Εσύ πού θα περάσεις τις διακοπές του Πάσχα; Εμείς ετοιμάζουμε αποσκευές για… το Λουτράκι!

Φέτος, το Πάσχα μπορεί να γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό παρέα με την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους σας! Άλλωστε, υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσετε την ανοιξιάτικη διάθεση από μια “απόδραση” στη θάλασσα; Γι’ αυτό και την εορταστική περίοδο, όλοι έχουμε δώσει ραντεβού στο υπερπολυτελές, παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts στο Λουτράκι, μία μόλις ώρα από την Αθήνα, που μας υποδέχεται με μια σειρά από εκπληκτικές προσφορές διαμονής για το Πάσχα, αλλά και μοναδικά πακέτα με ημιδιατροφή!

Τα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts, με αποστομωτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, προσφέρουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα με δραστηριότητες και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυτελείς σουίτες ή ευρύχωρα bungalows μέσα σε καταπράσινους κήπους και να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές διαμονής σε συνδυασμό με την πιο ζεστή φιλοξενία του παραθαλάσσιου συγκροτήματος.

Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να πάρετε τις φίλες σας και να επισκεφθείτε το Wyndham Loutraki Resort για το τριήμερο του Πάσχα, τότε με €185 η κάθε διανυκτέρευση (για min. 2 διαν/σεις) θα μείνετε σε ένα Superior Double Room με Garden View! Η πολυτέλεια και οι ανέσεις, όμως, δεν τελειώνουν εκεί, αφού στην τιμή περιλαμβάνεται καθημερινό πρωινό, νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, δείπνο το βράδυ της Ανάστασης, καθώς και πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακή μουσική! Επιπλέον, θα έχετε 25% έκπτωση στις θεραπείες μασάζ προσώπου και σώματος του spa, ενώ θα πλατσουρίσετε ανενόχλητες στην πισίνα (εάν ο καιρός το επιτρέψει), αλλά θα απολαύσετε δωρεάν και την sauna και το jacuzzi του spa!

Από την άλλη, αν επιλέξετε να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα με τον σύντροφό σας και το μικρό σας, τότε ίσως να σας ενδιαφέρει ένα μαγευτικό τριήμερο γεμάτο απολαυστικές στιγμές στο Ramada Loutraki Resort με €165 την βραδιά (για min. 2  διαν/σεις)! Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα από τα Bungalows με Garden View, ενώ καθημερινά το κατάλυμα θα σας προσφέρει το εξαιρετικό πρωινό του! Επίσης, σε αυτή την προνομιακή τιμή συμπεριλαμβάνονται νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή και Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, καθώς και το πασχαλινό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα, συνοδεία ζωντανής μουσικής! Επιπλέον, στον πολυτελές resort θα παρέχονται δωρεάν δραστηριότητες για τους μικρούς σας μπόμπιρες, αλλά και εσείς με τον σύντροφό σας θα απολαύσετε 25% έκπτωση στις θεραπείες μασάζ προσώπου και σώματος του spa, αλλά και εντελώς δωρεάν την πισίνα, την sauna και το jacuzzi!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί! Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του TLife, τα δύο πολυτελή resorts στο Λουτράκι προσφέρουν 10% έκπτωση στο σύνολο της διαμονής για το Πάσχα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε την διαμονή σας για το Πάσχα μέχρι τις 10 Απριλίου, χρησιμοποιώντας τον κωδικό της προσφοράς EASTERZEUSTL κατά την διάρκεια της κράτησής σας!

Wyndham Loutraki Resort
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 27440 67938, +30 27440 62100
E-mail κρατήσεων: reservations@wyndhamloutrakiresort.com
http://www.wyndhamloutrakiresort.com

Ramada Loutraki Resort
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 27440 67938
E-mail κρατήσεων: reservations@ramadaloutrakiresort.com
http://www.ramadaloutrakiresort.com

Managed by ZEUS INTERNATIONAL