Έχεις 25€ στο πορτοφόλι σου; Τότε έχεις και ασφάλεια αυτοκινήτου για τουλάχιστον 30 ημέρες από την Anytime!

Είναι αυτές οι δύσκολες ημέρες του μήνα. Όχι, μην πάει το μυαλό σου αλλού, μιλάω για τις τελευταίες ημέρες κάθε μήνα και αναφέρομαι στην πλειονότητα του κόσμου. Ξέρεις, εκείνες κατά τις οποίες οι τραπεζικές καταθέσεις σου αρχίζουν να μετρώνται σε διψήφιους αριθμούς και ο ιδρώτας κυλάει πλέον ελαφρώς κρύος στο μέτωπό σου! Έχεις, όμως, και κάποια μετρητά στο πορτοφόλι σου, έτσι δεν είναι; Για άνοιξέ το λίγο, για να δοκιμάσουμε κάτι… Αν μετρήσεις τα χαρτονομίσματά σου, τι σύνολο προκύπτει; Είναι 25 ευρώ. Άραγε τι θα μπορούσες να κάνεις με αυτά τα 25 ευρώ; Σίγουρα θα ήθελες να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ, τώρα που φτάνει στη λήξη του, αλλά θα έπρεπε να συμπληρώσεις και κάτι παραπάνω – που προφανώς δεν έχεις. Θα μπορούσες εναλλακτικά να φουλάρεις το αυτοκίνητο με βενζίνη και ακόμη κι αν το ντεπόζιτο δεν γεμίσει, τουλάχιστον ο δείκτης καυσίμων στο καντράν θα είναι πάνω από τη μέση. Θα μπορούσες να πας στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσεις τρόφιμα για να έχεις στο ψυγείο όλα τα απαραίτητα. Μέχρι που έρχεται εκείνο το διαβολάκι στον ώμο σου και ψιθυρίζει στο αυτί σου ότι με 25 ευρώ ίσως να μπορείς να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια για έναν αγαπημένο σου προορισμό, αρκεί να ψάξεις την καλύτερη προσφορά! Και πριν προλάβεις να το επεξεργαστείς, έρχεται με δεύτερη πρόταση: “Γιατί δεν κλείνεις ένα ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο κάπου εδώ κοντά; Χμμμ… Μήπως δεν φτάνουν;”

Μιλώντας, όμως, για σούπερ ευκαιρίες, πρέπει επιτέλους να σου μιλήσω για το υπέρτατο value for money πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου. Γιατί πλέον, με μόλις 25 ευρώ μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου για ένα μήνα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μία μοναδική υπηρεσία που σου προσφέρει τη δυνατότητα ασφάλισης για 30, 42, 103, 365 ή όσες ημέρες επιλέξεις, ανάλογα με τη στιγμή που θέλεις να πληρώσεις και το ποσό που θέλεις να διαθέσεις! Τόσο απλά! Γιατί σε αντίθεση με το ζαβολιάρικο… διαβολάκι που σου βάζει (ασύμφορες) ιδέες στο μυαλό, η Anytime είναι το “αγγελάκι” που αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες σου και ψάχνει τα καλύτερα προγράμματα για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σου! Γι’ αυτό και με τη νέα υπηρεσία Anytime Timeline έχεις την δυνατότητα να διαλέγεις εσύ την διάρκεια της ασφάλειας του οχήματός σου, ξεκινώντας από τις 30 ημέρες!

Το Anytime Timeline ισχύει για αυτοκίνητα, μηχανάκια και φορτηγά… Και για να αποκτήσουν τα πράγματα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η Anytime προσφέρει έκπτωση ανάλογη με τη χρονική διάρκεια. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλισης επιλέγεις, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση έχεις. Μάλιστα, για ένα πρόγραμμα 365 ημερών (ή αλλιώς ενός έτους), μπορείς να έχεις έκπτωση έως και 40%.

Κάνε, λοιπόν, την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει! Φτιάξε μόνη σου το πρόγραμμα Anytime Timeline που σε εξυπηρετεί και αν αποφασίσεις πως θέλεις να το επιμηκύνεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Η Anytime είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το αναπροσαρμόσεις όπως ακριβώς θέλεις!

Read More

And More