά, παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου!

Η ιδέα “έπεσε” ένα απόγευμα Παρασκευής και δεν άργησε να καθιερωθεί ως “η δική μας απόδραση” από τη δουλειά! Μικρά σάντουιτς, φρούτα, περιοδικά και, βέβαια, ένα ποτό που σου θυμίζει μόνο καλοκαίρι και διακοπές… το Ούζο Πλωμαρίου.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, για να περάσεις ωραία σε μία χώρα σαν την Ελλάδα. Το μόνο που έχεις ανάγκη είναι απλά μία αφορμή για να συγκεντρωθεί η παρέα! Έτσι και εμείς περάσαμε ένα απόγευμα στον ήλιο, μιλήσαμε, γελάσαμε, χαλαρώσαμε και φυσικά ήπιαμε Ούζο Πλωμαρίου, που μας έφερε ακόμη πιο κοντά στις καλοκαιρινές διακοπές.

Ένα ωραίο απεριτίφ για μία γυναικεία παρέα, με πάγο ή νερό, ακόμη και με φρούτα! Για εμάς, το Ούζο Πλωμαρίου ήταν η απόλυτη επιλογή για το πικ νικ, με την ελαφριά γεύση από γλυκάνισο και αυτή τη μοναδική επίγευση χάρη στους καρπούς και τα βότανα της Λέσβου, όπως μάραθος, κανέλα και μοσχοκάρυδο.

Μπροστά σε ένα πλούσιο πιάτο με εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες, το Ούζο Πλωμαρίου έχει το δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να το απολαύσεις, αφού όλοι το έχουμε συνδυάσει με αυτή την ιεροτελεστία μετά την παραλία. Ωστόσο, και με πιο fresh τρόπους μέσα στην πόλη, μετά την δουλειά, με φρούτα ή με πιο ελαφριά γεύματα, το Ούζο Πλωμαρίου μπορεί να γίνει η κατάλληλη αφορμή για ένα μοναδικό break!

Εμείς αυτό κάναμε, και να σου πω κάτι; Το καθιερώσαμε σαν το δικό μας ραντεβού στον ήλιο, κάθε Παρασκευή μετά τη δουλειά, με Ούζο Πλωμαρίου! Γιατί οι όμορφες στιγμές δεν θέλουν πολύ κόπο, χρειάζονται απλά τη σωστή παρέα!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

READ more