Η Έβελυν Καζαντζόγλου κατακτά το Amalfi Coast στο “The Summer Expedition” της Stradivarius

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Stradivarius εγκαινιάζει το The Summer Expedition (TSE), μια περιπέτεια σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Vueling, που φέτος είχε ως προορισμό την ακτή Αμάλφι στην Ιταλία. Το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός Έβελυν Καζαντζόγλου επιλέχθηκε για να μεταδώσει την εμπειρία της στο ελληνικό κοινό, συνοδευόμενη από άλλες 11 διεθνείς influencers.

Στη νέα αυτή εκστρατεία ξεκίνησαν συνολικά 12 influencers, στην οποία παρουσίασαν την τελευταία συλλογή της Stradivarius για το καλοκαίρι 2018. Από τη Γαλλία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Κίνα, Ιταλία, Μεξικό, Ελλάδα και την Ισπανία, οι συμμετέχοντες υπερβαίνουν τα 9 εκατομμύρια followers στα Instagram προφίλ τους, το κύριο κοινωνικό δίκτυο της TSE. Μεταξύ αυτών ήταν η Ιταλίδα Valentina Ferragni, το ισπανικό μοντέλο Laura Escanes, η Πολωνή @Maffashion και η Μεξικανή Youtuber Sheryl Rubio.

Φτάνοντας στη Νάπολη, ξεκίνησε ένα αξέχαστο ταξίδι στην ακτή Αμάλφι. Από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, οι 12 influencers απόλαυσαν μια συνολική μεσογειακή εμπειρία μαζί με τη Stradivarius. Τρεις μέρες γεμάτες από πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από τη μόδα.

Όλα ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα πάνω από το Positano, συνεχίζοντας με μια απολαυστική απόδραση στο νησί Κάπρι, όπου τα παραδοσιακά σκάφη Gozzo έγιναν το επίσημο μεταφορικό μέσο για τους επισκέπτες. Οι influencers έμαθαν και βίωσαν τις δύο παραδόσεις που χαρακτηρίζουν την ακτή Αμάλφι: την κεραμική τέχνη και τη ζαχαροπλαστική, φορώντας όλες τα πιο ελκυστικά looks της Stradivarius για αυτή τη σεζόν.

Η εμπειρία του Summer Expedition αντανακλάται σε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι βασικές οδηγίες για να απολαύσετε το καλοκαίρι στο μέγιστο. Όλα αυτά βασίζονται στις περιπέτειες που έζησαν οι influencers στην Ιταλία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Summer Expedition στο www.stradivarius.com από 19 Μαΐου, και μέσα από το #TheSummerExpedition στα @Stradivarius social networks.

Read More

And More