Είκοσι Ιστορίες: Tο κρασί που θα εξιτάρει τον ουρανίσκο και τη φαντασία σου!

Η ζωή μας είναι γεμάτες από ιστορίες. Άλλοτε είναι μικρές και σύντομες. Άλλοτε, διαρκούν πολύ περισσότερο από ό,τι υπολογίζαμε. Κάθε στιγμή έχει τη δική της ιστορία. Και αυτό είναι που κάνει τη ζωή όμορφη. Εξάλλου, αυτά που μας διαμορφώνουν, που μας αλλάζουν και μας κάνουν τελικά ξεχωριστούς είναι οι ιστορίες που έχουμε ζήσει (και που θα ζήσουμε).

Πριν από είκοσι χρόνια, μία νέα σχέση μπήκε στη ζωή μας. Δύο δεκαετίες πριν, η Lidl Ελλάς μπήκε στο σπίτι σου, στην κουζίνα σου, στο χώρο σου. Για να γιορτάσει, λοιπόν, τα 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, δημιούργησε το επετειακό κρασί “Είκοσι Ιστορίες”, το οποίο μπορείς να βρεις σε είκοσι συλλεκτικές ετικέτες.

Εξάλλου, οι πιο ουσιαστικές στιγμές μας είχαν, έχουν και θα έχουν τη συνοδεία του καλού κρασιού. Αρχικά, μυρίζεις το κόκκινο κρασί στο γυάλινο ποτήρι. Μόλις, η μυρωδιά χαθεί στο χώρο, απολαμβάνεις τη γλυκιά πανδαισία αρωμάτων που εξιτάρει τον ουρανίσκο σου.

Αν θες να απογειώσεις, ακόμη περισσότερο, τη συγκεκριμένη εμπειρία, το επετειακό κρασί θα σου προσφέρει την απόλαυση που επιθυμείς. Μέσα του κουβαλάει την εμπειρία των 20 χρόνων. Την ίδια, όμως, στιγμή παραμένει φρέσκο και μοντέρνο, κοιτώντας τα επόμενα 20. Όπως ακριβώς, κάνει η Lidl Ελλάς. H ιστορία του ξεκινά στη Βόρεια Πελοπόννησο. Στον τόπο, όπου οι ποικιλίες Merlot και Syrah ευδοκιμούν και μετά συνδυάζονται, για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί, που θα εξιτάρει και θα ενεργοποιήσει τις αισθήσεις σου. Η μεταξένια του υφή και το ζωηρό κόκκινο του χρώμα με τις ιώδεις ανταύγειες συνθέτουν το ξεχωριστό του χαρακτήρα.

Μόλις το σερβίρεις, νότες από βύσσινα, βατόμουρα και δαμάσκηνα θα συναρπάσουν την όσφρηση σου.

Το καλύτερο; Μπορείς να το συνδυάσεις με αρκετά (ήδη) λαχταριστά φαγητά. Ψητά κρεατικά που μόλις βγήκαν από το barbecue, φαγητό κατσαρόλας. Δοκίμασε να το απολαύσεις με πουλερικά φούρνου ή τα αγαπημένα σου μαλακά τυριά.

Τις “Είκοσι Ιστορίες” θα τις βρεις στο πλησιέστερο κατάστημα Lidl με είκοσι διαφορετικές, συλλεκτικές ετικέτες. Κάθε ετικέτα παραπέμπει σε μία συμβολική ιστορία εμπνευσμένη από τον ελληνικό τόπο, τις ομορφιές, τα ήθη και τα έθιμα του, τις ιδιοτροπίες του.

Κάθε ξεχωριστή ιστορία της ζωής μας πρέπει να συνοδεύεται και από ένα καλό κρασί. Το επετειακό κρασί “Είκοσι Ιστορίες”, όχι μόνο θα γίνει η αγαπημένη δική σου γευστική συντροφιά, αλλά θα είναι και εκείνο το δώρο που θα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

Κάθε μπουκάλι του και μία διαφορετική ιστορία. Κάθε ιστορία γεμάτη από διαφορετικές στιγμές.