Ελβετική τελειότητα: Γνώρισε το βασικό συστατικό των παγωτών Mövenpick

Υπάρχουν οι άνθρωποι που συνδέουν τις μυρωδιές με πρόσωπα και χρονικές περιόδους. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που “αιχμαλωτίζουν” στις γεύσεις τις αναμνήσεις τους. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η επικράτηση των comfort foods στον παγκόσμιο γαστριμαργικό χάρτη, εκείνων δηλαδή των φαγητών με τα οποία συνδεόμαστε συναισθηματικά και μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία! Μία τέτοια περίπτωση είναι για εμένα και η ελβετική σοκολάτα! Διότι, όπως και να το κάνουμε, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν έχω βρεθεί, ο κόσμος έχει ταυτίσει την Ελβετία με την ύψιστης ποιότητας σοκολάτα! Και αν υπάρχει κάτι εξίσου ξεχωριστό με την αντικειμενική αξία της εκλεπτυσμένης ελβετικής σοκολάτας, τότε αυτό είναι τα κορυφαία παγωτά Mövenpick! Διότι, όλα τα συστατικά των Mövenpick επιλέγονται με φροντίδα και προσοχή, ώστε να αγγίζουν την ελβετική τελειότητα!

Ο λόγος για τον οποίο η ελβετική σοκολάτα θεωρείται διαχρονικά τόσο μοναδικά απολαυστική είναι η μέθοδος με την οποία αποκτά τον ιδιαίτερο “χαρακτήρα” της, καταλήγοντας σε μια απαλή και ρευστή υφή, αλλά και μια φινετσάτη γεύση. Βλέπεις, η διαδικασία παραγωγής της “γεννήθηκε” το μακρινό 1879 και έκτοτε παραμένει ίδια: η ρευστή σοκολάτα θερμαίνεται και έπειτα αναδεύεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτή, λοιπόν, την πολυεπίπεδη γευστική εμπειρία που προσφέρει η ελβετική σοκολάτα αποφάσισαν να “εκμεταλλευτούν” και τα Mövenpick, ώστε να επιτύχουν τη δημιουργία των πιο gourmet παγωτών που φτιάχτηκαν ποτέ!

Μάλιστα, για το φετινό καλοκαίρι τα παγωτά Mövenpick προτείνουν δύο νέες γεύσεις, φυσικά σοκολατένιες και οπωσδήποτε απολαυστικές!

 

Swiss Dark Chocolate-Trinidad: Το πιο “έντονο” παγωτό σοκολάτας που οφείλει τη χαρακτηριστική γεύση του στην υψηλή περιεκτικότητά του σε κακάο από το Trinidad.

Η σοκολάτα όπως πρέπει να είναι, τόσο γλυκιά, όσο και πικρή! Η μοναδική ποικιλία κακάο από το Trinidad παράγεται από την παραδοσιακή εταιρεία Schwyzer, ώστε να ενσωματώνει όλα τα αρωματικά και αισθητηριακά χαρακτηριστικά του καρπού από τον οποίο προέρχεται. Το Swiss Dark Chocolate-Trinidad είναι, λοιπόν, ένα κρεμώδες παγωτό φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα και ελβετική κρέμα, με κομμάτια bittersweet σοκολάτας, που μας προσκαλεί να γευτούμε τη “σκοτεινή πλευρά” -ποιας άλλης;- της σοκολάτας!

 

 

Chocolate & Salted Caramel: Το εξαιρετικά κρεμώδες παγωτό σοκολάτας συναντά τη γεμάτη κομψότητα καραμέλα.

Δύο δημοφιλείς και κλασικές γεύσεις συνδυάζονται σε μία νέα Limited edition δημιουργία! Η ελβετική σοκολάτα και το παγωτό καραμέλα εναρμονίζονται ιδανικά με τα τραγανά κομμάτια καραμελωμένου και αλατισμένου αμυγδάλου, καταλήγοντας σε μια απολύτως επιτυχημένη γευστική ισορροπία. Αυτό αποδεικνύει πόσο συναρπαστικά διαφορετικό μπορεί να γίνει το οικείο!


Όταν η δημιουργικότητα συναντά το savoir-faire και μαζί επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια, τότε μπορούμε να μιλάμε για μικρά έργα τέχνης! Τα παγωτά Mövenpick καταφέρνουν αυτό ακριβώς: να ανταποκρίνονται στα πιο εκλεκτικά γούστα, χάρη στην ανώτερη γευστική ποιότητά τους!

Ανακάλυψε κι εσύ τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick!

Read More

And More