Έλα να δεις τον νέο χώρο του Golden Hall!

Τι κάνει κάθε κορίτσι που σέβεται και αγαπά τον εαυτό του; Γυμναστική φυσικά! Και μάλιστα με το σωστό εξοπλισμό και το ανάλογο outfit -γιατί ποτέ δεν ξέρεις 😉 Οπότε φίλη μου, σου έχουμε φανταστικά νέα: Το Golden Hall, εκτός από αγαπημένος shopping προορισμός, γίνεται και ο πιο ενημερωμένος fitness προορισμός.

Στο video που ακολουθεί λοιπόν, θα ανακαλύψεις ότι στο πιο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, από τώρα και στο εξής, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, μπορείς όμως και να γυμναστείς. Τέλειο;

Θα κάνεις τη βόλτα σου στο νέο κατάστημα αθλητικών ειδών, Sneaker Cage. To πιο Premium κατάστημα Sneakers & LifeStyle στην Ελλάδα, όπου θα βρεις οτιδήποτε φρέσκο και stylish κυκλοφορούν τα αγαπημένα σου brands. Είναι το μέρος που το στιλ περνάει σε άλλο επίπεδο. Φυσικά και στα Zakcret Sports! Η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα sportswear, που υπόσχεται να δώσει στην εμφάνιση σου αυτό το “κάτι” που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ακόμα και στο γυμναστήριο.

 

Θα κάνεις και τη συνδρομή σου στο AlterLife. Το γυμναστήριο, στο οποίο αλλάζεις φιλοσοφία και στάση απέναντι στο σώμα και στον εαυτό σου. Pilates, EMS, Empower Yourself και Κυκλική γυμναστική σε περιμένουν! Και το καλύτερο; Αμέσως μετά, μπορείς να επισκεφτείς το χώρο αισθητικής του AlterLife και να δοκιμάσεις το λέιζερ αποτρίχωσης και το δερματολογικό μασάζ.

Το Golden Hall όπως κατάλαβες αγαπημένη μου γίνεται τα πάντα σου. Meeting point για φαγητό ή καφέ με τις φίλες σου, hot fashion spot για τα πιο ενημερωμένα ψώνια σου και τώρα… ο τρόπος για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Go girl 😉

Read More

And More