Ετοιμάσου για νέες αγορές! Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως

Ετοιμάσου για νέες αγορές! Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως | tlife.gr

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου σε μία μοναδική εκδήλωση εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα Sloggi, στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Συντροφιά με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και γνωστές beauty & fashion editors και bloggers, όσοι επισκέφθηκαν το Mediterranean Cosmos, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό Grand Opening Event, γεμάτο happenings και πλούσια δώρα.

Το event ξεκίνησε με ένα μοναδικό show μόδας, από αγόρια και κορίτσια που ανέδειξαν τα υπέροχα εσώρουχα sloggi και συνεχίστηκε με έναν LIVE διαγωνισμό φωτογραφίας, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, ενώ επωφελήθηκαν από τις εορταστικές προσφορές του καταστήματος που υπήρχαν αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα.

Brand της εταιρίας Triumph, η Sloggi αποτελεί την επιτομή της άνεσης στον τομέα των εσωρούχων, δημιουργώντας τα πιο ευκολοφόρετα και καινοτόμα καθημερινά εσώρουχα στον κόσμο. Ξεκινώντας από το 1979, γρήγορα εδραιώθηκε ως ο ηγέτης στον τομέα των καθημερινών εσωρούχων στη Ευρώπη και συνεχίζει να προσφέρει απόλυτη άνεση για γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο.

Ως ένα μοντέρνο και χαλαρό brand, στο ΝΕΟ κατάστημα Sloggi σας περιμένουν εξειδικευμένες σύμβουλοι, που θα σας ξεναγήσουν σε όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες, τα μοναδικά σχέδια και τα όμορφα χρώματα, και θα μετατρέψουν τις αγορές σας σε μια μαγευτική εμπειρία.

Το brand Sloggi αποτελεί σταθερά τη μόνη σίγουρη επιλογή άνετων και μοντέρνων εσωρούχων για τον άνδρα και τη γυναίκα.

READ more