Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 LG Ψυγείο Linear με NatureFRESH™ για τρόφιμα που διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να τοποθετείς τα φρούτα και λαχανικά που μόλις έχεις αγοράσει στο ψυγείο, προκειμένου να διατηρηθούν φρέσκα και την επομένη που είσαι έτοιμη να απολαύσεις τη δροσιά τους μόνο φρέσκα δεν τα λες; Εμένα, αρκετές! Μήπως το ψυγείο σου δε διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία; Μήπως δεν έχει τις ιδανικές θερμοκρασίες; Μήπως ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις αυτό που ανταποκρίνεται στην ανάγκη σου για φρέσκα τρόφιμα, σαν να τα έχεις μόλις αγοράσει;

Η LG Electronics σου το προσφέρει! Ναι, καλά διάβασες. Δύο τυχερές (ίσως να είσαι εσύ μία από αυτές) θα αποκτήσουν δύο νέα LG Linear ψυγεία, τις συσκευές, δηλαδή, που θα διατηρήσουν την εμφάνιση και τη γεύση των τροφίμων σου, σαν να μην μπήκαν ποτέ στη συντήρηση. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Μέσα από τον καινοτόμο Γραμμικό Συμπιεστή Inventer, ο οποίος ξεχωρίζει για την απόδοση του

O τρόπος συμμετοχής πραγματοποιείται με μερικά απλά, δημιουργικά και ευχάριστα βήματα, καθώς οι χρήστες καλούνται να ακολουθήσουν την @lg_hellas στο Instagram, να δημιουργήσουν ένα υγιεινό πιάτο με φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, να το ανεβάσουν στη φόρμα συμμετοχής και να συμπληρώσουν εκεί τα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου έως και τις 25 Αυγούστου και οι δύο τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου.”

Κάθε ψυγειοκαταψύκτης NatureFRESH™ διαθέτει την τεχνολογία LINEARCooling™, η οποία ελέγχει τη θερμοκρασία και φροντίζει οι διακυμάνσεις της να μην ξεπερνούν σε απόκλιση τους 0,5 βαθμούς C. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία DoorCooling⁺™, που όχι μόνο διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή στο εσωτερικό του ψυγείου, αλλά ψύχει 32% γρηγορότερα, σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης. Συγκεκριμένα, οι αεραγωγοί στο εμπρός άνω τμήμα του ψυγείου, κατευθύνουν κρύο αέρα στα τρόφιμα που βρίσκονται στις θήκες της άνω πόρτας και η ψύξη στις πόρτες αρχίζει 15 δευτερόλεπτα αφού κλείσουν.

Η καινοτομία του δε σταματάει εδώ. Τα φρούτα και τα λαχανικά σου διατηρούνται πιο φρέσκα χάρη στη λειτουργία FRESHBalancer™ της LG, που βελτιστοποιεί τα επίπεδα της υγρασίας και απομονώνει το συρτάρι, στο οποίο τα τοποθετείς. Σκέψου απλά πόσο πολύ χρειάζεσαι τη λειτουργία αυτή τώρα, που ο υδράργυρος “ανεβαίνει” και οι ζεστές μέρες είναι στοιχείο της καθημερινότητας σου. Γιατί, το καλοκαίρι θέλεις κάτι που θα δροσίσει τον ουρανίσκο σου και θα ρίξει τη θερμοκρασία που έχει αναπτύξει το σώμα σου. Τα δύο ψυγεία που θα διεκδικήσεις είναι τα εξής:

“Θα ταιριάζει το συγκεκριμένο ψυγείο με την κουζίνα μου;” σκέφτεσαι τώρα που τα είδες. Η απάντηση είναι “ναι”, αφού οι LG ψυγειοκαταψύκτες διακρίνονται για την κομψότητα και το σχεδιασμό τους.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Άφησε την LG Electronics να “φρεσκάρει” τα τρόφιμα και την κουζίνα σου και να δώσει άλλη νότα στο φετινό σου καλοκαίρι! Καλή σου επιτυχία!

Ετικέτες

Read More

And More