Dove: Ένα ταξίδι ομορφιάς με μαθήματα αυτοπεποίθησης και πολλά “φρέσκα” προϊόντα

Ένα γιοτ, ένας προορισμός. Πολλές beauty editors και bloggers, πολλά νέα προϊόντα! Όλα αυτά ήταν αρκετά για να γνωρίσω τον κόσμο του Dove και να ζήσω ένα απίθανο ταξίδι… αυτοπεποίθησης!

Ημέρα Δευτέρα, περίπου στις 10 το πρωί! Ένα γιοτ μας περίμενε στη Μαρίνα Φλοίσβου με προορισμό την Αίγινα. Μπήκαμε μέσα και μας περίμενε ένα φοβερό καλωσόρισμα όπου σε ένα σημείο έγραφε: “Καλώς ήρθες στο ταξίδι αυτοπεποίθησης του Dove”.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Ξαφνικά ένας “οδηγός” καταφτάνει στα χέρια μου! Αμέσως κατάλαβα ότι το πρώτο πράγμα που θα διδαχτούμε σε αυτό το ταξίδι είναι η αυτοπεποίθηση και πώς θα καταφέρουμε να την… τονώσουμε! Σε διάφορες γωνιές του σκάφους υπήρχαν και οι αντίστοιχες συμβουλές για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο…

Τόσο σημαντικά quotes, τόσο σημαντικές πληροφορίες που πραγματικά αξίζει η κάθε γυναίκα να υιοθετήσει στην καθημερινότητά της για να καταφέρει να νιώσει πιο δυνατή, μοναδική και να αποδεχτεί τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι. Ναι, αυτό ήταν ένα από τα βασικά “διδάγματα” αυτού του φανταστικού ταξιδιού!

Φυσικά το ταξίδι συνεχίστηκε με ακόμα πιο πολλές πληροφορίες! Τα νέα προϊόντα Dove προστέθηκαν στην παρέα μας, με σκοπό να τα γνωρίσουμε καλύτερα και να ανακαλύψουμε όλα τα σημαντικά τους οφέλη. Ένα από τα σημαντικά τους οφέλη είναι να ενισχύσουν και τη γυναικεία αυτοπεποίθηση…

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣ

Το Dove παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Micellar Water με τεχνολογία Micellar, η οποία χάρη στις ιδιότητές της απομακρύνει σκόνη και ρύπους από την επιδερμίδα του σώματος, προσφέροντας ανεπανάληπτο καθαρισμό και μεταξένια απαλότητα. Σχεδιασμένη για να κάνει την επιδερμίδα πιο όμορφη και λεία, η σύνθεση της νέας σειράς Dove Micellar Water προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς που ξεκινά από το ντους.

Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Micellar Water περιλαμβάνει δύο επιμέρους σειρές: τη σειρά Anti-stress και Sensitive Skin. Και οι δύο σειρές έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας και να περιποιούνται το δέρμα.

Επιπλέον, στα νέα προϊόντα βρίσκεται και η σειρά body wash, Dove Shower Mousses. Συνθέσεις με συστατικά από έλαιο Τριαντάφυλλο, έλαιο Argan και έλαιο Καρύδας, προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία χαλάρωσης και φροντίδας! Πρόκειται για τα νέα αφρόλουτρα του Dove σε μορφή mousse, που αγκαλιάζουν το σώμα, ενώ η πλούσια σύνθεσή τους βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα. Παράλληλα, ο πολυτελής αφρός των Dove Shower Mousses μπορεί να προσφέρει εύκολο και άνετο ξύρισμα στο ντους αφήνοντάς την επιδερμίδα τόσο λεία και απαλή που ακτινοβολεί!

ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Τα νέα Dove Exfoliating Body Scrubs, διαθέτουν απολεπιστικά στοιχεία τα οποία με τη βοήθεια απαλού μασάζ, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή. Παράλληλα, τα νέα Dove Exfoliating Body Scrubs βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Για πρώτη φορά στο Dove, ένα body scrub, χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχει, συνδυάζει την απολέπιση με την μεταξένια απαλότητα και υπόσχεται να γίνει σύμμαχος στην περιποίηση της επιδερμίδας. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά απολέπισης του Dove περιλαμβάνει τρία μοναδικά Exfoliating Body Scrubs:

  • Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk
  • Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter
  • Dove Exfoliating Body Scrub Kiwi Seeds & Cool Aloe

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Νέα μοναδικά Body Lotion Sprays εμπλουτίζουν την αγαπημένη σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets, η οποία εμπνέεται από μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο.

Από την Ινδία, με αγάπη!
Εμπνευσμένο από τελετουργίες ομορφιάς της Ινδίας, το νέο Dove Restoring Ritual Body Lotion Spray με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, βοηθά στη διατήρηση ενός ισορροπημένου επιπέδου υγρασίας της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση και κορυφαία απαλότητα. Στο άρωμα του Restoring Ritual Body Lotion Spray επικρατεί η καρύδα και το γάλα αμυγδάλου, τα οποία συνδυάζονται με νότες βανίλιας και γιασεμί, συνθέτοντας μια εθιστική εμπειρία που σαγηνεύει τις αισθήσεις! Η ελαφριά υφή του δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ τονώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας μια κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης.

Από την Κεντρική Αμερική, με αγάπη!
Στη σειρά περιποίησης Dove Invigorating Ritual, προστίθεται το νέο Dove Invigorating Ritual Body Lotion Spray. Αντλώντας έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής, το νέο Body Lotion Spray περιέχει έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας, αναζωογονώντας τις αισθήσεις! Παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απολαυστικά απαλή. Νότες από κόλιανδρο, πράσινα φύλλα και περγαμόντο αναβαθμίζουν την εμπειρία περιποίησης και προσφέρουν μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, ενώ η ελαφριά σύνθεσή του δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, θρέφοντας παράλληλα την επιδερμίδα.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Το αγαπημένο χρώμα κάθε γυναίκας έχει τη δύναμη να της δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται σε κάθε στιγμή της ημέρας της και σε κάθε περίσταση! Σύμμαχος στην αυτοπεποίθησή της γίνεται το Dove Invisible Floral Touch, το νέο αποσμητικό του Dove που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής όταν φοράει το αγαπημένο της χρωματιστό ρούχο, αφού αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Έπειτα ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης και σαν γνήσιες beauty addicts περάσαμε το χρόνο μας ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνοντας αυτά τα απίθανα προϊόντα. Ναι, κυριολεκτικά τα είχαμε πάρει μαζί μας σε κάθε σημείο του σκάφους, χαζεύαμε τις συσκευασίες και αφήναμε τις πλούσιες μυρωδιές να μας συνεπάρουν!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!

Μετά από όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Αίγινα, το νησί που φημίζεται για τα φυστίκια του! Ατελείωτες βόλτες κάτω από τον ήλιο, τα γέλια είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρέα και φυσικά όλες είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε τον εαυτό μας λίγο διαφορετικά… έναν εαυτό με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση χάρη στο Dove και στο “πολύτιμο” ταξίδι του!